Αποτελέσματα εκλογών στο Μύτικα.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Μύτικα σε αριθμούς φαίνονται με χρήση διαγράμματος ράβδων, ενώ τα ποσοστά των κομμάτων με χρήση διαγράμματος πίτας. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Μύτικα στις εκλογές της 6ης Μαϊου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Ψήφισαν: 464
Άκυρα-Λευκά: 4

15 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟ ΚΛΑΨΙΜΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτήθηκες 9:27 αν τον Αύγουστο θα υπήρχαν ΕΥΡΩ για μισθούς και συντάξεις!!!Aς αφήσουμε το λαϊκισμό...

      Διαγραφή
    2. συγνωμη που δεν ψηφισαμε να γυρισουμε 100 χρονια πισω......

      Διαγραφή
  2. Σεβασμός στην λαϊκή ετυμηγορία του Λαού. Ακόμα δεν βγήκαν τα αποτελέσματα και σεις αγαπητε κ. Ανώνυμε 9:27μ.μ κάνετε κρίσεις επι της Λαϊκής ετυμηγορίας ; Αν αυτό δεν είναι φασίζουσα νοοτροπία τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί ; Πώς είναι ορθή η δική σας άποψη κι όχι του λαού που στο κάτω κάτω της γραφής ακόμα δενη έχει αποτυπωθεί. Έλεος πιά , μην υποτιμάτε τόσο την νοημοσύνη του λαού.
    Ν.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΗ Κ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...
    Κυριακή, 17 Ιούνιος 2012 12:03 defencenet.gr
    ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2: Τα "φιλολαϊκά" μέτρα που υπέγραψαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή εκείνοι που διεκδικούν για μία ακόμη φορά την ψήφο μας για να μας "σώσουν" (!)

    Την εφαρμογή των κάτωθι μέτρων θα την ζήσουμε για τα καλά... στο πετσί μας εντός του μηνός κιόλας...

    1) Φόρος ΕΤΑΚ και ΦΑΠ.

    2) Φόρος για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, πέραν του ΦΑΠ.

    3) ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι στη ΔΕΗ) ΤΟ 2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών!

    4) Αύξηση αντικειμενικών αξιών (άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσι): ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    5) Φόρος 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις.

    6) Νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες.

    7) Κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.

    8) ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1.000 ή 2.000 ΕΥΡΩ.

    9) Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ.

    10) Πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ.

    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.

    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.

    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    14) ΦΟΡΟΣ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!

    15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.

    16) Μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%.

    17) Νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.

    18) Ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.

    19) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ.

    20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών.

    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά.

    22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

    23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης.
    Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

    24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%.

    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά.

    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ.

    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.

    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

    29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ [ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ] ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεις αποφασισαμε ξεροντας οτι τα πραγματα ειναι ηδη πολυ δυσκολα να το παλεψουμε, εσεις αποφασισατε να παραδοθειτε αμαχητι σε δημαγωγους τυπου Τσιπρα-Καμμενου.....

      Διαγραφή
  5. Ας ξέρανε τι θέλουνε στο ΣΥΡΙΖΑ και θα έπαιρνε 50%. Δεν ξέρανε και πήρε τα μισά. Απλά είναι τα πράγματα. Και άλλοι ψηφίσανε Καμμένο, άλλοι Χρυσή Αυγή, άλλοι Κουβέλη. Ανάγκη τον έχει η χώρα τον Τσίπρα. Ταρακούνησε τα νερά. Η χώρα όμως έχει ανάγκη τον Τσίπρα, τα λέει καλά το παλικάρι, όχι όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μαγαζί βολεμένων είναι κι αυτό. Ένα μαγαζί επαγγελματιών της πολιτικής. Και βρήκανε καταφύγιο και κάποιοι βολεμένοι ΠΑΣΟΚοι και παραλίγο όλοι αυτοί να περάσουνε πολύ πολύ πολύ καλύτερα κι εμείς πολύ πολύ πολύ χειρότερα, χωρίς να το καταλάβουμε καν. Όχι ότι τώρα θα περάσουμε καλύτερα. Όμως θα έχουν το φόβο του Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΥΠΗΡΞΕ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΓΑΛΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ .ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ; ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΛΕΤΕ ! ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ,ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ. ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..........(((Χ)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΗΡΞΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΡΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ....ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υποκρισία δεν έχει όρια κ. 10.09,18 Ιουνίου 2012!! Μια παροιμία λέει: "Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται". δηλ. τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχασε τα 4/5 της δύναμης του ΟΛΟΙ οι καλοπερασάκηδες με τους παχηλούς μισθούς των ΔΕΚΟ ( κλητήρας στη ΔΕΗ με 4.500 ευρώ , καθαρίστρια 4.500E , οδηγός στα ΗΛΠΑΠ 5.500Ε, φύλακας ΗΛΠΑΠ 6.000Ε )μιλάνε με 13 φωνές ....Γνωρίζετε οτι ο Δάσκαλος και ο Καθηγητής αμοίβεται με 1300ευρώ κατα μέσω όρο ; Ο λαός αποφάνθηκε και εξέλεξε αυτούς που εξέλεξε. Ποιά λογική λέει οτι το ορθόν είναι αυτό που εσείς πρεσβεύετε και όχι αυτό που επέλεξε ο λαός ; Και το κυριότερο να προσπαθείτε να μας πείσετε οτι αυτοί που ψήφησαν άλλο κόμμα από αυτό που εσείς πρεσβεύετε , είναι Βόϊδια και εσείς είστε ο έξυπνος ; Μια υπογραφή απο κάτω του κειμένου σας θα μας αποδείξει αν κάποτε ψηφίζατε ή όχι το ΠΑΣΟΚ που τόοοσο πολύ μαίμφεσθε τώρα και να σου απαντήσουμε επωνύμως πότε και πόσες φορές "γλύφατε" στα γραφεία Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και των τοπικών δημοτικών παραγόντων.Αλλά αν είχε η ηγεσία σας (ΣΥΡΙΖΑ) μυαλό και δεν παρατηρούνταν το φαινόμενο των 12 συνιστοσών με 13 γνώμες...Αν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάριζε οτι δεν πρόκειται να βγούμε απο το Ευρώ , να είσαστε σίγουρος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε πάνω απο 40%. Στα χωριά μας λένε οτι : " οι πολλές οι Μαμές πνίγουν το παιδί..." και στην προκειμενη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολλές γνώμες ( Μαμές ) και να σου τις υπενθυμίσω. Μονομερής καταγγελλία της σύμβασης, μετά Πολιτική καταγγελλία της σύμβασης, μετα Διαπραγμάτευση κ.λπ . ΄Ελεγε οτι θα καταργήσει τα χαράτσια και μάλιστα οτι θα τα επιστρέψει πίσω ( Στρατούλης ) και όλοι ακούσαμε τις δηλώσεις του κ. Γλέζου που είπε να δίνομε 100 ευρω το μήνα ήτοι 1200 ευρώ το χρόνο. Αυτό δεν είναι χαράτσι και μάλιστα 3πλάσιο ; Κι ολα αυτα μεσα σε 1 μήνα.Παντού Διγλωσσία !! Να ξέρετε οτι το κυριότερο που σας απαντάω , μιας και είστε ανώνυμος ,είναι γιατι δεν σέβεστε την ΝΩΠΗ Λαϊκη ετυμηγορία και οχι γιατι ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα. Δικαίωμα σας ειναι να ψηφίζετε ό,τι θέλετε. Δεν είναι όμως δικαίωμά σας να μας υβρίζετε και δη ανώνυμα.
      Ν.Λ

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΒΡΙΖΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απαντάω ανώνυμα κ. 10.57μ.μ. ΄Εχω το όνομα μου (Ν.Λ ) που είναι στη διάθεση του Διαχειριστή του μπλόκς ΜΥΤΙΚΑSPRESS. Εσείς δώστε τα χαρακτηριστικά σας ; Και μετά όποτε θέλετε μια ανοιχτή συνάντηση στο καφενείο του Τζεφρώνη να σου πω εγώ πόσες φορές μπήκες και πήγες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , που τόσο πολύ ΤΏΡΑ λοιδωρείς...Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα...Δεν μπορείτε να λέτε στον κόσμο να ξυπνήσει ( 1 μέρα μετα τις εκλογές ) όταν ΗΔΗ έχει αποφανθεί ο Λαός με Δημοκρατικό τρόπο. Αν αυτό δεν είναι ύβρις και αλαζονεία ολκής , που κάποιοι δεν ψήφισαν αυτό που εσείς επιθυμούσατε , τότε τι είναι ;Και μάλιστα αμέσως την ίδια μέρα μετα τις εκλογές ;
      Ν.Λ

      Διαγραφή
  9. ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. Ν.Λ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟΥ ΤΖΕΦΡΩΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΑΝΩΝΥΜΑ.


    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΑ......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΑΡΟΣ " ΔΙΑΛΟΓΟΣ " . ΑΠΛΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩΜΑΣΤΕ . ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ , ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ . ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΦΕ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΣΤΟΥ ΣΟΥΛΑ !!
      Ν.Λ

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.