Παρέμβαση Παναγιώτη Στάϊκου για το νερό στο Αρχοντοχώρι. Επίσης δηλώνει παρόν για την διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου.

 

Αγαπητέ φίλε συνειδητά δεν θέλησα να μιλήσω για την συνολική διαχείριση του πόσιμου νερού στο Δήμο Ξηρομέρου. Απλά απάντησα σε πράγματα που μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία στον Αστακό. Αλήθεια είχα τα κότσια παρά τις λαϊκίστικες συκοφαντίες να πάμε το νερό σε 100 ψυχές στα Βλυζιανά από 13 χιλιόμετρα μακριά και θα αφήσουμε έτσι το Αρχοντοχώρι που έχει 1.000 κατοίκους.
Παραμονές των εκλογών ρώτησαν ένα φίλο μου από τα Βλυζιανά τον Γιώργο Κονιώση, ο οποίος ψήφιζε άλλο κόμμα, γιατί θα ψηφίσεις Στάϊκο; Και εκείνος τους απαντά, γιατί θα φέρει το νερό στα Βλυζιανά. Εκείνοι τον ρωτάνε πάλι, από πού θα το φέρει το νερό; Και τότε ο Γάκιας τους απάντησε κοφτά και ποιητικά. Θα το φέρει από το φεγγάρι!!!! Τα πράγματα όμως ήταν τόσο απλά και το έργο έγινε τόσο γρήγορα, γιατί απλά υπήρχε η πολιτική βούληση.
Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου. Εξʼ άλλου δεν ψηφίστηκε ακόμη και ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση (ο οποίος λένε πως πολύ σύντομα θα κατατεθεί στην Βουλή).
Εάν εγώ όπως λέτε θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος, δηλώνω ότι στο επόμενο συμβούλιο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού θα ανατεθεί μελέτη για την συνολική επίλυση της ύδρευσης στον Δήμο Αλυζίας.
Εάν λοιπόν καλέ μου φίλε είμαι Δήμαρχος εγώ και στην θητεία μου δεν έχει λυθεί το θέμα της ύδρευσης τους Αρχοντοχωρίου, απλά δεν θα έχει ολοκληρωθεί και η θητεία μου, γιατί θα έχω παραιτηθεί.
Τα υπόλοιπα, για την διαχείριση των απορριμμάτων και τον ευπρεπισμό των νεκροταφείων, την αγροτική οδοποιία, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, (δείτε τα γήπεδα ποδοσφαίρου  5χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, σε Αστακό, Παλαιομάνινα, Στρογγυλοβούνι, Βλυζιανά και στα άλλα χωριά) και την τουριστική ανάπτυξη θα μιλήσουμε με συγκεκριμένη πρόταση, όπως και για πολλά άλλα ακόμη.

Αστακός 6/9/2013
Με φιλικούς χαιρετισμούς 

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ( την οποία πίστευα και περίμενα οτι θα απαντούσες μάλιστα και πολύ σύντομα , πράγμα που έπραξες) ΚΑΙ , ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ , ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
    ΑΝ Ο
    ΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιωτη προχωρα αφοβα. Εδω η αλυζια μονο στην σκεψη οτι μπορει να της ξανακατσικωθει στο σβερκο ο τεως παθαινει εγκεφαλικο. Προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 11.23
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΈΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑ
      ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΩΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
      ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ 2006-2010
      ΑΝΤ´ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη μας λες αγαπητέ 8.51π.μ οτι η κ. Κωνσταντούλα Κουμανδαράκη-Σαμαρά (νυν αντιδήμαρχος) θα είναι υποψήφια με τον κ.Παν.Στάϊκο ; Μα δεν ενημερώνεσαι βρε αδελφέ !Βοά όλη η Ελλάδα οτι οι υποψηφιοι δήμαρχοι θα είναι σε άλλο ψηφοδελτιο και σε άλλο οι υποψήφιοι σύμβουλοι ! Και όποιον εκλεξει ο λαός . Συνεπώς προς τι οι κακεντρεχείς υπαινιγμοί σου ; Δεν μας λες όμως και ποιον θα ήθελες να στηρίξουμε ;Να σου κάνουμε το χατήρι βρε αδελφέ ...μιας κι έχεις την τάση της πλήρους ισοπεδώσεως προς πάσαν κατεύθυνσιν, πλην τον της αρεσκείας σου !

      Διαγραφή
  4. Έλυσε όλα τα θέματα στον Αστακό τόσα χρόνια για να λύσεις και της Αλυζίας, ε? Α ρε τι ακούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑ? ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ! ΑΜ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΑΥΤΑ! ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. Κ ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οκ παμε μπροστα με το γαλουνη. τζατζικι η δουλεια ξαδερφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.