Παναγιώτης Στάϊκος: Καλώ τους φίλους και υποστηρικτές μου στην Αιτωλοακαρνανία να στηρίξουν το ΠΟΤΑΜΙ.


Καλώ τους φίλους και υποστηρικτές μου στην Αιτωλοακαρνανία να στηρίζουν το ΠΟΤΑΜΙ σε αυτές τις εκλογές, σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος, επιλέγοντας τις ικανότερες ή τους ικανότερους. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες, αλλά για υπεύθυνο και δυναμικό αγώνα. Για μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες για την Χώρα μεταρρυθμίσεις, χωρίς όμως να ευημερούν οι αριθμοί και να υποφέρουν οι άνθρωποι. Για να υπάρξει στην Χώρα σταθερότητα και ομαλότητα, με Κυβέρνηση Συνεργασίας επί τη βάσει προγραμματικών θέσεων και συγκλίσεων. Κυβέρνηση στην οποία Υπουργοί θα είναι οι άριστοι και όχι οι μετριότητες των κομματικών στρατών.
Τα κόμματα είναι φορείς Δημοκρατίας και όσο πιο ενδυναμωμένη είναι η εσωκομματική Δημοκρατία τόσο ισχυρή είναι η Δημοκρατία μας. Οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, ακόμη και όταν σε προσωπικό επίπεδο εμπεριέχουν λάθος. Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουν να βρουν αλλού στασίδι, πράγμα το οποίο είναι πολύ της μόδας τελευταία. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Στο ΠΟΤΑΜΙ υπάρχει εσωκομματική Δημοκρατία και όταν θα έλθει η ώρα του απολογισμού, εκεί με νηφαλιότητα και παρρησία θα αναζητηθούν οι όποιες ευθύνες και θα κληθούν να τις αναλάβουν εκείνοι, οι οποίοι τις έχουν.

Αστακός 9/1/2015

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ για το ΠΟΤΑΜΙ στον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ στον Στάϊκο !
    ΟΧΙ στους άλλους ! τους γνωστούς, άγνωστους και τους ... Μεγάλους . πού τους ξέρουμε εμείς τούς άλλους ;
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία έκαψε τη δυναμική του από τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις των στελεχών του. Κάποιοι από τούς οποίους τελικά κατέρχονται στα ψηφοδέλτια, παρά τα όσα αντίθετα γράφτηκαν και διέρρευσαν. Κι αυτοί για τον προσωπικό σταυρό αγαπητοί ενεργοί απλοί πολίτες. Το σταυρό της κοινωνίας δεν βλέπω κανέναν διατεθειμένο να τον σηκώσει. Δεν έχει σημασία αν μιλάς επώνυμα ή ανώνυμα. Σημασία έχει το τι λές. Και δεν έχει σημασία αν είσαι Μεγάλος ή Μικρός (με όποια έννοια θέλετε να προσδώσουμε σε αυτούς τούς χαρακτηρισμούς). Σημασία έχει και το τι λές ΚΑΙ το τι πράττεις. Επειδή λοιπόν λαμβάνω όλα τα newsletter του Ποταμιού, είχαμε καταντήσει να έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις στην Αιτωλοακαρνανία παρά κεντρικά από το κόμμα. Κι ένα πικρόχολο σχόλιο. Για το Λυκούδη και τούς λοιπούς της κίνησης των 8 τσιμουδιά. Τη Νίκη τη Φούντα πήγατε να την περάσετε γενεές 14 για τη στάση της στην αλητεία επαναφοράς του χουντοδεξιού κράτους του Σαμαρά. Πέρα από τις γραμμές και τις ανακοινώσεις του κόμματος - κινήματος. Αυτά τα ολίγα και μετά τις εκλογές καλό είναι να γίνει και αυτοκριτική αλλά και κριτική για όσους έσταξαν τόση χολή προεκλογικά. Διότι το αποτέλεσμα δεν το διαμορφώνουν μόνο οι συμμετέχοντες. Το διαμορφώνουν οι συμπεριφορές και οι θέσεις όλων όσοι συμμετέχουν. Και το αποτέλεσμα διαμορφώνεται από τις πράξεις πριν, όχι τις μετά. Το θέμα είναι ότι εμείς κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνουμε αυτό που είπα παραπάνω. Τη μάχη του προσωπικού σταυρού και όχι για την κοινωνία. Το μόνο που δεν έχουμε δεί είναι τη συμμετοχή των Μελισσανίδη, Αλαφούζου, Κόκαλη και Βωβού στο Επικρατείας του Σύριζα. Έτσι για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.