Που είναι ο μάγος Μπαλτάζαρ οεοο; Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα τον αναζητεί .....


Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στο Μύτικα για την σαρωτική νίκη του Αλυζιακού επί του Ακράτητου Δάφνης με σκορ 5-2 δεν άφησε ανεπηρέαστους ούτε τους "Μάγους με τα δώρα".
Ο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας και κάτοχος διαρκείας VIP, Μάγος Μπαλτάζαρ, με γραπτό μήνυμα που έλαβε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της θρυλικής ομάδας του Αλυζιακού Θοδωρή Γκούρα στο iphone του, καθ' οδόν προς Βηθλεέμ, παράτησε σμύρνα και λιβάνια και πήρε την πρώτη πτήση "τσάρτερ" για να παρευρεθεί στη μεγάλη φιέστα που θα γίνει στο Μύτικα στις 25 Δεκεμβρίου (Χορός Συλλόγου Γυναικών για να μην ξεχνιόμαστε. Πάρτε και κανένα λαχείο, πλυντήριο και φωτογραφική μηχανή φέτος. Φτώχειες λέμε). 
Οι συνοδοιπόροι του Μάγοι Μελχιόρ και Γάσπαρ πήραν και αυτοί, με ειδική άδεια από την Ιστορία, της επόμενη πτήση για το Μύτικα, προκειμένου να συνεορτάσουν με το φίλο τους Μπαλτάζαρ και τους φανατικούς οπαδούς του Αλυζιακού. Και ενώ Γάσπαρ και Μελχιόρ αφίχθησαν στο Μύτικα και πήγαν μέχρι το χώρο της Λίμνης όπου γίνονται οι ετοιμασίες για τη φιέστα, πληροφορήθηκαν ότι "ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ" δεν έχει επιτρέψει στο Μάγο Μπαλτάζαρ να φτάσει στο Μύτικα. 
Επειδή οι μέρες πλησιάζουν και όπου νά 'ναι ο Χριστός γεννιέται, καλό θα είναι οι "ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ" να "προσγειωθούν" στο χώρο της Λίμνης (πλατεία για τούς νεώτερους) και να αποβιβάσουν τον Μπαλτάζαρ, διότι οι άλλοι δύο Μάγοι χωρίς το φίλο τους για παρέα, έχουν βγεί σε εργασιακή εφεδρεία.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα απεγνωσμένα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ''ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ'' για να αφεθεί ο μάγος να έρθει στη πλατεία!!!!

ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!

6 σχόλια:

  1. Μα να πάρουν το μάγο από τη πλατεία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδανε ότι το δέντρο ήταν πλαστικό και δεν κάνει για προσάναμα κι έτσι πήραν το μάγο. Μή φύγουν και με άδεια χέρια! ΟΕΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα για τη φιέστα των ..κοριτσιών αγαπητοί φίλοι! Περιμένουμε τις προσκλήσεις σας κορίτσια. Να είστε καλά που ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς μας διασκεδάζετε λιγάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγος είναι οτι θελει κανει......Υπαρχει ειδικη συμφωνία με τον προεδρο να εμφανιζετε και να εξαφανιζετε οποτε θελει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:33μ.μ. σας ευχαριστουμε πολυ.μια διευκρινηση ομως:οι προσκλησεις θα τοιχοκοληθουν και ελπιζουμε ολοι να μας τιμησετε με την παρουσια σας.τι το πιο ωραιο να γιορταζουν οι ανθρωποι ολοι μαζι σαν μια παρεα; καλες γιορτες σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.