Σε υψηλές πτήσεις ο Αλυζιακός. Μόνος 4ος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.


Μεγάλη νίκη εντός έδρας είχαμε για τον Αλυζιακό την 9η αγωνιστική. Η ομάδα μας αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του Πανοχθιακού, η οποία πριν τον αγώνα ήταν ψηλότερα στην βαθμολογία σε σχέση με τον Αλυζιακό με έναν πόντο. Με την νίκη αυτή τον προσπέρασε και απολαμβάνει την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Στα του αγώνα τώρα.
Στο Α' ημίχρονο είχαμε την έναρξη του αγώνα μέσα σε ένα γήπεδο γεμάτο νερά από άκρη εις άκρη και με μία σφοδρή καταιγίδα να ξεσπά εκείνη την στιγμή. Η άποψη μας είναι ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας μεσούσης της καταιγίδας. Θα έπρεπε ο διαιτητής με τις ομάδες να αποσυρθούν για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια μέχρι να περάσει η μπόρα, και κατόπιν να σφυρίξει την έναρξη. Λίγα λεπτά ήταν το θέμα μέχρι να κοπάσει. Πραγματικά την ώρα της καταιγίδας δεν μπορούσες ούτε να δεις χώρια ο κίνδυνος να πέσει κανένας κεραυνός όπως πολλές φορές έχουμε δει να συμβαίνει σε γήπεδα. Γιατί λοιπόν για λίγα λεπτά να διακινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα όλων των συμμετεχόντων;
Σε αυτό το γήπεδο με τις λίμνες να υπάρχουν σε πολλά σημεία, φυσικό ήταν να είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο και να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μοιραία το παιχνίδι πήγε στην δύναμη και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 24ο λεπτό η ομάδα του Πανοχθιακού έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης που πήρε παίκτης τους έπειτα από δυνατό μαρκάρισμα. Η ομάδα του Πανοχθιακού εκτός αυτού είχε και την ατυχία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να χάσει με τραυματισμό το καλύτερο μέχρι εκείνη την στιγμή παίκτη του. Στο 30ο περίπου λεπτό ο Αλυζιακός άνοιξε το σκορ με το Σπύρο Κατσαούνη (Οδοντίατρος) ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του συμπαίκτη του Βασίλη Παλμπά που επωφελήθηκε από το αμυντικό λάθος παίκτη των Οχθίων. Για άλλες φάσεις ούτε λόγος, παιχνίδι κέντρου με δυνατά μαρκαρίσματα και η μπάλα να επιπλέει πολύ συχνά στο νερό.



Στο Β' ημίχρονο η ομάδα των Οχθίων έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι, αφού παρότι με 10 παίκτες πίεζε για την ισοφάριση και έχανε και ευκαιρίες. Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 76ο περίπου λεπτό με ένα ξερό σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία σέντρα.
Εκεί το παιχνίδι ισορροπούσε και θα μπορούσε να γείρει σε οποιαδήποτε πλευρά, αλλά τυχερός στάθηκε ο Αλυζιακός και ο Σπύρος Κατσαούνης ο οποίος καιροφυλακτώντας εκμεταλλεύτηκε στο 89ο λεπτό ολέθριο αμυντικό λάθος (βοηθούσε πολύ το γήπεδο γι αυτό) κάνοντας το σκορ 2-1 και δίνοντας ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα μας. Πραγματικά πολύ ωραίο το φινάλε για την ομάδα μας.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:

3 σχόλια:

  1. Φασεις και γκολ απ τον αγωνα, απο το site του Πανοχθιακου.. Μπραβο για την πολυ καλη τους οργανωση! Ευχομαι καλη συνεχεια!

    http://panoxthiakos1983.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο παιδιά που νικήσατε το τριφύλλι, μπράβο σας και για τα πλάνα που βρήκατε για να βλέπουμε κι 'εμείς την ομάδα από μακρυά, κανονικά όμως δεν έπρεπε να παιχτεί μπάλα εκείνη την ώρα, χάλια το γήπεδο ήταν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε ο τίτλος άκυρος. Σε υποβρύχιες..... πτήσεις έπρεπε να γράφει. Μπράβο στα παιδιά. Όσο για τον Πανοχθιακό τι να πώ. Πολύ καλή ομάδα και αυτό με τα βίντεο σε κάθε αγωνιστική όλα τα λεφτά. Μπράβο τους. Δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε ανοργάνωτοι. Ίσα ίσα. Παράδειγμα προς μίμηση είμαστε κι εμείς.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.