Όχι στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου από το Δ.Σ. Στον αέρα ο προϋπολογισμός, αναβλήθηκε η ψήφιση του. Πονοκέφαλοι στη παράταξη της συμπολίτευσης.


Όπως σας είχαμε προϊδεάσει με προηγούμενη ανάρτηση μας (δείτε εδώ), δεν ψηφίστηκε τελικά το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου για το 2013. Όχι ψήφισε όλη η αντιπολίτευση, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Κατσιπάνος και Σπύρος Καϋμενάκης αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Σπύρος Λύτρας και Σπύρος Λυμπεράτος. Σύνολο όχι 15. Ναι ψήφισαν 12 από την συμπολίτευση.
Η κατανομή των έργων στις Δ.Ε., η απουσία έργων, οι προτεραιότητες του τεχνικού προγράμματος είναι η αιτία που οδήγησε στο όχι όπως ανέφεραν αναλυτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι που καταψήφισαν.
Πρακτικά η μη ψήφιση του τεχνικού προγράμματος σημαίνει και ακύρωση της προγραμματισμένης ψήφισης του προϋπολογισμού την Πέμπτη 31/1. Η Δημοτική Αρχή υποχρεούται να καταθέσει νέο τεχνικό πρόγραμμα, να ψηφιστεί και κατόπιν να ψηφίσει και το νέο προϋπολογισμό. Αυτό σημαίνει μία εύλογη καθυστέρηση που όμως θα επηρεάσει όλες τις πληρωμές του Δήμου, είτε αυτές αφορούν ήδη εκτελούμενα έργα, είτε παλιότερες οφειλές ακόμα και θέματα μισθοδοσίας υπαλλήλων.
Ήδη με σχετικό του έγγραφο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Παπαναστάσης ανέβαλε την προσεχή συνεδρίαση της Πέμπτης 31/1, για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          Αστακός, 28.01.2013 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                                                          Αρ. Πρωτ.: 1169 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Προς: Τα τακτικά Μέλη του 
Δημοτικού Συμβουλίου 
(ως Πίνακα Αποδεκτών)

Θέμα: «Αναβολή της 3ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου». 
Σχετ.: Η με αριθ. πρωτ. 3/1064/25.01.2013 πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου που σας απεδόθη. 

Όπως όλοι γνωρίζετε στην χθεσινή δεύτερη (2η) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την «Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2013», κατά πλειοψηφία απορρίφθηκε η έγκριση του.
Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, αναβάλλεται η συνεδρίαση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 31.01.2013 με μοναδικό θέμα την «Ψήφιση του Προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2013» και για την οποία σας είχε δοθεί η ανωτέρω αναφερόμενη σχετική πρόσκληση, έως ότου εγκριθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου με τις διαδικασίες που προβλέπονται από την Νομοθεσία. 

Ο Πρόεδρος 

Παπαναστάσης Στυλιανός

24 σχόλια:

  1. kanenas den skeftike toys dimotes giati apo simera mexri tin psifisi toy proipologismoy to dimarxeio nekrose.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ 'ΖΩΝΤΑΝΟ' ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε 1:01 π.μ., δεν ξέρω για το Δημαρχείο Αστακού, όμως το Δημαρχείο Αλυζίας (επί ¨Καποδίστρια¨) λειτουργούσε από τις 6:30 το πρωί μέχρι το απόγευμα. Το ξέρω γιατί εξυπηρετήθηκα πολλές φορές.
      Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

      Διαγραφή
  2. alithia se pio dimo i antipoliteysi den psifise to texniko programma ? to texniko programma den einai mono gia tin pliopsifia alla gia oloys toys dimotes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ,ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά παθαίνεις άμα συμπεριφέρεσαι ξεχνώντας ότι έχεις και δημοτικούς συμβούλους. Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός είναι από τις σημαντικότερες ψηφοφορίες, αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στη Δημοτική Αρχή. Πως λοιπόν κατεβάζετε τεχνικό πρόγραμμα χωρίς να έχετε την σίγουρη στήριξη των συμβούλων της πλειοψηφίας; Παράταξη είναι αυτό ή ρεμπέτ ασκέρ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paizontai paixnidia polla gia prosopikoys ypologismoys kai alla.allo texniko programma allo katapsifish kapoion thematon, .o laos ti ftaiei? egoismoi kai antipalothtes stiw plates toy? kata thn ektelesh toy programmatos na yparxoyn ayta. alla kai ekei ston astako as evgenan ap ta grafeia kai as throysan nvritera toys xronoys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KYΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ . Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία σοβαρή Δημοτική Αρχή και ένας σοβαρός Δήμαρχος, πριν έρθει για ψήφιση το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός συζητά και συσκέπτεται με τους δημοτικούς του συμβούλους. Μελετούν, διαμορφώνουν και κάνουν παρατηρήσεις πάνω στο τεχνικό πρόγραμμα. Ακούν τις ενστάσεις και τις διαφωνίες των δημοτικών τους συμβούλων, το τροποποιούν και γενικά κάνουν όλες τις ενέργειες ώστε να το στηρίξουν όλοι στη τελική ψηφοφορία. Αφού γίνουν αυτά που είναι αυτονόητα το κατεβάζεις για ψηφοφορία και έχεις τους 14 ψήφους τους δικούς σου για να περάσει. Έτσι κάνουν οι σοβαρές παρατάξεις που είναι στη συμπολίτευση. Αλλά εσείς δεν είστε ούτε σοβαροί ούτε παράταξη και για όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη λειτουργία του Δήμου από εδώ και πέρα από την μη ψηφίσει του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού, υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς που λειτουργείται σαν το Πύργο της Βαβέλ.
    Αν μάλιστα αληθεύει το σχόλιο του 6:53 και αφήσατε το προϋπολογισμό να πάει στο όριο της προθεσμίας είστε τελείως ανεύθυνοι. Η ραστώνη των γιορτών και το κόψιμο της βασιλόπιτας ήταν οι σοβαρές εργασίες που είχατε και όχι το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός;;;;; Όλα στο πόδι, μπράβο σας. Οι δημότες σαν κρίνουν και εσάς και την αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Δήμος Ξηρομέρου θα βάλει λουκέτο αν δεν ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Αυτο σημαίνει κανένα έργο, καμία προμήθεια ,καμία μελέτη για τα χωριά μας Απλα πράγματα καθημερινά όπως η ύδρευση ο ηλεκτροφωτισμός, η συλλογή των σκουπιδιών είναι στον ΑΕΡΑ. Κάποιοι θα γράψουν με ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ το όνομά τους στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ?? ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΥΘΝΕΣ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν νοιαζόσασταν για ΟΛΑ τα πραγματα οπως δείχνετε για το σταθμο επειδη πηγαίνει το παιδί σας....θάταν καλύτερα τα πράγματα. Μια ζωή ολοκληρη ατομιστές είμαστε !!

      Διαγραφή
  12. ο κοσμοσ σας ψιφισε για να κανετε καλα πραγματα για τον δημο .οχι να τρογοσαστε μεταξυ σας. θελετε να καταστραφει ο δημοσ για να αναδειχτητε προσωπικα εσεις?? ντροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι κρινονται, και οι εκλογες ειναι κοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. autoi pou den psifisan kala ekanan...giati o kurios samaras nomizei oti mpori na kanei oti 3eli...oi ekloges einai ontos onta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΓΗΣΕ Η ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ 27. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ..ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΝΑ . ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ. ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μια οικογένεια Πατερας και γιος που έχουν κοινό τάφο πληρώνουν και οι δυο δημοτικά τέλη ;;;; Μήπως πρέπει να αλλάξουν αυτο

      Διαγραφή
  16. Μην ανησυχείτε τόσο για τον προυπολογισμό. Με την τρίτη Συνεδρίαση του Δ.Σ ο προυπολογισμός θα περάσει με την απλη πλειοψηφία των παρισταμένων . Ετσι προβλέπει ο νόμος (ΔΚΚ/3463/2006).Η αντιπολίτευση ,για λόγους αρχής , πάντα καταψηφίζει τον προυπολογισμό.Οχι οτι είναι άμοιρη των ευθυνών της . Εχει ευθύνες και μάλιστα μεγάλες αλλα για άλλα θέματα.Οχι για τον Προυπολογισμό . Τον Προυπολογισμό τον συντασουν οι υπηρεσίες με την πολιτικη κατευθυνση -καθοδηγία της πλειοψηφούσας παράταξης που και απ τον νόμο διοικεί το Δήμο. Το ό,τι η πλειοψηφούσα παράταξη δείχνει εικόνα " αποσύνθεσης " δεν χρειάζεται κανενός την μαρτυρία. Εχουν φροντίσει - με τον τρόπο τους - οι ίδιοι , να δείχνουν την πραγματική και μη αναστρέψιμη εικόνα τους.Οι ευθύνες , κατα την γνωμη μας , είναι τεράστιες ΜΟΝΟΝ στους συμβούλους της πλειοψηφίας που ανέχτηκαν απ΄την αρχή φαινόμενα ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΥ ,με τον να φέρουν ανθρώπους( δεν εννοούμε τον Δήμαρχο ) που δεν ηξεραν κατα που πέφτει ο Πρόδρομος, το Αγραμπελο ,τα Βλιζιανα , να τους δώσουν διοικητικη εξουσία κ.λπ.Είναι δυνατόν να ξέρουν αυτά τα ατομα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα χωριά και σε καθε γειτονια αυτών ; Εχετε δει Συμβουλους π.χ απ τα χωρια του ΑΣΤΑΚΟΥ να επισκεπτονται τα χωρια π.χ των Φοιτιών και Αλυζίας και το αντίθετο ; Με λιγα λόγια η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη οχι μονο στο Δημο Ξηρομερου αλλα πανελλαδικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΥΤΕ 5% ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ. ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kurie samara auta pa3enis otan nomizeis oti to dimarxioeinai tsifliki sou...k otan sta dimotika simvoulia simperifereste stoys simvoulous para poly asxima....ftasame sto simeio MIDEN o kosmos as anoixi ta matia toy na di poi mas doihkoun...elpizo oloi emeis pou stirixame ton kurio samara na pirame ena ma3ima...k na ton katapsifisoume stis epomenes ekloges...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ??? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΓΕΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ" ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.