Πάλι ληστεία στο Μύτικα. Σιγά το νέο!!!


Αποτελούν είδηση πλέον οι κλοπές στο Μύτικα; Μάλλον συνηθισμένο γεγονός. Χτες το βράδυ οι κλέφτες επέλεξαν να ληστέψουν το σνακ μπαρ του πρόσχαρου και αξιαγάπητου σε όλο το χωριό, Ανδρέα Σπίθα. Η λεία τους, η τηλεόραση, το DVD player, 120 ευρώ και τηλεκάρτες αξίας 2000 ευρώ περίπου. Τι να πεις.... Ρε παιδιά μήπως πρέπει να οργανώσουμε ομάδες που να περιπολούν το βράδυ με βάρδιες; Ρε Αστυνομία υπάρχει;;;;

12 σχόλια:

  1. το κακό τους το φλάρο Ανδρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυτικιωτες μη περιμενεται βοηθεια απο το δημο η αλλου. Αυτοι συσκεφθηκαν και ζητανε βοηθεια για το αστυ. τμημα αστακου. ε και!!
    Εδω κοτζαμ πρωην υπουργος Δημ. ταξης ο κυριος Χρυσοχοιδης-δηλωσε στο μεγα καναλι τιβι- "διαλυσαμε το κρατος τα δυο τελευταια χρονια", εγω θαλεγα τα τελευταια τριαντα . τελος παντων.
    Παντα λυσεις υπαρχουν και προτεινω.
    Οι κατοικοι να καλεσουν εταιρεια Σεκιουριτυ να περιπολει στο κεντρικο δρομο και διαγωνια πιο μεσα τους μηνες Οκτωβριο-Απριλιο.
    Ωρες περιπολιας 12 το βραδυ με 6 το πρωι.
    Ενας δυο φρουροι φτανουν.
    Ειναι η εποχη που ερημωνει το χωριο και η νυχτα ποιο μεγαλη απο τη μερα.
    Τωρα θα μου πειτε που θα βρεθουν τα χρηματα?
    Λοιπον προτεινω τα χρηματα να βρεθουν κοβοντας 50% απο τους μισθους των εκλεγμενων αντιδημαρχων οι οποιοι ουτω η αλλως εχουν και καποιο επαγγελμα απο το οποιο ζουν-και η δημοτικη αντιμησθια ειναι επιπλεον.
    Επισης το ιδιο να γινει και με τους εκλεγμενους προεδρους των τοπικων δημο. συμβουλιων.
    Περιμενουμε αυτο να γινει αυτοβουλως σαν εθελοντικη προσφορα στη κοινωνια που τους τιμα με τη ψηφο τους.
    Αλλωστε μενουν με το υπολοιπο 50%. Τσαμπα λεφτα ειναι.
    Αν παλι δεν φτανουν, ο Δημος να κοψει ασκοπες δαπανες απο καποιες δηθεν πολιτιστικες εκδηλωσεις και να συμπληρωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το φίλο 10:46. Λέγε με λαϊκιστή! Πάντα φταίνε άλλοι και όλοι στο ίδιο τσουβάλι, αφού έτσι δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε και πολύ. Να γιατί δεν πάμε μπροστά! Έτσι κλείνουμε δρόμους σε ικανούς και τους ανοίγουμε στους επαγγελματίες της μικροπολιτικής και του ρουσφετιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΣΣΟΥ 646.ΟΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.
    Π.Χ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥς ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ?
    ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ?
    ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?
    Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
    ΟΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΕΙΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΩ Μια χαζη απλοικη πρόταση. τι μπορεί να προσφέρουν αλήθεια καποιοι για να τους εχουμε για παράδειγμα, αφου μαλλον δεν δινουν οι άλλοι απο το τζαμπα; αν υπάρχουν εθελοντες, ας προχωρησουν λοιπον μπροσταρηδες, να πουν που δουλευουν ή τι εισοδηματα εχουν, να κανουμε αναλυση ποσο της εκατο μπορουν να δωσουν, να το αναρτησουμε και στο διαδικτυο, για να ακολουθησουν και αλλοι.το προβλημα ισως λυθεί πράγματι.προσφορα επί της εκατό θα κάνουμε ανάλογα με το επαγγελμα. ΑΛΛΗ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΛΛΗ Ο ΨΑΡΑΣ, ΑΛΛΗ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΛΛΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΗ οι αιρετοι, αλλοι οι συνδικαλισταδες κλπ. ΑΙΝΤΕ ΝΤΕΕΕ!!! αν ομως αυτοι που θελουν ειναι ανεργοι ή στα ορια της φτωχειας,παμε πασο. αλλα τοτε ΑΥΤΟΙ γιατί να φοβουνται και αγωνιουν; Αυτοι έτσι κι αλλοιως δεν εχουν για να τους κλεψουν τιποτα. Γιαυτο ισως δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ χολοσκαν καθολου. άλλοι θα πρέπει να ανησυχούνε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ και να αναλυουν τη ...προσφορά λαικης και πλεριας συμμετοχής. εχουμε όμως και πολλους που οι μπατσοι, οι χωροφυλακες οι αγοφυλακες δεν τους αρεσαν κάποτε που υπηρχε ΚΡΑΤΟΣ πριν ερθει το καθετως πασοκ, ΓΙΑΤΊ... ειναι γουρουνια δολοφονοι. Ετσι δεν λενε τα παιδια του άλλου λαου από τον δικό μου, οι..δημοκρατες ντεεεε. ας τους πιασουν λοιπόν μονοι τους.
    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΩΣ Η πρωτη ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ νεα ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.... ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΕΤΣΙΜ σκαει. Προτεινω να δωσουν οι καντηλαναφτες των εκκλησιων και οι νεωκοροι.Ίσως θα έλεγα.... και οι σερβιτοροι στις καφετεριες και ταβερνες. παιρνουν φιλοδωρηματα απο βαπτισια, γαμους,και "λιτρωες" φαγοποτια. Ισως πρεπει να τα παρουμε προσφορά απο τους καραμελαδες στις ψευτικες πολιτιστικες εκδηλωσεις και ψευτικα πανηγυρια. Αλλα και παλι θα μπορούσαμε να ζητησουμε να δωσουν και ο ΕΜΙΡΗΣ ΜΕ τον ΤΣΑΚΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΦΩΝΩ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ το 50% του ΠΑΟ στο ΛΑΟ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ που μαλλον δεν θα προσφερουν ειναι οι ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ και ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ με τους λαθρομεταναστες κλεφτες. ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    υγ. ...(στους κλεφτες)!!!!!.
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ) ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
    υπογραφη.ο λαικιζων εστι φιλοσοφειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω προτεινω , να κοπουν 10% απο τις συνταξεις του ΟΓΑ ,15% απο τις συνταξεις του ΙΚΑ ,και και 18% απο τα υπολοιπα ταμεια.Επισης σε καθε γαμο,βαφτιση η κηδεια στο δημο ξηρομερου να υπαρχει ενα 5% υπερ σεκιουριτυ.Οπως επισης σε καθε συμβολαιογραφικη πραξη, στις αγροτικες επιδοτησεις, στα τυχερα παιχνιδια κλπ.Δυο μετρα ομως θα αποτελεσουν την βαση για να υπαρχει η ομαδα σεκιουριτυ: 1.να καταθετουν οι ληστες το 30% απο τα κερδη τους σε ενα ειδικο λογαριασμο ανωνυμα,(για να εχουν να ξανακλεψουν βρε αδερφε!!!) και 2.να δινουν και οι επαγγελματιες το 40% απο τα κερδη τους, απο τις αποδειξεις που δεν κοβουν.

    Συμφωνειτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ 837.Εγω Συμφωνω ναι και οχι. οι αλλοι δεν ξερω τι λενε.
    Οι μισθωτοι και συνταξιουχοι μεσω μειωσεων , οπως και οι επαγγελματιες μεσω χαρατσιων και εισφορων , εχουν δωσει στο δημοσιο διςεκατομυρια για να συντηρει το παρασιτικο κρατος και να δινει λεπτα αερα πατερα σε καποιους.
    Και καλα σε δημοσιους υπαλληλους. Ακομα και σε εκλεγμενους να αποκτουν νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου δεν παει.
    Και απο πανω μας ειρωνευονται κιολας!!
    Τα αυτοκινητα με πορτοκαλι πινακιδες που κυκλοφορουν πανω κατω σε ολο το ξηρομερο ποιος τα πληρωνει?
    Παντως αν δεν θελουν να προσφερουν για την αστυνομευση, ας κρατησουν τα λεφτα και ας κανουν περιπολια οι ιδιοι.
    Παντως για να συνεχισω στο πνευμα σου, λεω.
    Εισφορα ανα κεφαλι στους Καστιωτες και Καλαμσανους που περνανε απο μυτικα για τα νησια τους, εισφορα απο τους μυτικιωτες-αθηναιους οταν ερχονται στου χωριο μας, ειδικο τελος στα μαυρα απο τα φροντηστηρια των συμπαθων εκπαιδευτικων και στα τζακια που καπνιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙΜ σκαει... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !
    Κοβουν απο το μισθοτο των 700 ευρο και συνταξιουχο των 500 για να παιρνεις το μισθο σου.
    Αλλωστε θα ερτει η ΝΔ να βολεψει και σενα οπως βολεψε και το πασοκ τους δικους του.
    Οποτε εχεις καθε δικαιωμα να λες ΕΤΣΙΜ σκαει.
    Για αυτο το σκαει η ελλαδα και παει 50 χρονια πισω. Σε εχαυριστουμε για την γλωσικη αναβαθμησι της ελλ γλωσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1006 να πληρωσουν κατι τισ!!! και οι παπαδες απο ευχέλαια και μνημοσυνα. τωρα που το σκεφτομαι και οι νεκροθαΥτες. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστω πολυ 1004,1006.Μακαρι να παει η ελλαδα τοσο πισω.Έπεσες μέσα.απλως κοψε 6 χρονια . ΣΤΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΤΕ φτιαχθηκε ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ'ΑΥΤΙ.αντευχομαι για τη γλωσσα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ. για τα υπολοιπα συ ειπας.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 'ΕΡΑΙΤΟΣ'. ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ. ΑΠΛΩΣ εκτιμώ ότι απαιτείται και ολίγον γέλωτας στη ζωήν ταύτην.το μονο προβλημα του γελιου ειναι οτι ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑΓΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΥΤΙΔΩΝ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ... ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1117 Ειμαστε εδω και συμετεχουμε στο διαλογο με ιδεες και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ κυριως.
    Για αυτο και ευχαριστουμε το μπλογκ που μας δινει χωρο για αυτο.
    Καλες γιορτες σε σενα , το μπλογκ και ολους τους Μυτικιωτες.
    Για τις ρυτιδες σου πεταξου στο αγρινιο και κανε και κανα μποτοξακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1127 εχει στο αγρινιο; δεν το ξερα. αλλα είπαμε σε μας οι ρυτιδες μας προσδινουν γοητεια.δεν χρειαζεται ομως μποτοξακι γιατι τερμα οι ρυτιδες λογω τερματος γελιου, λογω κρισης. κακως εμαθες οτι εχει στο αγρινιο, μη πας.

    Επισης για τις ευχες σε όλο το ξηρομερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.