Cocktail Molotov.


Γράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Είχα γράψει σε προηγούμενο κείμενο για το τι πιστεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ, http://www.arvanitisdimi.blogspot.gr/2012/05/blog-post_25.html προκειμένου να γνωρίζει ο κόσμος τι ψηφίζει και να μη παρασύρεται από τα λαϊκίστικα προεκλογικά συνθήματα. Όμως τα δύο αυτά βίντεο που σας προτείνω να δείτε είναι αποκαλυπτικά της πολιτικής απάτης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο 1ο βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=tLdUsANz1W4 είναι ο Ιφικράτης Αμυράς υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών ο οποίος ανοικτά προσκαλεί το κόσμο σε τέλεση παράνομων πράξεων, δέστε το, μήπως πάλι συκοφαντείται ο ΣΥΡΙΖΑ; Οι μη αριστεροί που ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με αυτές τις απόψεις; Έχει κινηθεί κάποιος εισαγγελέας;
Στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Αμυράς, γράφει:
«Το Ελληνικό επαναστατικό κίνημα για να καταλάβει την εξουσία πρέπει να περάσει από συγκεκριμένα εξελικτικά στάδια. Πρώτον, να οργανωθεί σε αυτοτελή μαζικό πολιτικό φορέα. Δεύτερον, να γκρεμίσει κάθε γέφυρα συνδιαλλαγής με την καθεστηκυία τάξη. Τρίτον, να εκφράσει ευρεία στρώματα του πληθυσμού. Τέταρτον, να δώσει απαντήσεις σε βασικά φιλοσοφικά και πολιτιστικά ζητήματα, ώστε να υπάρξει εκ βάθρων αλλαγή στον κώδικα ηθικών αξιών της Ελληνικής κοινωνίας. Πέμπτον, να αποδυναμωθεί η καθεστηκυία τάξη από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Έκτον, να αποκτήσει οργανωτική πείρα και πολιτική αυτοπεποίθηση. Έβδομον, όταν έρθει η ώρα της μετωπικής συγκρούσεως, η Επανάσταση να τσακίσει αμείλικτα την αντεπανάσταση.
....Ο Λένιν στο έργο του «Κράτος και επανάσταση» επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι αναγκαία συνθήκη για την επικράτηση της επαναστάσεως είναι το γκρέμισμα όλου του παλαιού κρατικού μηχανισμού, διότι θεωρεί ότι το κράτος εκφράζει συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Το κράτος δεν είναι ποτέ ουδέτερο.
....Ο Καρλ Μάρξ στην κριτική του μελέτη για την φιλοσοφία του Χέγκελ, γράφει χαρακτηριστικά ότι το όπλο της κριτικής, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κριτική των όπλων. Η υλική δύναμη πρέπει να αντιμετωπιστεί με υλική δύναμη.
....Η σύλληψη των τροϊκανών ληστοσυμμοριτών από λαϊκές πολιτοφυλακές αποτελεί ιερό καθήκον του Λαού. Τρομοκρατική ενέργεια θα το αποκαλέσουν μόνον οι δωσίλογοι.
....Η Ελληνική Επανάσταση θα επιτύχει τον στόχο της όταν όλα τα δομικά στοιχεία λειτουργούν σωστά: επαναστατική ηγεσία, κοινωνία, οργανωτική δομή ανατρεπτικού πολιτικού φορέως, ακριβής αντίληψη για τον εχθρό, ευνοϊκές διεθνείς πολιτικές συνθήκες.
Ήρθε η ώρα να μάθουμε το στοιχειώδες πολιτικό καθήκον: Να απαλλοτριώνουμε πρώτα σε νοητικό, ύστερα σε λεκτικό και τέλος στο φυσικό πεδίο, τους όρους αναπαραγωγής του εχθρού.
Είναι ανοησία να φοβόμαστε μήπως μας αποκαλέσουν τρομοκράτες, οι αρχιτρομοκράτες του Ελληνικού Λαού».
Επαναλαμβάνω δεν πρέπει να κινηθεί ο εισαγγελέας;
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε τις απόψεις του υποψηφίου του, ο οποίος προτρέπει σε λαϊκή επανάσταση, ή μήπως αυτός είναι κι ο κρυφός του στόχος; Και φυσικά γνώριζε, άλλωστε κι ο Αλέξης κι ο Λαφαζάνης του είχαν δώσει συνέντευξη. Από την άλλη βέβαια σκόπευαν στις ψήφους των αγανακτησμένων όπου ο Αμυράς ήταν δραστήριο μέλος.
Να πάμε στο δεύτερο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=t6S6-ifevjQ όπου ο Λαφαζάνης εξηγεί στον Αμυρά για την άμεση έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο χαρακτηρίζει όχι ακριβώς Άουσβιτς αλλά γερμανική φυλακή. Αυτό όχι πριν δέκα χρόνια αλλά το περασμένο Νοέμβρη.
Μα θα μου πείτε ότι στο πρόγραμμα που μόλις πριν πέντε μέρες παρουσίασε ο Αλέξης είπε ότι είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ. Απλή πολιτική απάτη, όπως και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, της εξόδου από το ΝΑΤΟ, των θέσεων για το στρατό και τα σώματα ασφαλείας. Λέμε αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος για τη προοπτική της εξουσίας κι όταν τη πάρουμε υλοποιούμε τη κρυμμένη μας ατζέντα με διάφορες δικαιολογίες.
Συνεπώς ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποκαλύπτεται ως μια κοκτέιλ μολότοφ έτοιμη να εκραγεί στα χέρια του λαού, με άμεση συνέπεια τη πλήρη καταστροφή της χώρας.
Αναλύοντας τις απόψεις μου αυτές περί ΣΥΡΙΖΑ στον μπάρμπα μου Φώτο, στο χωριό, αυτός σχολίασε: «Έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο».
Υγιαίνετε, αδέλφια..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.