Ανακοίνωση Αναστασίου Κατσιπάνου, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου.

 

Κύριε Ρηγάλε Χριστόδουλε (αναφέρεται σχετικά εδώ,) λυπάμαι που κάνεις τέτοια προπαγάνδα, και πια είναι όταν ανακοινώνεις τους υποψήφιους Δημάρχους να ξεχνάς τον πρώτο ανακοινωθέντα που είμαι εγώ ο Τάσος Κατσιπάνος.
Σας φέρνω στη μνήμη σας την πρώτη μου ανακοίνωση στο site του Ξηρόμερο news η οποία είναι η εξής:

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ.
Αισθάνομαι την ανάγκη σήμερα με τα όσα βλέπω και ακούω να σας εξηγήσω το λόγο που πολιτεύομαι για Δήμαρχος.
Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα σαν δημοτικός σύμβουλος και μετείχα στα συμβούλια είχα κάποιες σοβαρές διαφωνίες οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός αντί να διορθωθούν μεγάλωσαν, έτσι σεβόμενος τον εαυτό μου και την ψήφο σας κατάλαβα πως δεν έχω θέση σε αυτό το συμβούλιο και έτσι ανεξαρτητοποιήθηκα.
Τα υπόλοιπα δυο χρόνια που είμαι στο συμβούλιο έδωσα την μάχη μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με τον δικό μου τρόπο σωστός ή λάθος θα τον κρίνεται εσείς.
Γνώμη μου είναι ότι διέλυσαν τελείως το Δήμο και πιστεύω την ίδια γνώμη έχετε και εσείς εκτός από την μειοψηφία τις Δημοτικής αρχής. Πιο κάτω θα σας αναφέρω μερικές (τις πιο χτυπητές) αστοχίες της παρούσας μειοψηφίας.
1) ΤΑ ΝΕΡΑ.
- Ζημιές κόστους 15 και 50 ευρώ μας κοστίζουν τόνους χαμένου νερού (π.χ. η ζημιά έξω από το κατάστημα του κ. Μπέτση τοποθεσία Κουβαρά, ζημιά κόστους 50 ευρώ διορθώθηκε μετά από ένα χρόνο και πολλούς χαμένους τόνους νερό.)
- Δεν υπάρχει καθόλου κανονισμός ύδρευσης.
- Κακή ποιότητα του νερού.
- Ανικανότητα είσπραξης, με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα.
- 59 παράνομες παροχές από την πηγή προς την δεξαμενή του Αστακού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου.
2) Σε ερωτήματα που γίνονται προς την Δημοτική αρχή δεν απαντούν σε κανένα ούτε γραπτά ούτε προφορικά.
3) Πέραν του ότι είναι ανίκανοι να δώσουν πνοή με νέα έργα, δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα υπάρχοντα π.χ. σφαγεία Αστακού.
Αν είναι λοιπόν υπερήφανοι για τα έργα τους και διεκδικούν ξανά την ψήφο σας, ας ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία από την Παλαιομάνινα
Οι μελέτες καθώς φύγανε από τις Βρυξέλες από τα γραφεία του Δημάρχου, (όπως μας έλεγε προεκλογικά) χάθηκαν στο δρόμο, σαν την λίστα Λανγκάρντ.
Εδώ και αρκετό καιρό έχω ανακοινώσει την υποψηφιότητα μου όπως ο κ. Γεωργαλής και ο κ. Βότσης, οι άλλοι με όσα σωστά σας προανέφερα που έχουν κάνει στο Δήμο ακόμα ψάχνονται.
Ενδεικτικά, εγώ δεσμεύομαι πως θα διεκδικήσω και θα προσφέρω σε εσάς:
- ΝΕΡΟ για όλους και με ποιότητα.
- Σωστή εξυπηρέτηση στον πολίτη και με σεβασμό.
- Λειτουργία των σφαγείων που είναι και το μόνο αναπτυξιακό έργο που έχουμε και για τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να το διαχειριστούν.
Τέλος, σαν Δήμαρχος το κράτος μου παρέχει ειδικό σύμβουλο, νομικό σύμβουλο, τεχνική υπηρεσία μ αυτούς το προσωπικό και τους εκλεγμένους θα προσπαθήσω το καλύτερο.
Κλείνοντας μαζί και με την ψήφο σας θα ανατρέψουμε την χούντα αυτή.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ και στην κατά την γνώμη μου επιτυχημένη συγκέντρωση που έλαβε μέρος στη δημοτική αίθουσα στο χωριό μου στις 22|02|2014. Κλείνοντας την γραπτή μου αυτή ομιλία θα ήθελα να σας ανακοινώσω και μερικούς από τους ανθρώπους που επρόκειτο να βαδίσουν μαζί μου αυτή τη δύσκολη και όλο εμπόδια διαδρομή..

Καπότη Μαριάννα του Δημητρίου.
Σαλαγιάννης Ηλίας του Σπυρίδωνος.
Καραπάνος Φώτιος του Ευσταθίου.
Καρακώστας Χρήστος του Κων|νου.
Μακρυπίδης Δημήτριος του Χρήστου.
Πούλιος Βασίλειος του Ευσταθίου.
Καλαντζής Νικόλαος του Φιλίππου.
Καραλής Χρήστος του Δημητρίου.
Αποστολάκης Ευάγγελος του Χρήστου.
Μανδύλης Φώτιος του Κων|νου.
Δουρούκης Παναγιώτης του Δημητρίου.
Γαλάνης Κων|νος του Δημητρίου.

Τέλος, περιμένω από τους Ξηρομερίτες & Ξηρομερίτισσες που ξέρουν ποιος είμαι να με τιμήσουν με την υποψηφιότητά τους και με την ψήφο τους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αναστάσιος Κατσιπάνος

2 σχόλια:

  1. Έχω μπερδευτει . Πρωτα Αναφέρει χούντα τη παράταξη που ήταν. Έλεγε ότι τον στηρίζει η Χρυσή αυγή. καποια στιγμη και μετα δεν ξαναμιλησε για χρυση αυγή που προφανως τηρησε αποστασεις. συναντήθηκε με την αριστερη κινηση και καπου φαινεται τον αδειασαν. του εφυγε ο λιγος κοσμος που ειχε. τωρα ξαναμιλαει για προσωπικη καθοδο. αργοτερα μπορει να αλλαξει και να ξαναπαει με τη χουντα που λεει οτι ηταν. ελεος. αναρωτιεμαι. δεν καταλαβαινει τις δυναμεις του ετσι ωστε να μη εκτιθεται με τις καταστασεις αυτες που δημιουργει. όσοι και αν του εμειναν συνεργατες, δεν μπορουν να του ζητησουν να μη εκτιθενται πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τασος ειναι παληκαρι.
    θα εκτεθει εναντια σε ολους και αν δεν πετυχει δεν εχει κανενα προβλημα να παει σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.