Το φύλλο αγώνα του επεισοδιακού αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικού Φυτειών.


Εξασφαλίσαμε το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών και σας το παρουσιάζουμε. Επειδή η τύχη του αγώνα εκκρεμεί στη πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝΑ και από τον μεγάλο αριθμό των σχολίων που λάβαμε καταλαβαίνουμε ότι η υπόθεση ενδιαφέρει πάρα πολλούς, δεν θα προβούμε σε καμία κρίση. Σε προηγούμενη ανάρτηση μας, αναφέραμε τις πληροφορίες που έχουμε από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, λέγοντας ότι η Κανδήλα δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει τον μηδενισμό. Αυτό λένε οι πληροφορίες μας και δεν είναι δική μας κρίση και ακόμα περισσότερο επιθυμία μας. Ακολουθεί το φύλλο αγώνα το οποίο δεν φαίνεται πολύ καθαρά αλλά προς το τέλος που λέει για τα επεισόδια διαβάζεται. Οι κρίσεις δικές σας.


39 σχόλια:

  1. Για να μπορέσετε να το διαβάσετε, το φύλλο αγώνα, γράφει ακριβώς τα παρακάτω:
    "Κατά τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου και κατά τακτά χρονικά διαστήματα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταγαν δυναμιτάκια πίσω από την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας και μερικά από αυτά έπεφταν εντός της μικρής περιοχής. Στο 66' και μετα την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε 0-2, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν προς τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας με καπνογόνα και πέτρες. Μετά από προσωρινή διακοπή 7 λεπτών τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Στο 87' φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν καπνογόνο προς το μέρος μου και προς το β΄ βοηθό χωρίς ευτυχώς να μας χτυπήσει. Στο 89', μετά την επίτευξη της ισοφάρισης της γηπεδούχου ομάδας σε 2-2, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, εισήλθαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν προς το μέρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ χτυπώντας μερικούς από αυτούς και κυρίως τον τερματοφύλακα ΚΑΡΑΚΑΣΙΑΔΗ με αρ. φαν. 1 και αρ. δελτ. 1286960. Μετά από αυτό διέκοψα το παιχνίδι γιατί οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας φοβούνταν να συνεχίσουν, φοβούμενοι τη σωματική τους ακεραιότητα.Στο σημείο της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 2-2 ισόπαλο.Ο αρχηγος της φιλοξενούμενης ομάδας με ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Θ. με αρ. δελτ. 1170339 μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας. Καμία άλλη παρατήρηση."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ‘’ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ’’.

    ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΚΟΠΗ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΠΟΙΑΝΟΥ; ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ;
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΤΡΕΣ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ), ΚΡΟΤΙΔΕΣ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ), ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ). ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ).
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ (ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ) Η ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ);

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως στο βιντεο που βλεπουμε ουτε βεγγαλικα στον διαιτητη φαινοντε νατου πετανε ουτε κανεναν παικτη να κτυπανε βλεπουμε.το γηπεδο ηταν ανοικτο απο παντου ακομη και η εισοδος για τα αποδητηρια ηταν μονιμα ανοικτη. αυτα δεν τα εβλεπες κ.διαιτητα και παρατηρητα.ο κοσμος στο τελος μπηκε να πανηγυριση και οι παικτες της φιλοξενουμενης ομαδας να φεφγουν ησυχα για τα αποδητηρια χωρις να τους ενοχλη κανεις.ενω οι αποιροι φιλαθλοι της κανδηλας μπηκαν να πανηγυρισουν την μεγαλη ανατροπη που εκανε η ομαδα.αυτο το παραδεχονται και οι αντιπαλοι.σχολειο μου ηθελε εναν διαιτητη εμπειρο.παντως με την προβολη του βιντεο δεν πρεπει να χασει τον αγωνα η κανδηλα και να τιμωρηθει για τους φιλαθλους.μεσα στον αγωνιστικο χωρο δεν εγινε απολυτως τιποτα.για τους φιλαθλους να διεκοπτε τον αγωνα ο διαιτητης.ο παρατηρητης που ηταν να κλειση τις πορτες στον αγωνιστικο χωρο.η αστυνομια που ηταν γιατι ξεκινισε τον αγωνα ο διαιτητης η ΕΠΣΑΝΑ τι μετρα πηρε για εναν τετοιο αγωνα΄.παιζουν ενενηντα λεπτα αγωνα και μολις ισιφαριζει η κανδηλα ξερωντας οτι ολα τελειωσαν εκαναν τους πεθαμενους.κυριε διαιτητα ο αγωνας με την επιτεφκση της ισοφαρησις επρεπε να σφυρηξις την ληξη του αγωνα και οχι να τα κανεις σκαταααααα,σε βλεπω στο γηπεδο να το παιζης ανετως και οπως και ο ιδιος εβλεπες δενεγινε τιποτα.επισης τελειωνοντας ο αγωνας βλεπεις ποσο ανετα κυκλοφορουσαν ολοι οιν φιλαθλοι.προς το συμβουλιο της κανδηλας.μαζι σας στην απολογια που σας καλεσαν να προσκομισετε και το βιντεο .αυτο τα λεεο ολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λες φιλε. αυτος που μιλαει διπλα απο αυτον που τραβαει το βιντεο λεει καθαρα και αυθορμητα εκεινη τη στιγμη οπως γραφει και ο διαιτητης στο φυλλο αγωνα οτι πεφτει ξυλο. γκαβοι ηταν? τα γραφομενα του διατητη οτι εφαγε ξυλο ο τερματοφυλακας ηταν ψευτικα? οταν μπαινει ο οχλος μεσα δυο φορες και κτυπαει παιχτες του ακαρνανικου, οταν πετανε βαρελοτα στον τερματοφυλακα στον διατητη και λαισμαν αυτοι επρεπε να το παιξουν ηρωες και να περιμενουν ποτε θα ερθει στο κεφαλι? να μη φοβηθουν? πως θα παιξουν ανετοι χωρις φοβο. δεν ειναι αλλοιωση αποτελέσματος αυτο? αυτοι που θα πενε το βιντεο ειναι του ακαρνανικου. αυτα που γραφεις ειναι επιθυμιες απελπισιας σου και οχι σωστη κριτικη για το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΡΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκαλυφθηκε οτι υπηρχε σχεδιο, ας μας πει ο τερματοφυλακας γιατι προκαλουσε? αν παω εγω στο χωριο του και του κανω κατι παρομοιο θα καθετε και θα με κοιτα?δεν νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΡΘΥΘΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 66΄ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ Σ' ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ(2-2) ΣΤΟ 89΄ΛΕΠΤΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΥΝΟΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΕΜΕΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΜΟΥ ΕΝΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΤΟΤΕ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4' ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΚΑΤΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Κ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ 1'ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ.
    ΤΟΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Θ. ΜΕ ΑΡ ΦΑΝΕΛΑΣ 4 ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ Κ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ Ι.Χ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝ. ΧΩΡΟ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Κ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΜΟΝΟ 3 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΤΟ 16' Κ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 12 ΣΤΟ 76' ΓΙΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΞΙΜΟ Κ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ,ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΤΟ 56' ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΛΥΓΚΩΝΗΣ Δ. ΜΕ ΑΡ ΦΑΝΕΛΑΣ 12 Κ ΔΕΛΤΙΟ 117033.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΓΡΙΝΙΟ 2-4-2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΔΙΟΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΜΠΗΚΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ Κ 3-4 ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3-4 ΑΤΟΜΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Μ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Μ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝ ΧΩΡΟ ΑΠ ΕΞΩ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΑΣΙΑΔΗ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ).ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΕΞΑΜΕ ΕΚΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ,ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ 1-2 ΨΙΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ?ΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ.
    ΑΚΟΜΗ Κ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΑΥΤΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΗΚΕ????
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ
    ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΣΦΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ??ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ? ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑς ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΗΚΩΤΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΒΙΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΜΕ ΣΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ -11 ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ 5:19 ήμασταν κι εμείς στο γήπεδο. Στο 2-2 μπήκε τόσος κόσμος να πανηγυρίσει κι άλλος τόσος να προπηλακίσει και να δείρει. Δεν έδερναν 4 με 5 άτομα. Αυτά προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν καμιά 50αρια που έδερναν κάποιους παίχτες των Φυτειών (ο ένας ήταν ο τερματοφύλακας, έκανε μπαμ λόγω στολής). Αυτοί οι οποίοι προκάλεσαν τα επεισόδια είναι γνωστοί. Κακώς τούς υποστηρίζετε. Αυτούς καλύπτετε μια ζωή και γι αυτό την πληρώνει η ομάδα σας. Να ξέρεις πως η Κανδήλα αν δεν πέσει φέτος, θα πέσει του χρόνου. Γιατί υποψιάζομαι πως η τιμωρία θα είναι μεγάλη (ή τουλάχιστον τέτοια που δεν θα μπορεί να την γυρίσει η Κανδήλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ Κ Ε Ρ Δ Ι Σ Α ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μ Ε Σ Α ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ Μ Κ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠ ΕΞΩ.ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΑΜΕ ΤΙ ΕΔΡΕΣ Κ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ??Η ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ?
      ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ??ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΜ??ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΙΑΤΣΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΝ ΣΑΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΥΡΙΖΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ 7.08 ΠΟΙΑ ΚΛΑΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΕΤΟΣ????
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΑ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΩΣ..ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.Κ ΕΚΕΙ ΦΑΓΑΤΕ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΤΕ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ Κ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ Τ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ Σ.ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ Κ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΔΗΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΣΤΗ Δ.
      ΟΠΩΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ Κ ΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.
      Υ.Γ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΕ ΣΑΣ Κ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Κ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ.
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
      MAD WOLVES

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου όταν μιλάς για τον ακαρνανίκό να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου.... Τα ξεχνάς τα 3 στη ΜΑΧΑΛΑ... Εσύ θες να μας πεις ότι σαν ποδοσφαιριστής Που μας το παίζεις και έμπειρος με τέτοιο κλίμα Που επικρατούσε στο γήπεδο τόσες φορές που κυνηγούσανέ τους παίχτες του ακαρνανίκόυ εσύ θα είχες ψυχολογία να παίζεις... Άντε... Η εμπειρία σε έφαγε...

      Διαγραφή
    3. δεν το παιζω τιποτα ρε μεγαλε κουβεντα κανουμε. γι αυτο ειναι το μπλογκ ουτε εβρισα κανεναν ουτε τιποτα.ουτε ξεχασα τα 3 στη μαχαλα οπου μασ διαλυσατε πραγματικα.!
      ξεκολλα να πουμε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα εμεισ οι ποδοσφαιριστε απλα ο καθενασ λεει τη γνωμη τ δεν τρεχει κατι.επισησ να σ πω οτι ολοι τα εχουμε περασει αυτα κ εχουμε παιξει σε τετοια ματσ.κ επισησ να σ πω οτι πολλοι απο μασ ντεμπουταρισαν σε παιχνιδι με το δια στρατου οπου μασ βαρουσαν απ το 1' μεχρι το τελοσ του αγωνα φιλαθλοι κ παικτεσ.κ για να καταλαβεισ λιγο οτι ουτε χαζοσ ειμαι ουτε στο παιζω κ καλα ξερω καλα τον ακαρνανικο κ εχω δει πολλα παιχνιδια πλιοτερα μαζι με φιλαθλουσ σασ οταν επαιζε ο αποστολακησ ο σπαησ ο λιακασ ο παλιογιαννησ.εχετε φοβερη ιστορια κ κανενασ δεν ειπε το αντιθετο δεσ κ παραπανω τι γραφω!
      απλωσ πιστευα οτι στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αγωνα επρεπε να χασετε,αυτο.
      λεω κατι παραλογο???

      Διαγραφή
    4. GT KOLLATE NA PEITE THN ALI8EIA?
      PEITE MAS POS LIPO8UMISE TO NO 4
      APO TETOIA KALOI EISTE

      Διαγραφή
    5. κ σκεψου οτι ολη τη χρονια οι παικτεσ τησ κανδηλασ κανανε ολεσ κ ολεσ 3 προπονησεισ!ολα μετρανε

      Διαγραφή
  12. wraia ta les file alla mhn ksexnas oti sthn edra tou akarnanikou efages 3 temaxia opws lete kai eseis....apo poion ta efages??? apo ta pitsirikia megale....lypamai an thewreis oti ksereis apo podosfairo....gia ayto kai mono sou aksizei na peseis kathgoria....ksi oso gia ta kone mhn lete polla ta ma8ame kai ta dika sas file mou....den exeis paiksei panw apo a topiko an kai amfivallw gi ayto..... o akarnanikos exei istoria kai ofeilete na thn timate...dystyxws ftasame edw alla o akarnanikos ksanagienietai......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
      ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ??ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ Κ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Κ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

      Διαγραφή
  13. Τι ιστορια ρε μεγαλε επεξες στν δ κ κατ εγινε,,με τα λεφτα επεζες ρε φιλε τωρα που εισαι ;αντδν παρακαλα τν αετο να σου δωσει το παιχνιδη στν εδρας τωρα !πολυ ιστορια φιλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε κ πες φιλε απ τις φυτειες πως μενεις β θα κατεβουμε στο μυτικα να σε τιμισουμε για τν ιδρωτα που εχασες φετος παρακαλωντας τν μια κ τν αλη ομαδα να μινεις..αντε ελα μυτικα θα σε υποδεχτουμε με τιμες αστα τελειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7 xronia stis d...pou epaikses???kai oso gia to paixnidi me ton aeto an eixes ligo myalo tha katalavaines oti to esthsa 2-1 gia na meinei sgr o aetos alla lypamai den ftanei mexri ekei h nohmosynh sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει, ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ έχει ιστορία......
    αλλά αυτή την ιστορία την ξεφτύλισε μέσα στη Λεπενού και όχι μόνο εκεί.
    Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι κέρδισε με την αξία του και την ιστορία του εκείνο το παιχνίδι!!!
    Όταν μιλάς για ιστορία και θες να την τιμήσεις, παίζεις καθαρά τα παιχνίδια και ότι αποτέλεσμα έρθει.
    Δεν παρακαλάς....
    Με αυτό τον τρόπο, την διαγράφεις την ιστορία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όποιος κατέβει στο Μύτικα να κάνει επεισόδια του χρόνου έχει φύγει για τα σίδερα με τη μία. Τις βλακείες που κάνετε στα χωριά σας να τις περιορίσετε εκεί και μόνο εκεί. Εδώ τέτοιες ανοησίες δεν έχει. Το μήνυμα είναι για τον φίλτατο 10:43. Α! ναι και κάτι άλλο. Επειδή είσαι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ σε προκαλώ να πας στο γήπεδο αύριο που θα παίξει η παιδική ομάδα της Κανδήλας εναντίον της παιδικής ομάδας των Φυτειών και θα δείς εκεί τα κατορθώματά σου. (Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον για σένα αν παίζουν στις Φυτείες). Έχουν κάνει τα πιτσιρίκια το μεταξύ τους παιχνίδι Σούπερ Ντέρμπυ. Και κάτι τελευταίο. Ακόμα και σήμερα, μια εβδομάδα μετά το παιχνίδι, δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι το ΗΘΟΣ (αλήθεια ξέρεις τι είναι?) των παιχτών της ομάδας σου (ειδικά της ομάδας σου) μέσα στο γήπεδο. Κρίμα που τούς υποστηρίζεις. Αυτή η ομάδα δεν έχει εσένα ανάγκη για να την υποστηρίζεις. Έχει όλους τούς υπόλοιπους. Και είναι περισσότεροι. Αλλά δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να πληρώνουμε εσένα. Αλήθεια πήγες σε κανένα άλλο παιχνίδι φέτος? Σωστά, το ξέχασα, πήγες και με το Μύτικα. Άντε και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. milas swsta mprabo s pes ta.
      dustuxws omws den akoun kanenan re file.
      den tous xreiazomaste sta paixnidia mas

      Διαγραφή
  18. Εδω αυτα που γινωνταν στν κανδηλα δν εινε κ κατι σπουδαιο,,ολοι θυμουντε οσφπ.με παο ρυζουπολι κ α εθνικη τι να λεμε τωρα για τοπικα κ τετοια εκει φενωνταν σε ολο τν κοσμο μεσο τηλεορασεις,..τα εξηγω ωραια;που λεει κ ο αλεφαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAI ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ?ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ...ΕΣΥ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ....ΕΙΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ;
    ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αοκ πινω χορτο σε βλεπω σαν την πορτο

    εχεισ κανενα προβλημα εσυ ρε ρεντικολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ Η ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. oi perisoteri apo aytoys poy eitan piso apo to terma amfivalo na xeran k to skor...mpori na nomizan oti evalan gool oi fiteies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι ξένος, δεν είμαι από την περιοχή σας αλλά μένω εδώ, μου αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθώ τους αγώνες των τοπικών ομάδων.
    Έχω να πώ σε όλους εσάς ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ντροπιάζεται το ποδόσφαιρο με όλα αυτά που γράφετε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καταδικασατε την ομαδα. ολο το χωριο σας βριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΞΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (ΜΥΤΙΚΑ)...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ...
    ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΝΕΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η μαχη στα δερβρνακια δεν τελιωσε ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ Η ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΗΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ...ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ...ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ..
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άστο φίλε Ανδρέα, δεν το σώνεις. Τα είπες στο παραπάνω κείμενο (1:29 μ.μ.) όπως τα νιώθεις. Γιατί το αλλάζεις τώρα μετά από δύο μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ...Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. οποιος εχει προβλημα με τν καντηλα να ερθει να το λυσουμε εδω ειμαστε οχι απο τα ιντερνετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.