Παρασκήνια στον Δήμο Ξηρομέρου.


Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου το προσεχές Σάββατο 18/10 στις 08:00 μ.μ., με θέμα: «Έγκριση Απολογισμού, Ισολογισμού και Οικονομικών Καταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου οικ. έτους 2012».
Αναμένεται με ενδιαφέρον η συγκεκριμένη συνεδρίαση, μετά από την εβδομάδα ανακοινώσεων και διαξιφισμών που προηγήθηκε μεταξύ της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, με αφορμή την αύξηση των τελών φωτισμού και καθαριότητας από την νέα δημοτική αρχή, που κατάγγειλε η αξιωματική αντιπολίτευση και τις οφειλές προς την ΔΕΗ και τα έξοδα απολύμανσης των παιδικών σταθμών στην θητεία της απελθούσας δημοτικής αρχής, που κατάγγειλε ανταπαντώντας η συμπολίτευση.
Ακούγεται ότι βαρομετρικά χαμηλά θα επικρατήσουν στην συνεδρίαση και κάποιοι μιλάνε για σφοδρές καταιγίδες που αναμένονται στο Δημαρχείο.

2 σχόλια:

  1. Ολα αυτα ειναι μπουρδες,Αυτοι ειναι φιλαρακια απο την εποχει του καποδηστρια.Αν βεβαια πουν κατι θα ειναι για το θεαθειναι του κοσμου. Οπως ξερουμε αυτοι ειναι παλιες καραβανες.εναλασουν την εξουσια εισ βαρος μας. Αν ρειξουν και καμια μουντζα τους αλλους θα παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.