Μετακινείται ο οδηγός του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα στον Αστακό. Γιατί;


Μια δυσάρεστη είδηση μάθαμε σήμερα. Ο οδηγός του ασθενοφόρου του νοσοκομείου μας στο Μύτικα μετακινείται στο Κ.Υ. Αστακού. Πραγματικά προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί. Το ασθενοφόρο αυτό είναι δωρεά του Νικ. Δ. Χιώνη για το Κ.Υ. Μύτικα, έχει σώσει ζωές στη ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού, για ποιο λόγο λοιπόν το στερείται η περιοχή, ποιος ιθύνων νους πήρε αυτή τη απόφαση και με ποιο σκεπτικό;
Ήδη ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Πεφάνη Δημήτριο, το ίδιο και ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση πρέπει να αλλάξει και περιμένουμε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αλυζίας αλλά και από τον ίδιο το Δήμαρχο τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά να κάνουν ότι χρειάζεται για να αλλάξει. Δεν μπορεί το Κ.Υ. Μύτικα αντί να στελεχώνεται με το κατάλληλο προσωπικό όπως προβλέπεται στο οργανόγραμμα του, αυτό να αποδυναμώνεται.
Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα επίσημα έγγραφα του Προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα και του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.


20 σχόλια:

  1. Σιγά σιγά θα πάρουν και τούς γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, ας πάρουν και το κτίριο (καινούριο και παλιό) και ο Θεός βοηθός. Ποιό αστέρι σκέφτηκε αυτή τη μετακίνηση? Με ποιά λογική? Εδώ κάνουμε σταυρό που ο Μπάμπης είναι οδηγός στο ασθενοφόρο και πάνε και τον μετακινούν στον Αστακό? Το αστέρι που σκέφτηκε αυτή τη σούπερ μεταγραφή θα πρέπει να γνωρίζει ότι για εμάς τους Μυτικιώτες ο Μπάμπης κρατάει όρθιο το Κέντρο Υγείας. Ο Μπάμπης είναι αυτός που δεν πρόκειται να αφήσει συγχωριανό και συντοπίτη του χωρίς διακομιδή ακόμα και αν είναι σε άδεια, ακόμα και αν είναι εκτός υπηρεσίας, ακόμα και αν θέλει να διαθέσει λίγο χρόνο στην προσωπική του ζωή. Και δεν θα το σκεφτεί και πολύ να κάνει διακομιδή με το αυτοκίνητό του, όταν δεν υπάρχει γιατρός συνοδός στο Κέντρο Υγείας. Τέτοιος άνθρωπος είναι και τέτοια αγάπη έχει για το Κέντρο Υγείας και για τον τόπο του. Οπότε όποιος αρμόδιος έβαλε την υπογραφή του για την μετακίνηση αυτή, ας σκεφτεί ότι το φλέγον ζήτημα είναι να έχουμε γιατρούς και εφημερίες κάθε μέρα στο Μύτικα. Γιατί δεν είχαμε εφημερία από την Πέμπτη έως την Κυριακή στο Κέντρο Υγείας και το Σάββατο που πήγε συντοπίτης μας εφημέρευαν μια νοσοκόμα και ένας οδηγός ασθενοφόρου? Αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Διευθυντή του νοσοκομείου και όχι άστοχες και άσκοπες κινήσεις. Διότι εάν δεν υπάρχει γιατρός τον Μπάμπη παίρνουμε τηλέφωνο να μας πεί τι θα κάνουμε και που θα πάμε. Δεν είναι δυνατόν να έχουν αναλάβει την υγειονομική περίθαλψη της περιοχής (και προς τιμήν τους το γράφω) μια οδοντίατρος (αναφέρομαι στην Καλή Μπουλιέρη που μόνο bypass δεν έχει κάνει σε ασθενείς ελλείψει γιατρών και εφημεριών) και ένας οδηγός ασθενοφόρου. Για τούς λόγους αυτούς θεωρώ ότι είναι χρέος μας να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας σε ενέργειες που μας υποβαθμίζουν και σαν χωριό και σαν ανθρώπους, αλλά και που αποδυναμώνουν μια τόσο ευαίσθητη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για πες τα μας να τα μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ!!!!Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΗ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΕΠΟ,ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΑΚΟ??ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε 3,01 και να τα πω δεν θα τα δημοσιευση το blog αλλα ολοι ξερουμε ποιος ειναι ποιος και ολα τα παραπανω τα ακουω βερεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιός είναι ποιός αγαπητέ 3.30 το ξέρουμε. Είναι πολύ μικρή η κοινωνία μας για να μην ξέρουμε. Βέβαια ο κάθε ένας βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του. Το θέμα είναι ότι όλοι στο Μύτικα έχουν στο σπίτι ή στο κινητό τους το τηλέφωνο του Μπάμπη, όχι του Κέντρου Υγείας. Και όπως γράφει και 2.01 όποιος πάει στο Κέντρο Υγείας και δεν βρίσκει γιατρό, την πόρτα της Καλής χτυπάει. Από την άλλη βέβαια κι εγώ βερεσέ ακούω την παρόλα σου και πατσίσαμε. Και με την ευκαιρία να κάνω και ένα γενικό ερώτημα? Τι αυτοκίνητο είναι αυτό που παρκάρει κάτω από το υπόστεγο του Κέντρου Υγείας και το παλιό το ασθενοφόρο είναι παρκαρισμένο στο δρόμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πεστα εσυ και βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας πούμε τα πράγματα με το ονομά τους...πίσω απο αυτη την μετακίνηση κρύβεται η κόντρα του διευθυντή του Κ.Υ. Μύτικα με τον οδηγό του ασθενοφόρου. Δεν γνωρίζω τους λόγους της κόντρας τους και δεν με ενδιαφέρει να τους μάθω. Το θέμα είναι οτι η εν λόγω διαμάχη και η συνεπειές της έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία αφού της στερούν και ενώ πλησιαζουν οι καλοκαιρινοι μήνες εναν οδηγό ασθενοφόρου που ουσιαστικά ήταν έτοιμος να κάνει διακομιδή οποιαδήποτε ωρα της ημέρας ακόμα και εκτός βάρδιας. Μοναδικό προνόμιο για ενα Κ.Υ. Οι εμπλεκόμεννοι είναι υποχρεωμένοι να βρούν λύση και μάλιστα άμεσα. Δεν νοείται άνθρωποι που κατέχουν σημαντικές σε μια κοινωνία να προκρίνουν την προσωπικη τους εμπάθεια εις βάρος του του συμφέροντος του κοινωνικού συνόλου. Αυτό τους υποβιβάζει στα μάτια όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποφασίσαμε να μην επιτρέψουμε άλλα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί δεν βοηθούν στη λύση του θέματος. Πιστεύουμε ότι το θέμα μπορεί να λυθεί εντός του Κ.Υ. Μύτικα με απλές κινήσεις εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν αυτές οι απλές κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λόγος που αποφασίσαμε χτες να απενεργοποιήσουμε το σχολιασμό στο θέμα της ανάρτησης ήταν ο μεγάλος αριθμός ανώνυμων σχολίων με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς και προς τον Δ/ντη του Κ.Υ. Μύτικα αλλά και προς τον οδηγό. Είπαμε να το κάνουμε έστω και για μία ημέρα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Αυτό δεν λέγεται λογοκρισία. Η θέση του blog φαίνεται στο κείμενο της ανάρτησης όπου ρωτάμε γιατί αυτή η μετακίνηση. Επίσης ζητάμε άμεσα να ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ. Ο οδηγός του Κ.Υ. Μύτικα επιβάλλεται να είναι στο Μύτικα. Μπορείτε να στέλνετε σχόλια αλλά αποφύγετε ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις. Τα επώνυμα σχόλια εννοείται ότι αναρτώνται.

    Καλή Πρωτομαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν με ενδιαγερουν οι κοντρεσ που μπορει να εχουν τα προσοπα. θελω στο μυτικα που ζω να υπαρχει ασθενοφορο και οδηγοσ οπος προβλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπαμα κ.διαχειριστή (αν υπήρχε καπου και το ονομα σας θα ταν καλο)αλλα δεν ειναι δικαιολογία αυτο που αναφέρατε παραπάνω.Ξερουμε οτι τα υβριστικα σχολια δεν επιτρεπονται και οτι ειναι στην δικη σας κρίση τι θα δημοσιευεται και τι όχι,κατι που δεν ειναι και τοσο δίκαιο,αλλα ο λόγος που σταματήσατε να δημοσιευεται τα σχολια μας ηταν αλλος και οχι αυτος που αναφέρατε παραπανω,οποτε για λογοκρισία μιλάμε!!!Ευτυχως που υπάρχει και το "xiromero news" και μπορουμε να στέλνουμε εκει!!Καλή Πρωτομαγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε που με εγκαλείται για την ανωνυμία μου Σούλας Βασίλεης λέγομαι. Είναι γνωστό ότι εγώ διαχειρίζομαι το blog απλά με συγχωρείς που δεν ονόμασα το blog Σούλας Βασίλης PRESS!

      Φιλικά.

      Διαγραφή
  12. εχει αρχισει να κουραζει αυτη η κοντρα..λιγη σοβαροτητα και απο τους δυο δεν θα εβλαπτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο στο Μπαμπη που βγηκε και ειπε και υπερασπησθηκε την αποψη του και δεν κλαψουρισε οπως κανουν ,δημαρχοι, αντιδημαρχοι και αντιπολητευση, οτι ταχα δεν απαντανε σε ανωνυμους και προς ντροπη τους χρησημοποιουν εκφρασεις για κουκουλες κλπ.
    Κυριοι μαθετε οτι το ιντερνετ και η ενημερωση ανηκουν στο απλο κοσμο και οχι στις ελιτ.
    Εμπρος δειχτε μας τι κανατε για το ανωτερω ζητημα γιατι η σιωπη σας μας κουφανε.
    Μπραβο μπλογκερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ διαχειριστά τoυ ΜΥΤΙΚΑ PRESS, δε σου κρύβω την αγανάκτησή μου και συνάμα τη λύπη για τη μη δημοσίευση (έστω προσωρινά) σχολίων σχετικά με το προαναφερόμενο θέμα!Σαφέστατα έχεις δίκιο για το λόγο της μη δημοσίευσης των σχετικών σχολίων από τους αναγνώστες!Είναι αυτονόητο ότι ανώνυμα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια, διανθισμένα από ανακρίβειες, δεν έχουν θέση στο καταξιωμένο, κατά την άποψή μου, blogs σας!Ας έρθουμε στην ουσία του θέματος!Το ζήτημα είναι σοβαρότατο, παρά τα γραφόμενα από κάποιους περί σοβαρότητας (ανώνυμος 2:45)γιατί πρόκειται για την υγεία όλων μας!Από τα γραφόμενα του κ. Λιβιτσάνη (οδηγού ασθενοφόρου) προκύπτει ότι δεν υπήρξε λόγος για την αιφνιδιαστική του μετακίνηση από το Κ.Υ. Μύτικα.Αφήνει όμως να εννοηθεί ότι πίσω από αυτή την ιστορία υποβόσκει μια κόντρα οδηγού και Διευθυντή του Κ.Υ. Μύτικα!Οι αρμόδιοι θα πρέπει να εξετάσουν τα καταγγελόμενα από τον οδηγό για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει!Εξάλλου στο blogs σας έχει αναγραφεί(σχόλια αναγνωστών) ότι παρατηρούνται προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα (απουσίες προσωπικού,μικροβιολογικές εξετάσεις,κάπνισμα εντός του Κ.Υ. κ.λπ.).Να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει(αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο)και να υποστούν οι υπεύθυνοι τις συνέπειες και σε καμιά περίπτωση να μη γίνονται ενέργειες, από όπου και αν προέρχονται, που στοχεύουν στην αποδυνάμωση του Κ.Υ. Μύτικα!Επαναλαμβάνω το θέμα του Κ.Υ. Μύτικα αφορά όλους μας...Μη μένουμε απλοί θεατές...
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:Συγχαρητήρια στους φορείς του Μύτικα για την άμεση κινητοποίησή τους!Εμπρός λοιπόν για την αναβάθμιση του Κ.Υ. Μύτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σοβαροτητα που σωστα επικαλεισαι προυποθετει νηφαλιοτητα κρισεως, και αποσταση από οπαδισμους και φιλιες. Κανενας που διακατεχεται από σοβαροτητα και νηφαλιοτητα δεν μπορει να πιστεψει οτιη ΑΔΙΚΗ πργματι αυτή μετακινηση εχει να κανει με την μεταφορα μπουκαλων οξυγονου με το ασθενοφορο, αυτά δεν στεκουν λογικα. Το λαθος του Μπαμπη εγκειται στο γεγονος ότι συμπεριφερεται σαν είναι αυτος ο διευθυντης, συχνα παρακαμπτοντας τον. Αυτό νομιζω εχει ενοχλησει, αυτό είναι το λαθος του Μπαμπη, αυτό πρεπει να διορθωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στους βουλευτες που ερχονται και ζητανε τη ψηφο μας να παμε.
    Απο ολα τα κοματα τι λενε για την κατασταση που επικρατει στο κ.υ.μυτικα?
    Οι κοματικοι φιλοι τους κοινως κοματοσκυλα δεν τους ενημερωσαν?
    Ιδου κυριοι υποψηφιοι που θα μας λυσεται ολα τα προβληματα.
    Λυστε αυτο και βλεπουμε.
    Το πληθος των αναρτησεων διχνει το ενδιαφερον στο υπαρκτο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας ευχαριστώ πολύ κ.Σούλα που απαντήσατε,απλα εψαχνα καπου στο blog να βρώ έστω και ένα όνομα για να ξέρω ποιος ειναι ο διαχειριστης του συγκεκριμένου blog.Αρχικα κοιταξα στην αρχικη σελιδα του Blog για να δω αν γραφει καποιο ονομα υπευθυνου και δεν ειδα πουθενα,και επειδη διαβασα το μηνυμα σας να μην επιτραπούν αλλα σχολια για το θεμα αυτο,ήθελα να ξέρω ποιος ειστε.Μπορει να είναι γνωστό οτι διαχειρίζεστε εσείς το blog,αλλα όχι σε όλους.Σας ευχαριστώ και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΒΙΤΣΑΝΗΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΙΑΛΩΝ ΤΟΥ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΙΑΛΩΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΕΚΡΗΞΗΣ.ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΜΟΙΒΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ [ΤΕΣΤ ΦΙΑΛΩΝ,ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ Κ.Λ.Π] ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΥΒΙΤΣΑΝΗ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΟΡΘΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ [ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ]ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.