Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξηρομέρου στον Αίολο Αστακού, για την μεγάλη του νίκη στη Σιάτιστα Κοζάνης.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης συγχαίρει την ομάδα του Αιόλου Αστακού για την μεγάλη νίκη που πέτυχε σήμερα στη Σιάτιστα Κοζάνης (51-81).
Ήταν παρών στον αγώνα θέλοντας με την παρουσία του να δηλώσει την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην ομάδα μας.
Συγχαίρει επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Αποστόλη Πανταζή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και όλους τους παράγοντες της ομάδας.

8 σχόλια:

  1. ΑΙΟΛΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αστακός μασ πνίγηκε και ο δήμαρχος γυρίζει στα μπάσκετ.μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον αιολο και ,μπραβο στον δημαρχο που στηριζει, αλλα προσεξτε γιατι το πολυ κυριε ελεησον το φοβαται και ο παπας. ο δημος πρεπει να ασχολειται με τα προβληματα των δημοτων.
    ειπα παπας;
    ρε δημαρχε σαν πετραχηλι την φορεσες την φανελα του αιολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω καραβια πνιγονται βαρκουλες αρμενειζουν. Καλως ο αθλητισμος, αλλα να ασχολειθουμε και λιγακι με λιγο σοβαρα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στο πολίτη και τα προβλήματά του! Και τις προάλλες που προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές από τη θεομηνία η ανταπόκριση του Δήμου ήταν άμεση και ο ίδιος ο Δήμαρχος μπροστά! Συγχαρητηρια Αίολε! Μας κάνετε περίφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα ψοφια προβατα που εχουν γεμηση τα ρεμματα και κυνδινευη η δημοσια υγεια λογω καταροικου πυρετου . τι
    εχουν να μας πουν ο κ. Γαλυνης και ο κτινοτροφος αντιδήμαρχος . τι ενεργιες εχουν κανη. δοσανε συγχαριτηρια και στους κτινοτροφους που πετανε τα ψοφια στα ρεμματα γιατι ο δημος δεν εχει ανηξη λακους σε κάθε χοριο για να κενε τα ωοφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η μπλούζα του Αίολου μια φορά φορέθηκε σαν ..... ταϊσάρ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα σεβασμο στο δημαρχο, ταισαρ φορανε τα ζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.