Είκοσι θέσεις δίμηνης διάρκειας προκήρυξε ο Δήμος Ξηρομέρου


Είκοσι θέσεις προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δύο μήνες) προκήρυξε ο Δήμος Ξηρομέρου. Οι ενδιαφερόμενοι να φροντίσουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους έγκαιρα διότι η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα, άρα λαμβάνοντας υπ' όψη την προκήρυξη που μιλά για πέντε εργάσιμες μέρες από την επομένη της ανακοίνωσης, η προθεσμία είναι έως την Τρίτη 25/6 (την Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος, άρα αργία). Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο όπως το λάβαμε από τον υπάλληλο του Δήμου κ. Γερολύμο Σωτήριο με e-mail, τον οποίο παρεμπιπτόντως τον ευχαριστούμε.

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Ο Δήμος Ξηρομέρου ύστερα από την υπ’ αριθ. 76/22.05.2013 απόφαση του Δ.Σ (Α.Δ.Α.ΒΕΧ7ΩΚΖ-ΚΔΛ), ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού Είκοσι (20) υπαλλήλων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό υπαλλήλων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 
Δ.Ε. Ναυαγοσωστών
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
2
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι οποιουδήποτε πτυχίου ή απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανεξαρτήτου ειδικότητας. 
2. Άδεια Ναυαγοσώστη εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή. 
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 
Δύο (2) Μήνες
------------------------------------------------
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 
Δ.Ε. Οδηγών Αυτοκινήτων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
3
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι οποιουδήποτε πτυχίου ή απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανεξαρτήτου ειδικότητας.
2. Άδεια Οδήγησης. 
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 
Δύο (2) Μήνες
------------------------------------------------
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 
Υ.Ε. Εργατών Καθαριότητας 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
15
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 
Δύο (2) Μήνες

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ξηρομέρου (Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας, τηλ: 2646360538) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Γερόλυμος Σωτήριος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης. 


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 


ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.