Καταγγελία του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Αρχοντοχωρίου κ. Γεωργίου Λιοντάκη.


Καταγγέλλω το γεγονός ότι ενώ έχει πληρωθεί η θέση αγροτικού ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου, ο συγκεκριμένος ιατρός δεν έχει έρθει ποτέ μέχρι σήμερα στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου για να αναλάβει υπηρεσία, διότι ο Δ/ντής του Κ.Υ. Μύτικα κ. Χρόνης Ιωάννης δεν του το επιτρέπει!!! επικαλούμενος διάφορους λόγους.
Έχω απευθυνθεί άπειρες φορές στον Δ/ντή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημητρογιάννη Λάμπρο, όπως και στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά χωρίς όμως αποτέλεσμα και χωρίς ουσιαστικά να δίνουν λύση στο πρόβλημα.
Το αποτέλεσμα αυτού είναι, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αρχοντοχωρίου να μην έχουν ιατρική περίθαλψη και να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους, άνθρωποι ηλικιωμένοι, άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας αναγκάζονται καθημερινά να διανύουν απόσταση 30 και 50 χιλιομέτρων για να μπορέσουν να βρουν γιατρό.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου

Λιοντάκης Γεώργιος

5 σχόλια:

  1. Να αναφέρουμε ότι σε κατ' ιδίαν προφορική συζήτηση που είχαμε με τον κ. Γιάννη Χρόνη, μας ανέφερε ότι επιτέλους πολύ πρόσφατα ήρθε ένα αγροτικός ιατρός, ο οποίος αυτή την στιγμή περνά το απαραίτητο προβλεπόμενο στάδιο εκπαίδευσης και εξοικείωσης και σύντομα θα πηγαίνει κανονικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου χωρίς κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθε φτωχός κι η μοίρα του ! δυστυχώς το Αρχοντοχώρι εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται ως "Σαρακίνα" σε όλα τα επίπεδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΡΑΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΔΙΩΞΑΜΕ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑΜ ΕΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΦΑΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΕΣ
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ...................................ΑΛΛΑ .............ΕΜ ..ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι εννοειτε οτι εχει πληρωθει η θεση του ιατρου?
    ο γιατρος εχει ερθει στο κεντρο υγεας μυτικα?
    αν ναι, δεν χρειαζεται καμια εξοικειωση καιεκπαιδευση αυτα τα εφοδια τα εχει λαβει ηδη στο νοσοκομειο μεσολογγιου.
    Εκτος καιαν νηρθε αμεσα στο κεντρο υγειας μυτικα χωρις να περασει απο το Νοσοκομειο λογω αναγκης, σε αυτη την περιπτωση σωστα πραττει ο διευυντης Χρονης.

    κοινος νους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ 'ΡΘΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΕ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ Τ'ΦΕΚ' (ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΨΗΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.