Ε. Γαλούνης «Εργολάβοι χαρίζουν στο Δήμο τιμολόγια και ο νοών νοείτο» (audio).


Στον Aera Fm και στη Δήμητρα Λαοπόδη μίλησε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ε. Γαλούνης σχετικά με τις μηνύσεις που κατέθεσαν κάποιοι εργολάβοι που εκτέλεσαν στο παρελθόν έργα που τους ανατέθηκαν και ο κ. Γαλούνης στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε παλαιότερη συνέντευξη του τους χαρακτήρισε «εθνικούς εργολάβους».
Ακούστε το ηχητικό.

5 σχόλια:

 1. Απολαύστε τον κυρία Ντίνα μας! Σε σας οφείλει την εκλογή του πρώτα πρώτα και μετά στον κυρ Αποστόλη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για μπειτε στο διαυγεια να δειτε να ποσες.απευθειας αναθεσεις.εχει.δωσει.ο.δημαρχος μεσα σε τρεις μηνες ...οσο για κυρια Λαοποδη τι να πουμε ..λυπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλε με γελούν τα μάτια μου; Μάλλον όχι! Ψάχνοντας στη διαύγεια κανεις βλέπει οτι τα τιμολόγια που λέει ο δήμαρχος οτι χαρίζει εργολάβος! Τα ήξερε! Φαίνεται καθαρά απο τη διαύγεια οτι το ενα το είχε ψηφίσει και ο ίδιος ενώ στο άλλο μειοψήφισε! Έγινε όταν ήταν και ο ίδιος μέλος της οικονομικής επιτροπής το 2012!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. xaxaxaxaxa μας δουλεύει όλους κανονικά ο δήμαρχος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 25200 ευρώ χάρισμα;;;; ωρέ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.