Ανοικτή επιστολή υποψήφιας με το ΛΑ.Ο.Σ στην Αιτ/νία Βάσως Τσαμπιέρη.


Γράφει η Βάσω Τσαμπιέρη.
Υποψήφια Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αιτ/νίας.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε πολιτικά, όταν ήμουν υποψήφια Βουλευτής στο νομό μας με τον ΛΑ.Ο.Σ. Δυστυχώς, σ’ αυτά τα τρία χρόνια συνέβησαν στην Πατρίδα μας πολλά τα οποία βέβαια επηρέασαν ακόμη περισσότερο τον ήδη ταλαιπωρημένο και υποβαθμισμένο νομό μας.
Το Κόμμα μου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πάντοτε όλα αυτά τα χρόνια υποστήριζε με επερωτήσεις στην Βουλή οποιοδήποτε αίτημα λάμβανα από τους συμπατριώτες μου στην Αιτωλοακαρνανία, όπως θέματα Ασφάλειας, Αστυνόμευσης, Λαθρομετανάστευσης, Δικαιοσύνης, Αγροτικά, Βενζινοπωλών, Αλιείας, όχι μόνο σε επίπεδο Υπουργών, αλλά και σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων.
Η πόρτα του Γ. Καρατζαφέρη ήταν πάντα ανοιχτή για όποιον συμπατριώτη μου ήθελε να τον συναντήσει, είτε στα γραφεία του Κόμματος, είτε στο γραφείο του στη Βουλή.
Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε όλα αυτά τα χρόνια στη Βουλή (και στην Ευρωβουλή), για την Ευρώπη των Εθνών, για την Εθνική Κυριαρχία και για μια υπερήφανη εξωτερική πολιτική, ώστε να μην κατορθώσει να μπει η Τουρκία στην Ευρώπη. Ήταν αυτός που αγωνίστηκε, ώστε να υπάρχουν θέσεις εργασίας για όλους τους Έλληνες, για να μην γίνονται περικοπές μισθών και συντάξεων, για να μειωθεί η άδικη φορολόγηση στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, για τον εξορθολογισμό του Δημοσίου, για την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών χωρίς ανοχή και για την αντισυνταγματικότητα του νόμου για την παροχή ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.
Εκείνος εργαζόταν όλα αυτά τα χρόνια για την ενίσχυση των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση της Αστυνομίας.
Ήμασταν εμείς που λέγαμε και λέμε για «κατάργηση του πόθεν έσχες» για πέντε χρόνια, ούτως ώστε να επαναπατρισθούν τα τεράστια ποσά που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και να καταργηθεί ο Τειρεσίας, για να πάρουν ανάσα οι μικρομεσαίοι.
Οι δυο Ευρωβουλευτές μας παράλληλα πάλευαν και πάλεψαν στην Ευρώπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες και για απελευθέρωση χρημάτων από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, για έργα υποδομής και μείωση της ανεργίας. Αμφότεροι, με χαρά με ενημέρωσαν ότι κάτι τέτοιο θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβρη.
Ήταν ο Γ. Καρατζαφέρης που ξεσήκωσε όλους τους λαούς της Ευρώπης με επιστολές του στα Κοινοβούλια τους και στους Δημάρχους για την αδικία που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας και έτσι έγινε το κίνημα: «Είμαστε όλοι Έλληνες».
Ο Γ. Καρατζαφέρης ήταν ο δημιουργός της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, όταν ο κ. Σαμαράς για δυο χρόνια έριχνε πέτρες από τα κεραμίδια. Και είναι γνωστό ότι όταν ο Γ. Καρατζαφέρης αναγκάσθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ήταν πλέον αργά για την Ελλάδα. Ο γεφυροποιός Καρατζαφέρης τόλμησε να πει «Όχι» στην κυρία Μέρκελ – και τιμωρήθηκε από το Σύστημα γι’ αυτό το λόγο στις εκλογές τις 6ης Μάη - και να μην υπογράψει τις ταπεινωτικές και ντροπιαστικές απαιτήσεις της την στιγμή που ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τις υπέγραψαν.
Και έχει κανείς πλέον αμφιβολία ότι αν στις 6 του Μάη είχε μπει στη Βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα είχαμε κυβέρνηση τώρα; Πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι θα είχαμε ξανά εκλογές – τις οποίες κάνουμε με δανεικά χρήματα – αν ο Καρατζαφέρης ήταν στη Βουλή;
Γιατί ο Καρατζαφέρης βάζει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι το Κόμμα του, την στιγμή που όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί κοιτάζουν πρώτα το κόμμα τους και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αυτοί θέλουν ακριβώς να κυβερνήσουν με την αλαζονεία της αυτοδυναμίας, γεγονός άκρως καταστροφικό για την πορεία της χώρας.
Αγαπητοί Συμπατριώτες, 
Όταν οι άλλοι απλώς φώναζαν στη Βουλή, εμείς δίναμε και κερδίζαμε μάχες. Δώστε μας λοιπόν την δύναμη να συνεχίσουμε τις μάχες και πάλι.
Σας καλούμε σε ένα μέτωπο πολιτικής ηθικής, πατριωτικής συμπαράταξης, αποτροπής των εθνικών συμφορών, επιβίωσης του Ελληνισμού. Τώρα, χρειάζεται η φωνή της Εθνικής Αντίστασης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Τώρα, χρειάζεται η φωνή του Γ. Καρατζαφέρη.

Βάσω Τσαμπιέρη, 
Πρόεδρος Γυναικών ΛΑ.Ο.Σ., 
Υποψήφια Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. στην Αιτωλοακαρνανία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.