Προς το καθεστώς του Δήμου (Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και «λοιπούς συγγενείς»).

Όλοι γνωρίζουν, στα τόσα χρόνια ενασχόλησής μας με τα κοινά, δύο πράγματα, εκτός των άλλων: 
1. Ότι οι αντιπαραθέσεις μας με πρόσωπα και θεσμούς κινούνταν πάντα σε πολιτικό πεδίο και δεν είχαν προσωπικά κίνητρα. Δε χτυπήσαμε κανέναν κάτω από τη ζώνη και διαχωρίσαμε απολύτως τη δημόσια από την ιδιωτική σφαίρα. Πολλοί μάλιστα με τους οποίους βρεθήκαμε σε αντιπαράθεση μας ήταν σε προσωπικό επίπεδο συμπαθείς.
2. Έχουμε χεσμένες τις απειλές θεσμών και παραγόντων.
Στο εξής οποιαδήποτε επίθεση και απειλή εναντίον οποιουδήποτε πολίτη θα εκλαμβάνεται από μας ως επίθεση εναντίον όλων των πολιτών. Η απειλή εναντίον οποιουδήποτε μέλους της Κίνησης Πολιτών θα εκλαμβάνεται ως απειλή εναντίον της Κίνησης.
Για την αστεία απειλή εναντίον του μέλους μας Παναγιώτη Χολή παρακαλούμε το δημαρχιακό καθεστώς να την υλοποιήσει και να προχωρήσει σε μήνυση.
Υ.Γ.: Τα μυρμήγκια πριν ψοφήσουν βγάζουν φτερά. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι πουλάκια.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΜΩΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε τέτοιες ανακοινώσεις κύριοι της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν πάτε πουθενά. Το ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ ΣΑΣ είναι απο ηθικής και ανθρωπινής πλευράς τραγικό, απαράδεκτο, πέρα από τα όρια του πολιτισμού μας. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕΤΟ ,
    Ν.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ Ν.Μ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ,ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ,ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΑΡΧΩΝΤΟΧΩΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΠ Δ ΞΗΡ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ -ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ . ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ .
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ν ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα. Νικο, δεν χρειάζεται να απαντατε . οταν κάποιος δεν έχει το θαρρος της γνωμης του να βαλει φαρδια πλατια απο κάτω το όνομα του ..δεν εχει νόημα.Με τις συντμησεις της υπογραφης και με την ανωνυμια , όποιος κάνει παρέμβαση ακυρώνει πάραυτα την ουσία της παρεμβάσεως του. Θα εχετε κι άλλες προκλησεις ...Μην απαντάτε . Κοιταξτε μπροστά κι ο κόσμος νε όψει και της νεας αλλαγης στον νομο περι εκλογης Δημάρχων και Συμβούλων θα πράξει αναλόγως. Μην τσιμπάτε στους κάθε λογής κραχτες και παπαγαλάκια του κατεστημένου. Ενας φίλος που με εχετε ξεχάσει !

      Διαγραφή
  4. ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ,ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΑ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ!

    ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.