Νηπιαγωγείο Κανδήλας: Προσκύνημα στη φάτνη.


«Χριστούγεννα πλησιάζουν 
οι άνθρωποι γιορτάζουν 
κι εμείς, σαν μικρά παιδιά 
ετοιμάσαμε για σας 
μια αλλιώτικη, ξεχωριστή γιορτή» 

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή άνοιξαν οι χαρούμενες φωνές των νηπίων τραγουδώντας τα τραγούδια: «Τρίγωνα-κάλαντα» & «Χιόνια στο καμπαναριό».
Στη συνέχεια οι ροζ ευχούλες μας ευχήθηκαν: Χρόνια Πολλά, Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία. Το αστέρι της Βηθλεέμ φώτισε τη καρδιά του κάθε πιστού. Και να έρχονται οι Άγγελοι να αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου, του μικρού Χριστού. Ο Ιωσήφ και η Παναγία ψάχνουν μέσα στο κρύο στη παγωνιά για κατάλυμα, επιτέλους βρίσκουν το μικρό σταύλο. Οι τρεις Μάγοι από την μακρινή Ανατολή καθοδηγούμενοι από το λαμπρό αστέρι φθάνουν στη φάτνη για να προσκυνήσουν το θείο Βρέφος, προσκομίζοντας δώρα βασιλικά, χρυσό, σμύρνα, λιβάνι.
Η γιορτή έκλεισε με τα τραγούδια: «Μη ξέρετε γιατί», «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι», «Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά». Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά και κεράστηκαν με παραδοσιακά γλυκίσματα 
Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Σπύρος Λύτρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου κ. Βασίλης Μουρκούσης. 

«Χίλιες μύριες χρυσές γλυκές ευχές 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ»

4 σχόλια:

  1. Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή πράγματι και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της! Εγώ όμως μόνο τον αντιδήμαρχο είδα εκεί και κανέναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στα νήπια και στη νηπιαγωγό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ήρθε στο τέλος της γιορτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλη η Φίλε 5:17 έχεις δίκιο ,δεν ήμουν στην έναρξη της γιορτής λογω αστάθμητου παράγοντα .Αφού ξεπέρασα το πρόβλημα που ανέκυψε προσήλθα στο τέλος της γιορτής, συναντώντας λίγους πλέον γονείς και μαθητές του νηπιαγωγείου Κανδήλας .Μετά την αποχώρηση όλων είχα συνεργασία με την διευθύντρια του νηπιαγωγείου κ.Γεωργια Σταυρακα,συζητησαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για την καλή λειτουργία του νηπιαγωγείου όπως: έλλειψη πυροσβεστήρων(τόσο στο χώρο του λεβητοστασίου αλλά και στις αίθουσες),σπασμένα τζάμια ,έλλειψη μοκετών από τις αίθουσες κλπ .Υποσχέθηκα στην κ.Σταυρακα να συνεργαστώ με τους αρμόδιους παράγοντες του Δήμου για την ταχύτερη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νηπιαγωγείο, για την ομαλή λειτουργία του. Εύχομαι σε σένα ,και σε όλους τους συνδημότες υγεία,καλή χρονιά και περισσότερη εργασία το 2012(και την άλλη φορά που θα τοποθετηθείς αν θέλεις βαλε τ’ονομα σου δεν είναι κακό .Έτσι προάγεται ο ειλικρινείς διάλογος. Γιατί τα ανώνυμα είναι τσάμπα μαγκιές.)
    Με ειλικρινά αισθήματα εκτίμησης θερμά συγχαρητήρια στην κ.Σταυρακα για το έργο που επιτελεί ,και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας με την ευχή για ένα δημιουργικό 2012 μέσα στην συγκυρία της λαιμητόμου του μνημονίου.

    Μουρκουσης Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.