Για αδιαφάνεια και μαγείρεμα καταγγέλλει το Ν.Π. του Δήμου Ξηρομέρου και τη Πρόεδρο του Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γεράσιμος Βότσης.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Πολλά ερωτηματικά εγείρει η διαδικασία και ο τρόπος επιλογής και κατάρτισης των πινάκων κατάταξης, των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό κάλυψης 12 θέσεων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου με σύμβαση ορισμένου χρόνου.
Το Νομικό Πρόσωπο (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου Ξηρομέρου με την υπ’ αριθμό ΣΟΧ 245/2-10-2012, καλούσε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει δικαιολογητικά για την κάλυψη αυτών των θέσεων. Ενώ κατατέθηκαν αιτήσεις και δικαιολογητικά, όπως προβλέπονταν μέχρι της 7/12/2012, το Ν.Π. δεν συνέστησε άμεσα επιτροπή επιλογής, δεν συνέταξε πρακτικό επιλογής, δεν εξέδωσε τους πίνακες κατάταξης ως όφειλε εντός των νόμιμων προθεσμιών, δηλαδή μέχρι 27/12/2012 (20 ημέρες μετά την υποβολή των αιτήσεων).
Ερωτηματικά υπάρχουν και όσον αφορά τη σύσταση της επιτροπής αξιολόγησης από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. και Αντιδήμαρχο κα Κουμανδράκη, το κατά πόσο αυτή η επιτροπή πληρούσε τα κριτήρια γι αυτή τη διαδικασία, αλλά και η δήλωση του Προέδρου της επιτροπής ότι δεν συμμετείχε στην διαδικασία αξιολόγησης και προφανώς δεν υπέγραψε κανένα πρακτικό. Ακόμη και οι πίνακες κατάταξης των ονομάτων δεν έγινε στις 7/2/2013 όπως αναγράφει το αποδεικτικό ανάρτησης, αλλά στις 12/2/2013 σύμφωνα με καταγγελίες υποψηφίων. Αποδεικτικό που το υπογράφουν ένας υπάλληλος του Δήμου (όχι του Ν.Π.) και δύο μη υπάλληλοι. Ο προσωπικός οδηγός του Δημάρχου (!!!) και μία εργάτρια χωρίς σύμβαση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.
Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑ.Σ.) καταγγείλαμε όλα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12/2/2013, ζητήσαμε το φάκελο και τα πρακτικά και δεν μας δόθηκαν. Δύο μέρες μετά 14/2/2013, με αίτηση μας ζητάμε να μας δοθεί ο φάκελος αλλά πάλι τίποτα, με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος του Ν.Π. 
Καταγγέλλουμε αυτή τη διαδικασία επιλογής για την εγκυρότητα της και ως προς τη σκοπιμότητα της. Ζητάμε να ακυρωθεί η διαδικασία και να επαναληφθεί (ανάλογη καταγγελία κάναμε και στον ΑΣΕΠ). 

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΒΟΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

20 σχόλια:

  1. Υπάρχει και η λύση της προς τον Εισαγγελέα μηνυτήριας αναφοράς αγαπητέ Μάκη και θα βρει αυτός την άκρη αφου αντιμετοπίζεστε έτσι όπως τα προσδιορίζετε παραπάνω. Τολμήστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώπα...γίνονται τέτοια πράματα στο Δημο Ξηρομέρου ;Μα εκεί το γραφείο τύπου (....................) τα παρουσιάζει όλα ρόδινα ! κ. Βότση σας συγχαίρω . Ετσι ικανοποιείται , ηθικά, και την στήριξη μας στον συνυασμό που εκπροσωπείτε. Συνεχείστε. Μην φοβάσθε τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητο μπλογκ γιατι δεν βαζεις την κατασταση των επιτυχοντων και αποριπτομενων ,προ ΑΣΕΠ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχουμε αλλά και να την είχαμε δεν θα την βάζαμε. Δεν φταίει κανείς από αυτούς που κάνανε αίτηση, που έχουν έχουν την αγωνία στις μέρες που ζούμε, απλά να έχουν το δικαίωμα στην δουλειά, να στιγματιστούν. Δεν έχει καμία σημασία κατά την άποψη μας η λίστα των επιτυχόντων... Το θέμα είναι να γίνουν τα πράγματα όπως προβλέπει η προκήρυξη και να προσληφθούν οι 12 με τα περισσότερα μόρια, τ΄ποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

      Διαγραφή
  4. ΜΥΤΙΚΑς , ορθως απαντάτε. Δεν ειναι δικια σας δουλεια αυτή. Σ΄ενα Δήμο που σέβεται τους νόμους , η ανάρτηση γίνεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οπως αυτό προβλέπεται απο τον νόμο ( Ν.3861/2010.ΦΕΚ 112/τ. Α΄/ 13-7-2010 ). Και στην παρουσα περίπτωση υπευθυνοι είναι οι έχοντες τη διοίκηση. Ενδεχομένως ομως να εχει δημοσιευθεί κι απ΄το ΑΣΕΠ . Μην ζητατε ευθυνες αγαπητέ 12.27 μ.μ απο ένα μπλόκ σαν το ΜΥΤΙΚΑΣ που με τοσες δυσκολίες προσπαθεί και , βλέπουμε κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος τα αγνοούσαμε παντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ...ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΚΕΤΗ. ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΨΙΦΗΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήμουν άμεσα ενδιαφερόμενος θα είχα πάει στον εισαγγελέα, ο οποίος κανονικά, σε άλλη χώρα όμως, θα είχε επέμβει αυτεπάγγελτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αντιδημαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π απάντησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας για το θέμα. Είπε οτι η πρώτη επιτροπή που όρισε υπέβαλε την παραίτηση της και αναγκάστηκε να ορίσει δεύτερη επιτροπή με οτι υπάλληλους διάθετε το Ν.Π του Δήμου Ξηρομέρου. Ηταν μια διαδικασία που δεν την είχε ξανακάνει το Ν.Π γι αυτό και ηταν διαρκώς σε επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο στο ΑΣΕΠ απο την οποια έπαιρνε συνεχώς οδηγίες. Βγηκε μια λιστα με μοριοδότηση η οποία αναρτήθηκε στην έδρα του Ν.Π στον Αστακό, και οχι στο Διαύγεια, κάτι που θα γινει οταν ο ΑΣΕΠ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ.
    Μπορει να έγινε και λάθος στην μοριοδοτηση γι αυτο αλλωστε και ο καθένας έχει το δικαίωμα της ένστασης. Έγιναν ενστάσεις και επομένως τα οριστικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΜΕ λίγη κοινή λογική καταλαβαίνει κανείς ότι η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΛΙΟΠΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ 3,4 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.
    Το λάθος λοιπόν στην διαδικασία που μπορεί να υπήρξε και το οποιο θα το διορθώσει ο ΑΣΕΠ ας μην το βαφτίζουμε ΔΟΛΟ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΙΚΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ Ο ΑΣΕΠ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ
    Ας μην ανησυχούν επομένως μερικοί που εμφανίζονται τώρα υπέρ του ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ άλλα μπορεί και να πίεζαν για τα "δικα" τους παιδιά.
    ΕΚΛΗΣΗ επίσης σε Δημοτικούς Σύμβουλους να βοηθήσουν την Αντιδήμαρχο για σωστές και δίκαιες αποφάσεις. Η δεκαετία του 80 έχει περάσει ας το καταλάβουν μερικοί.Η ανεργία αφορά ολα τα παιδιά και οχι ΜΟΝΟ τα "δικά" μας..

    Ο ΑΝ ΑΜΑΡΤΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζουμε οτι η κ. Αντιδημαρχος να έχει ανάγκη απο ΣΥΓΗΓΟΡΟΥΣ ! τύπου οπως υπογραφεται παραπάνω ΑΝ ΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ! (8.37μ.μ). Για να ειστε τοοοσο ενημερος εχετε αμεσότητα (πολυ κοντα στα διοικητικα θέματα) , αλλα δεν καταλαβαίνετε φαίνεται οτι κάνετε με τις δικολαβίστικες απόψεις σας ζημια στον συνδυασμό και προσωπικα στην κ. Αντιδήμαρχο.
      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Γ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΡΒΟΥΝΗ. ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΩ. Ο ΑΣΕΠ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.

      ΞΥΛΟΚΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

      ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ 1ου Βαθμου.

      Διαγραφή
    3. Καμια αντίρηση κ.11.04μ.μ στο να υποστηρίζετε ΠΑΝΤΑ την αποψη σας.Και να το κανετε. Σαυτο δεν μας πέφτει λόγος. Εξάλλου ειναι δημοκρατικη κατάκτηση το να εχεις και να προβάλλεις αποψη κι οχι να σιωπάς.Απλα αλλα λέμε εμεις άλλα λέτε εσείς. Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνίες σας στο τέλος της υπογραφης σας . Παντα απ τα γραπτα που αναφερόμαστε κρινόμαστε όλοι μας . Ευχαριστω . Γερ.Καρβουνης

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε κυριε Καρβουνη , εσεις χαρακτηρισατε το κειμενο μου δικολαβιστικο, αρα και εμενα δικολαβο, για αυτο σας απαντησα ετσι κατα ταλλα ειμαι ΥΠΕΡ της νομιμοτητας ΠΑΝΤΑ.

      ΞΥΛΟΚΛΑΡΑΣ Ν.

      Διαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

    ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ.ΜΙΚΡΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΟΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΙΑ Σ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα μορια τα δικα μου ηταν οπωσ τσ ειχα υπολογισει παντωσ απο μια ματια που προλαβα και ειδα στη λιστα γιατι την ειχαν πεταξει κατω και ο καθενασ μαζευε τα χαρτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨Αντε πάλι τα ίδια. Φίλε 2.26 αυτό είναι το αυτονόητο. Σε αυτόν τον τόπο το αυτονόητο έγινε ζητούμενο.Τί θάπρεπε δηλ. να κάνουν; Να πάρουν όσους ψήφισαν Σαμαρά;Και προφανώς όταν γίνεται προκήρυξη πρέπει να παίρνουν και κάποιους που αποδεδειγμένα έχουν πολλά μόρια. Το θέμα είναι αν βάζουν μερικούς από το παράθυρο ή αν το προσπαθούν. Και επειδή όντως είμαστε μικρός τόπος θα τολμούσα να πω ότι η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι η αγαπημένη λέξη των διοικούντων το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί φίλοι επειδή βλέπω ότι όλοι κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας ....και σιωπάτε..... και υπέρ της νομιμότητας ....και υπέρ της διαδικασίας της κ. Αντιδημάρχου ..... και επειδή ΟΛΟΙ είμαστε υπέρ της νομιμότητας (φυσικά εαν δεν μας θίγει) .... και επειδή όλοι ξέρουμε ότι ο οριστικός πίνακας θα συνταχθεί από τον ΑΣΕΠ , ΓΙΑΤΙ δεν λέμε ότι ξέρουμε ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΣΕΠ;
    Γνωστό , πολύ γνωστό και κοινό μυστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 2.26 είμαι σίγουρος ότι λες την αλήθεια. Ότι δηλαδή εσύ και κάποιοι άλλοι προσληφθήκατε στα δίμηνα παρά το ότι ήταν γνωστό οτι δεν ψηφίσατε Σαμαρά. Εκείνο που δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να ξέρεις, είναι ότι στα δίμηνα που δεν εφαρμόζεται η διαδικασία του ΑΣΕΠ, έχει και η αντιπολίτευση το μερίδιο της προκειμένου να ικανοποεί και αυτή την πελατεία της και έτσι να έχει το στόμα της κλειστό. Υπάρχει συμφωνία κύριων στη διαπλοκή φίλε. Ακου που σου λέω γιατί τα ξέρω από μέσα. Θα μπορούσα να βάλω το όνομά μου για να σε πείσω αλλά είμαι σίγουρος ότι κι εσένα δεν σου αρέσει η αλήθεια και θα ψάξεις όπως και άλλοι, να βρείτε κάτι να με κατηγορήσετε και να μου καταλογίσετε σκοπιμότητα για ότι λέω. Γιαυτό όποιος είναι σωστός ή δεν ασχολείται καθόλου με τα κοινά ή αν το κάνει ανγνωρίζει το λάθος του και με την πρώτη ευκαιρία παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.