Ευχαριστήρια επιστολή προς τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου.

 

Ευχαριστώ όσους από τους συμπολίτες μας εναπόθεσαν τις προσδοκίες τους για ένα καλύτερο μέλλον στο συνδυασμό της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» και στο πρόσωπο μου. Πήραμε μέρος σε μια μάχη άνιση, νομιμοποιώντας την, από την οποία βγήκαμε ακέραιοι και μάλιστα μετά πολλών επαίνων από φίλους και αντιπάλους.
Πιστεύω ότι παρουσιάσαμε μια πρόταση ρεαλιστική προσφέροντας μια επιλογή, μια διέξοδο στους δημότες, μια πρόταση εναλλακτική που έδινε λύσεις στα προβλήματα και προοπτική στο τόπο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα αποκρουστική και ζοφερή. Παρουσιάσαμε όμως και αδυναμίες, εγγενείς οι περισσότερες, που μας εμπόδισαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. 
Αν διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, δίνοντας συνέχεια το παρόν δίπλα στον πολίτη και αντίκρυ στα προβλήματα και τις κάθε είδους διαπλοκές, τότε υπάρχει ελπίδα. 
Κάποιοι λέγαμε πριν τις εκλογές ότι κανείς δεν είναι πλέον αθώος, ότι όλοι γνωρίζαμε τα πάντα. Η πλειοψηφία των πολιτών έκρινε ότι έπρεπε να συμβιβαστεί με κατεστημένες νοοτροπίες, ενέδωσε σε εκβιασμούς, απειλές και υποσχέσεις.Με τους πολίτες όμως και τις ανάγκες τους δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα βάλει κανείς. Αντίθετα με αυτούς που ταπείνωσαν τα πάντα και τους πάντες θα έχουμε πολλά να πούμε. 
Συμμετέχουμε στα κοινά, αγαπάμε τον τόπο μας και δεν τον χαρίζουμε σε κανένα!

Υ.Γ.: Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από τις εκλογές και η παλιά δημοτική αρχή έχει σηκώσει τα χέρια από αδιαφορία ή ανικανότητα ή ευθυνοφοβία, ενώ η νέα απειλεί με δικαστήρια με φόντο την επιβολή ενός κλίματος «όλα τάσκιαζε η φοβερά και τα πλάκωνε η σκλαβιά». 
Την ίδια στιγμή τα σκουπίδια μας πνίγουν, το νερό... αυτό το άθλιο νερό παρέχεται με το σταγονόμετρο, το Κ.Υ. του Μύτικα υπολειτουργεί εν όψει μάλιστα καλοκαιριού, για το Τελωνείο τα μαντάτα ακούγονται άσχημα, το Λιμεναρχείο μεταφέρθηκε στο Πλατυγιάλι και στη μέση οι πολίτες οι οποίοι καλά θα κάνουν να προετοιμάζονται για το καινούργιο κοστούμι που τους ετοιμάζουν. 
Εμείς πάντως το ραντεβού δε θα το χάσουμε, θα είμαστε εκεί. 

Ελευθέριος Ιωάννου Μάντζαρης

4 σχόλια:

  1. Ανυπομονω να ακουσω πως αποτιμησατε αυτες τις εγγενεις αδυναμιες. Πραγματικα ανυπομονω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως ψηφοφόρος της Συμπολιτειας ανυπομονειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάθε περίπτωση το Σάββατο σε μέρος και ωρα που θα ανακοινωθεί και που η συμμετοχή των συμπολιτών μας ειναι απαραίτητη,θα συζητήσουμε τα πάντα και φυσικά και τους λόγους που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε παραπάνω απο αυτο που πήραμε.Ηρεμηστε λοιπον σύντομα θα διαλυθούν όλες οι ανησυχίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α να στις πω εγω Ανώνυμε 5.10: Δεν εκτιμήσαμε πόσο ξεφτιλισμένοι ήταν κάποιοι που μας χτυπούσανε την πλάτη προεκλογικά και πίνανε νερό στ΄όνομά μας. Τώρα ελπίζω να καταλαβαίνεις ε; Ή θες ονόματα και διευθύνσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.