Η ιστιοπλοϊκή Reggata «Πέρασμα στις Ινδίες» πέρασε από τον Αστακό.


Η ιστιοπλοική Reggata που συνδιοργάνωσε το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας και το Επιμελητήριου του Μπρίντεζι με τον τίτλο «Πέρασμα στις Ινδίες», πέρασε τη Κυριακή 17/6 από τον Αστακό όπως ήταν προγραμματισμένο.
Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή, για να προβάλει τον τόπο μας, πήρε σάρκα και οστά στη χθεσινή εκδήλωση - καλωσόρισμα του προγράμματος «Πέρασμα στις Ινδίες».
Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτ/νιας κατάφερε να ενταχθεί και ο Αστακός στο πρόγραμμα αυτό.
Η ανταπόκριση των φορέων σημαντική, η συμμέτοχη του κόσμου μεγάλη, οι φιλοξενούμενοι κατενθουσιασμένοι από την υποδοχή, οι χορηγοί αρκετοί, και... το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η συλλογική προσπάθεια αποφέρει καρπούς.
Εμείς από μεριάς μας θα πούμε μπράβο σε όλους, τέτοιες εκδηλώσεις που διαφημίζουν τον τόπο μας και τον βγάζουν από την απομόνωση είναι καλοδεχούμενες και πάντα θα φροντίζουμε να τις προβάλλουμε. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.