Χριστούγεννα στο Νοσοκομείο «Αττικόν» για το Δήμαρχο Ξηρομέρου.


Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» νοσηλεύεται πλέον ο Πυθαγόρας Σαμαράς. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου αναγκαστικά θα κάνει Χριστούγεννα νοσηλευόμενος μετά από το τροχαίο που είχε την Παρασκευή το πρωί κοντά στη Μάστρου Οινιαδών.
Ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός (όπως και του συνεργάτη του Δημήτρη Αρβανίτη και του οδηγού) δεδομένου ότι ήταν σφοδρή η σύγκρουση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν με αγροτικό, ωστόσο υπέστη διπλό κάταγμα. Μετά το Νοσοκομείου Μεσολογγίου, το Πανεπιστημιακό του Ρίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου μεταφέρθηκε στο «Αττικόν», όπου τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην ωμοπλάτη.
Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

2 σχόλια:

  1. είδα με να παίζει παντού να βάζετε και να ξανά βάζετε ποστ με θέμα την υγεία του κ Σαμαρά κανείς μα κανείς σε κανένα μπλοκ δεν μας είπε για την υγεία του άτυχου αγρότη 42 ετων με τρία παιδιά , που η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη και η ζωή του κινδυνεύει. θα μας ενημερώσει κάποιος για τον άτυχο αγρότη που εμβόλισε στην κυριολεξία το τζιπ του Δημάρχου ή μήπως εκείνος δεν είναι άνθρωπος και δεν πειράζει ότι και να πάθει για σοβαρευτείτε και μαζέψτε και λίγο την γλώσσα θα παγώσει με τόσο κρύο απο το πολύ γλύψιμο
    (δείτε ποσες αναρτήσεις έχει κάνει τι ξηρόμερο νιους για τον Δήμαρχο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nομιζω οτι ολοι οι νοήμονες άνθρωποι εύχονται περαστικά σε ολους οσους ενεπλάκησαν στο ατυχημα και τραυματίστηκαν.Δηλαδη και σ'αυτους που ηταν στο Δημαρχιακο τζιπ ,και σ'αυτους που ηταν στο αγροτικό αυτοκίνητο.Τώρα το οτι ενας απο τους τραυματιες ηταν ο Δημαρχος Ξηρομερου ,φυσικο ειναι να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τυπου και τον blogs που προσπαθουν να ενημερώσουν και τους πολιτες του Δημου Ξηρομερου.Αυτό δεν σημαίνει οτι η υγεία των άλλων ανθρώπων είναι λιγότερο σημαντική.Τωρα εσυ φιλε μου που έστειλες αυτο το σχολιο σε ολα τα blog τι προσπαθείς να αποδείξεις??? Να βγαλεις την χολη σου προς τον Δήμαρχο Ξηρομερου εστω και σ'αυτη την δύσκολη στιγμή που περναει??? Μαλλον φιλε μου δεν έχεις ουτε καν χολη αλλα δεν εχεις και κάτι άλλο απ'οτι φαίνεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.