Τι συμβαίνει με τον υπεύθυνο πρακτορείου ΕΛΤΑ σε Αρχοντοχώρι-Παναγούλα;




Εύλογες απορίες και ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί προσφάτως στους συνταξιούχους ΟΓΑ σε Αρχοντοχώρι και Παναγούλα. Για την ιστορία αναφέρω ότι είναι επισήμως καταγεγραμμένοι 228 συνταξιούχοι του ΟΓΑ στο Αρχοντοχώρι και 74 στην Παναγούλα, σύνολο 302. Το τελευταίο χρονικό λοιπόν διάστημα διαπιστώθηκε από τους συνταξιούχους ότι οι εν λόγω υπεύθυνοι του πρακτορείου που διανέμουν στις αρχές κάθε μήνα τις συντάξεις στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, εκτός από τα 3,00 ευρώ, που αναγράφονται και νομίμως παρακρατούνται για έξοδα διαχείρισης, από τους συνταξιούχους, παρακρατούσαν αυθαίρετα επιπλέον 5,00 έως 10,00 ευρώ κατά περίπτωση! Αν κανείς κάνει τη σχετική προπαίδεια θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
Παρακαλώ λοιπόν να έχω μια υπεύθυνη απάντηση από τους αρμόδιους που εποπτεύουν το συγκεκριμένο πρακτορείο και συγκεκριμένα:
1) Γνώριζαν ή γνωρίζουν τη συγκεκριμένη πρακτική σε βάρος των συνταξιούχων του ΟΓΑ; 
2) Ποια είναι η θέση των ΕΛΤΑ και του ΟΓΑ σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; 
3) Ποια μέτρα θα λάβουν για να πάψει αυτή η απαράδεκτη έμμεση αφαίμαξη της πενιχρής σύνταξης του καταταλαιπωρημένου συνταξιούχου αγρότη; 

Υ.Γ. Δεν επιθυμώ να αναφερθώ στην εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων, αλλά το πράγμα βγάζει μάτι.

9 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ? ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι συνταξιουχοι η τα παιδια τους δεν ενδιαφερονται να μαθουν απο τον προισταμενο του ταχυδρομειου γιατι κρατουνται τα χρηματα αυτα? και τι ειναι νομιμο τι παρανομο? καλα απο τους 300 κανενας δε μιλαει? καλα σας κανουνε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη περιπτωση να αφηνουν οι συνταξιουχοι απο μονοι της "κατι" για ενα καφε στον ταχυδρομο δεν υπαρχει συντροφε Παπαδοπουλε??? .Γιατι απ'οτι ξερω και απο παλια ολα τα γεροντια αφηναν ενα φιλοδώρημα. Ειστε τοσο σιγουρος οτι ο ταχυδρομος τα κραταει ερημην των συνταξιουχων?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φυσικα και τα κραταει ερημην τουσ.διαφορετικα δεν θα διαμαρτυροταν κανενασ γερος.επιπλεον λειπουν και καποια αλλα σχολια που εκανα.γιατι?μηπως τα κουκουλωσατε?μηπωσ δεν θελετε να πουμε ονοματα?αφου τουσ ξερουμε ολοι.μηπωσ κρατανε φιλοδωρημα και απο τουσ λογαριασμουσ ΔΕΗ αλλα εκει κρατανε ολο το ποσο.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esi file pano stin kinotita ti ekanes;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μία επώνυμη αναφορά, όπως αυτή του συμπατριώτη μας Πάνου Παπαδόπουλου, δεν μπορούμε να αναρτήσουμε απαντήσεις ανώνυμες με προσωπικές αναφορές. Επώνυμα και θα αναρτηθεί αμέσως.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SINTROFE PANO LOGO POY EISAI IKONOMOLOGOS DEN MAS LES OTAN PAREDOSES TIN KINOTITA MYTIKA POSA VRIKAN STO TAMIO?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Κανδήλα και στο Βάρνακα δεν μας κρατάνε ούτε σεντς. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε μία επώνυμη αναφορά, όπως αυτή του συμπατριώτη μας Πάνου Παπαδόπουλου, δεν μπορούμε να αναρτήσουμε απαντήσεις ανώνυμες με προσωπικές αναφορές. Επώνυμα και υποσχόμαστε θα αναρτηθεί αμέσως.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.