Οι απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου για το τετράμηνο ΣΕΠ-ΔΕΚ 2014.


Επειδή δεχόμαστε πολλές προσεγγίσεις από δημότες, οι οποίοι με ρωτούν για το ύψος των απ' ευθείας αναθέσεων της νέας δημοτικής αρχής μέχρι τώρα και πως μπορούν να τις δουν, τους παραπέμπω στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ). Εκεί ο Δήμος, όπως έχει υποχρέωση, αναρτά όλα τα έγγραφα που άπτονται της λειτουργίας του Δήμου και ανάμεσα σε αυτά είναι και οι απ' ευθείας αναθέσεις.
Επίσης εμείς σαν Blog, προς διευκόλυνση των δημοτών που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν, με την χρήση του Excel καταγράφουμε και αθροίζουμε όλες τις απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου και θα σας τις παρουσιάζουμε ανά τετράμηνο. Ο πίνακας των απ' ευθείας αναθέσεων του Δήμου Ξηρομέρου για το τετράμηνο ΣΕΠ-ΔΕΚ 2014 είναι εδώ.
Περιλαμβάνει 57 απ' ευθείας αναθέσεις συνολικής αξίας 315.015,92 €, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί τα νούμερα μιας και πιθανόν υπάρχουν και άλλες που θα αναρτηθούν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» τις επόμενες ημέρες και ανήκουν σε αυτό το τετράμηνο και τις οποίες φυσικά θα αθροίσουμε μόλις αναρτηθούν.

13 σχόλια:

  1. Οι απ' ευθείας αναθέσεις, είναι ασέβεια στην Δημοκρατία και στούς απλούς πολίτες,που υφίστανται τις συνέπειες της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης και ηθικοί αυτουργοί όσοι συνειδητά τις ανέχονται.
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να βάλετε και το έγγραφο που έστειλε ο δήμαρχος πριν τις εκλογες που καλουσε εισαγγελεις να επεμβουν επειδη και τοτε υπήρχαν απευθειας αναθεσεις? Αν είναι σωστό τότε το ίδιο έγγραφο να το φωτοτυπίσει και να το στείλει πάλι. Να ζητάει ξανά να επέμβουν οι εισαγγελείς, επειδή συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις και ίσως αυτός να μη το κατάλαβε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άραγε αυτό αποτελεί απάντηση στο που πάνε τα λεφτά μας ή ερώτηση για εσωτερική ενδοσκόπηση και προβληματισμό για το τι θα ψηφίσουμε στις επικείμενες εκλογές? Τελικά θα γράψει και θετικά για τον Γεώργιο Παπανδρέου η ιστορία. Όχι μόνο αρνητικά. Αλήθεια, αυτοί που τάζανε και μοιράζανε προεκλογικά, γιατί δεν προσλαμβάνουν και κανέναν στις δουλειές τους? Μόνο ο Δήμος θα πληρώνει πρόστιμα στο ΙΚΑ για ανασφάλιστη εργασία? (Αυτό όντως είναι απάντηση για το που πάνε τα λεφτά μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δεσμευθεί ο εν δυνάμει πολιτικός φορέας, που διεκδικεί την εξουσία στις επερχόμενες εκλογές , ότι θα καταργήσει με νόμο , κάθε μορφής απ΄ευθείας
    ανάθεση σε όλους τους Ο.Τ.Α , για δε τις έκτακτες περιπτώσεις να απαιτείται
    πλειοψηφία τουλάχιστον 2/3 .
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπηρχαν οι πλημμυρες γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΧΟΛΗΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ?ΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και βέβαια ξέρουμε. Εσύ είσαι υπερήφανος? Γιατί εγώ δεν είμαι. Κι επειδή ζούμε σε κλειστή κοινωνία φίλτατε ξέρεις ότι αυτοί που τα πήρανε, έχουνε πιάσει την άκρη τους. Κι αυτοί που τα δίνανε φεύγουν νωρίτερα όταν έρχονται γιατί τούς γίνονται σταύρωμα για λεφτά, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αλλά να ξέρεις, όταν η πείνα θερίσει δεν θα έρθουν να τα πάρουνε από μένα. Σε αυτούς που τα δίνανε προεκλογικά θα χιμήξουνε, αν καταλαβαίνεις πάλι τι εννοώ. Γιατί σε κόβω για ψιλογκάου. Οσφυοκαμψία καραμπινάτη η περίπτωσή σου. Εντελώς όμως. Άιντε τώρα να φας καμιά τσγαρίδα ξάδερφε. Με τζατζίκι, όχι σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για το ξεστράβωμα.
    Μας αξίζει.... Ξηρόμερο η κοινωνία του πενηντάευρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ στον πολιτικό πολιτισμό, μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου !
    ΟΧΙ στον πολιτικό ευτελισμό, μέσω του προφορικού και γραπτού λόγου. --
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ στον σεβασμό -στον απόλυτο σεβασμό - της διαφορετικής άποψης !
    ΟΧΙ στην ασέβεια και υποτίμηση, της όποιας και διαφορετικής άποψης.--
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1967-1974 ΧΟΥΝΤΑ 1974-2014 ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 25-01 2015 ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ¨?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επι καθεστωτος πασοκ τα σοσιαλιστικα αριστερα σωματεια κυβερνουσαν. αυτοι θα συνεχισουν ? αυτοι που πηγαν μετα στο συριζα? πονηροι σοσιαληστες . επι δεξιας υπηρχε κρατος νομοι και ευημερια . επι σοσιαληστων απο 81 και μετα διαλυθηκε η ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ........ΕΛΑ
    ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ......ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ......ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ .....ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.