Υλικά από το Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας για το Μύτικα.


Το Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας συνεχίζοντας την έμπρακτη στήριξη του στο Μύτικα, έστειλε για τοποθέτηση δύο μεγάλες αντανακλαστικές πινακίδες και δεκατρείς μικρές, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο λιμάνι. Σας υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί το σημαντικό θέμα του καθορισμού της χερσαίας ζώνης του λιμανιού Μύτικα (ελπίζουμε να μην καθυστερήσει πολύ), κάτι το οποίο όταν γίνει θα λύσει και τα χέρια της Δημοτικής Αρχής για να παρέμβει στο λιμάνι και να βάλει μία τάξη. Το «θετικό» είναι ότι η κίνηση λόγω της οικονομικής κρίσης είναι μειωμένη στο λιμάνι και δεν παρουσιάζονται μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα. Εμείς στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στο Μυτικιώτη Πάνο Παπαδόπουλο και πάντα να βοηθά το τόπο του από το πόστο που βρίσκεται. Καλή δύναμη Πάνο. 

15 σχόλια:

  1. Καλά κρασιά μπλόγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αιμα του σου εδωσε ο παπαδοπουλος μπλογκερ και τον δοξαζεις η τιποτε αλλο. Δεν ιδρωνεις με τη κατακραυγη που σηκωσες το συνεχιζεις . μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου έλα πιάσε με έξω να το συζητήσουμε. Εγώ απλώς ενημερώνω το κόσμο για κάτι που γίνεται τώρα σε ενεστώτα χρόνο για το χωριό, εκτός αν πιστεύεις ότι αυτά που γράφονται εδώ είναι ψέματα και τα βγάζω από το κεφάλι μου. Εσύ μιλάς για παρελθόν και για όσα λες μπορεί και να συμφωνώ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εγώ αναφέρω αυτά που γίνονται τώρα. Ελπίζω να με κατάλαβες. τώρα αν εσύ έχεις τίποτα προηγούμενα με το Πάνο δικό σου θέμα. Έλα να τα πούμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:58 καλα σου λεει. πηγαινε να το συζητησετε. αλλα τοτε υπαρχει το θεμα οτι θα βγεις απο την ανωνυμια σου και τοτε θα δουμε τι εχεις κανει και τι εχεισ προσφερει εσυ στο τοπο σου και εκει μπορει να εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακολουθώ τη διαμάχη του 6:58 με το μπλόγκερ για τον κ. Παπαδόπουλο σε όλες τις σχετικές με το λιμάνι αναρτήσεις και έχω να πω τα εξής:
    Πράγματι η ιστορία του κ. Παπαδόπουλου ως προέδρου δεν είναι και τόσο ανέφελη όσο θα έπρεπε και δεν απέχουν πολύ τα όσα του καταλογίζουν για το θέμα της συνύπαρξης δυο κοινοτήτων στο Μύτικα και των συνεπείων της στο θέμα της έδρας του καποδιστριακού δήμου Αλυζίας. Αυτό όμως, όπως και όσα άλλα αρνητικά του καταλογίζουν διάφοροι αναγνώστες του μπλόγκ, δεν είναι λόγος να του αρνούμαστε ένα μπράβο για τη χειρονομία του ως πρόεδρου του λιμενικού ταμείου να βοηθήσει σήμερα τον τόπο του. Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα, παρά το ότι θα μπορούσε να το είχε κάνει και νωρίτερα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του λιμενικού ταμείου που ήταν πριν αναλαβει πρόεδρος. Και αυτό το λέω διότι, δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια, έπρεπε να έρθει πέρυσι το καλοκαίρι η νέα δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Σπύρος να ασχοληθεί με το λιμάνι και να προσπαθήσει να βάλει μια τάξη, για να διαπιστωθεί ότι υπήρχε το πρόβλημα του μη καθορισμού χερσαίας ζώνης λιμένα. Κάποιοι φρόντισαν να τον στείλουν και στον εισαγγελέα γι αυτό. Ας τρέξει λοιπόν το λιμενικό ταμείο όσο μπορεί γρηγορότερα να γίνει αυτός ο καθορισμός, διότι φέτος στο λιμάνι γίνεται και πάλι ένα μπάχαλο αφού πήραν το κουμάντο ξανά αυτοί που τόσα χρόνια με τα μόνιμα αγκυροβόλια τους, λες και είναι οικόπεδό τους, το έχουν κάνει απλησίαστο σε πολλούς σκαφάτους που θα μπορούσαν να έρθουν να κάνουν τις διακοπές τους και να αφήσουν τα χρήματά τους στον τόπο μας. Και αυτό διότι δεν μπορούν να έχουν θέση και ασφάλεια από κλοπές και αυθαιρεσίες διαφόρων παράξενων τύπων που προκαλούν με τη συμπεριφορά τους εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία επιβολής τάξης.
    Ένα άλλο θέμα που πρέπει να δει το λιμενικό ταμείο είναι αυτό των παράνομων πλωτών εξεδρών που από τότε που μπήκαν δεν συντηρήθηκαν ποτέ και έχουν καταντήσει έρμαια των καιρικών φαινομένων.
    Τέλος για τα υλικά που προσφέρει ο κ. Παπαδόπουλος (φωτιστικά, παγκάκια κλπ) αξίζει να τον ευχαριστήσουμε, όπως και τη δημοτική αρχή που θεωρώ ότι θα έχει αναλάβει το κόστος της τοποθέτησής τους αφού τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο βλέπω να τρέχουν γι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε συγχωριανε 3 16 σωστη η τοποθετηση σου για τα ανωτερω θεματα.
    Απλα τιθεται θεμα ουσιας ισης παρουσιασης θεσεων, επαινετικες η επικριτικες, εφοσον δεν ειναι υβριστικες.
    Καταλαβαινουμε οτι και ο φιλος μπλογκερ εχει (λογικο και φυσικο ειναι ) τα κολητιλικια του και τις παρεες του. Ειναι αυταποδεικτο που ειναι οι συμπαθειες του. Ομως το γεγονος οτι παρ οτι ο διαχειρηστης παιρνει θεση με εκφρασεις- βαστα Πανο, ελα πιασε με εξω να το συζητησουμε- αρνηται το ιδιο δικαιωμα σε αναγνωστες.
    Επισης αγνοηθηκε(στην αναρτηση μας) ο επαινος που δωσαμε στον κ. πανο για τη προσφορα των φωτηστικων στη παραλια και παλιοτερα στην εκκλησια και εστιαστηκε μονο στη κρητικη που καναμε για παλιοτερες πολιτικες δρασεις του.
    Απλα επισημαινω το θεμα με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πλωτες εξεδρες-που αναφερεις- και που χαρη στο Νατουρα του κ. Πανου (τοποθετηθηκαν απο τον προηγουμενου δημαρχο και νομαρχη) μπορει με μια απλη καταγγελεια να ξηλωθουν.
    Τοτε τι θα πει ο συμπαθης και αγαπητος μπλογκερ?
    μηπως ξαναπει ¨Βαστα πανο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 8:31 καταρχήν βάστα Πάνο δεν έχω γράψει πουθενά, δεύτερο ο Πάνος Παπαδόπουλος δεν είναι ούτε κολλητός μου ούτε παρέα μου και αυτό το ξέρουν όλοι γιατί σε αντίθεση με εσένα σου απαντώ επώνυμα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να παρουσιάζω κάποια πράγματα που γίνονται στο Μύτικα σε πραγματικό χρόνο και τίποτα παραπάνω. Εσύ αναφέρεσαι σε πράγματα του παρελθόντος τα οποία αφού δεν είχαν υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σου τα έβαλα όλα στο ξαναλέω μπορεί και να συμφωνώ μαζί σου σε ότι λες, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά θέματα. Εγώ αναφέρομαι στο σήμερα και εσύ μιλάς για παρελθόν. Ότι σου έχω κόψει σε σχόλια στο παρελθόν σίγουρα κάτι είχαν σε προσωπικό επίπεδο και το έκανα. Πιστεύω ότι επ' ουδενί δεν θα ήθελες εσένα να σε χαρακτηρίζουν ανώνυμα μέσω διαδικτύου, άρα μην το κάνεις αυτό σε άλλους. Για να σε ικανοποιήσω από εδώ και πέρα όταν το λιμενικό ταμείο θα κάνει πράγματα για το Μύτικα θα γράφω ο ακατανόμαστος μπας και σου φύγει το μεγάλο σου άχτι....

    Να είσαι καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φτιαχτει αμεσα ενα μπλογκ με ονομα

    www.erga_kai_imeres_toy_panoy_papadopoulou.blogspot.com

    και εκει να γραφεις ολη ημερα για τον Παπαδοπουλο φιλε. ο μπλογκερ σου εξηγει κατι απλο και εσυ δεν καταλαβαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρτος και θεάματα, ειδικότητα μερικών. Τα περί ανωνυμίας άλλο θέμα σημαντικό. Ωραίες και οι σημαδούρες στο λιμάνι. Στρογγυλές. Κουλούρια. Και τα παγκάκια στην εκκλησία ωραία. Πίσω από τα φώτα. Στη μέση. Ένας δεξιά, ένας αριστερά. Στον καθορισμό της χερσαίας ζώνης τα αυτοκίνητα προς τη στεριά όχι προς τη θάλασσα. Όλα καλά. Και στο παρελθόν και τώρα. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις για τα εγκλήματα. 10 στρογγυλές σημαδούρες. Κουλούρια. Ωραίο το δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. BΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ???? ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12 ΜΠΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τραγικη η κατασταση στον πεζοδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ προτείνω να καταργήσουμε την αστυνομία αφού έτσι κι αλλοιώς ανύπαρκτη είναι και να κάνουμε σερίφηδες, όπως στο φάρ ουέστ τον πρόεδρο και τον αντιδήμαρχο. Να βγούν αυτοί στο δρόμο με σφυρίχτρα και μπολκάκι μπας και κάμποσοι προκλητικοί και αυθάδεις βάλουν μυαλό και σεβαστούν όλους εμάς τους πολλούς που θέλουμε τον πεζόδρομο. Εκτός εάν αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι να τους απομονώσουμε και να τους δείξουμε με τη συμπεριφορά μας ότι με το να μπαίνουν έτσι για βόλτα στον πεζόδρομο και να παρκάρουν όπου τους γουστάρει΄, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της αστυνομίας, δεν είναι παρά τζάμπα μάγκες και κομπλεξικοί. Προσπαθούν να μας δείξουν ότι υπάρχουν προκαλώντας μας αφού δεν νοιώθουν ικανοί να το κάνουν με την προσωπικότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε μπογκερ Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η εκανα λαθος!
    οντως δεν εγραψες " βαστα πανο".
    Εγραψες "καλη δυναμη πανο" που δεν το ελεγξα στη ακριβεια του ,το θεωρησα ισοδυμανο. Παντως το λαθος ειναι δικο μου , επρεπε να ειμαι ακριβης και για αυτο παλι συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε ότι μου λες prive. Αλλά εγώ απλά ενημερώνω για το τώρα. Σε χαιρετώ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.