Εθελοντική αιμοδοσία Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.


Πρόσφερε λίγο από το αίμα σου στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Έρχονται στιγμές που η ζωή του πλησίον μας εξαρτάται από το αίμα που δίνουμε. Ας δώσετε τη δυνατότητα στο Σύλλογο Γυναικών Μύτικα να μπορεί να συμπαραστέκεται στις δύσκολες ώρες των συνανθρώπων μας, προσφέροντας έστω και μια φιάλη αίματος. Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας επιμελείται με πολλή προσοχή το έργο της αιμοληψίας.
Ελάτε να συναντηθούμε όλοι στην εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, από 09:00 π.μ., μέχρι 01:00 μ.μ., στο Κέντρο Υγείας Μύτικα.

Ας δώσουμε όλοι μας το «παρών».
Κάνε και συ μια καρδιά να χτυπά.

6 σχόλια:

  1. Δυσάρεστα με εξέπληξε η ανακοίνωση-πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα!!!Συγκεκριμένα καλούμαστε για αιμοληψία στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα!!!Ο κατάλληλος χώρος, από κάθε άποψη, είναι το Κ.Υ. Μύτικα (όπου για σειρά ετών γινόταν η αιμοληψία).Τι συνέβη και άλλαξε ο χώρος;O νέος χώρος έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αιμοληψία;Σύλλογε των Γυναικών Μύτικα αναμένουμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια απο οτι ξερω η αιμοδοσια γινοταν στο κεντρο υγειας μυτικα τι εγινε τωρα? πρωτη φορα βλεπω να γινετε αιμοδοσια στο πνευματικο κεντρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την επομενη αιμοδοσια να την κανετε στην εκλησια. θα ειναι και ο παπας!ντροπη μας...παντου οι αιμοδοσιες γινονται στα Κεντρα Υγειας,εκτος κι αν δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται αποκλειστικά από το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λευκάδας και σε καμιά φάση δεν εμπλέκεται το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα. Άρα λοιπόν, αν αντιλαμβάνομαι σωστά,το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος να ανοίξει το Κ.Υ. Μύτικα και εν πάσει περιπτώσει να επιβλέπει το χώρο! Μα για όνομα του Θεού "προσφέρουμε ζωή" δίνοντας ότι το πολυτιμότερο και αναντικατάστατο πράγμα (αίμα) υπάρχει και υφίστανται κωλύματα! Μα δε βρέθηκε ένας να ανοίξει το Κ.Υ. Μύτικα; (αν είναι αυτός ο λόγος).Κατά την ταπεινή μου άποψη, η όλη ιστορία μόνο θλίψη, ψυχικό πόνο και ηθικό τραυματισμό προκαλεί! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ!!!

    Υ.Γ. 1.Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και δεν το γνωρίζουμε!
    2.Αν το Πνευματικό Κέντρο δεν ...εφημερεύει,μήπως πρέπει να ρωτήσουμε τον παπά, όπως πολύ εύστοχα επισημαίνει ο,η 4:24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ' αρχάς να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την αλλαγή του χώρου αιμοδοσίας από το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα στο Κ.Υ. Μύτικα (όπως ορθότατα έγινε)! Ας ανταποκριθούμε με θέρμη και ζήλο στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα για την αιμοδοσία! Ας ενστερνιστούμε και ασπαστούμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου:
    "Οι ποτέ όντες μακράν εγγύς εγενήθητε εν τω αίματι του Χριστού" (Εφεσ. β', 13)
    Ερμηνεία: Εσείς, που κάποτε ήσασταν μακριά από το Θεό κι από τις διαθήκες Του, πλησιάσατε κοντά Του με το αίμα της σταυρικής θυσίας του Χριστού.

    Υ.Γ.(άσχετο): Και ο άγιος φοβέρα θέλει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.