Αναστολή λειτουργίας του βοθροφόρου στην Δ.Ε. Αλυζίας.


Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Αλυζίας ότι αναστέλλεται η λειτουργία του βοθροφόρου λόγω σοβαρής βλάβης. Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την εξυπηρέτηση σας από ιδιώτες.
Η επαναλειτουργία του βοθροφόρου θα γίνει:
1) Όταν αποκατασταθεί η βλάβη.
2) Αφού βρεθεί χώρος υγειονομικής ταφής των λυμάτων.

Ο Αντιδήμαρχος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ

12 σχόλια:

  1. Τωρα αμέσως αναμόρφωση του προυπολογισμου(παλιά μας τέχνη κόσκινο) αν έχετε δυσκολία να σας προτείνω εγω μερικά ´´έργα για να αντλησετε χρήματα
    1)Παρατηρητήριο Σκουρτου,το έργο εχει γίνει επι Ντινας(12000)ευρώ
    2)απόφραξη ομβρίων Αστακου(δεν γινεται ποτε
    3)ηλεκτρολογικά και Υδραυλικής εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Αστακου,έργο που είτε γίνει είτε δεν γίνει ο μόνος που θα το αντιληφθεί θα ειναι ο εργολάβος και
    4)καθαρισμός φρεατίων και σχαρων στον Αστακο,έργο που εχει εγγραφεί τρεις η τέσσερις φορές ΠΕΡΙΣΥ
    Αν θέλετε κι αλλα μπορούμε ευχαρίστως να σας προτείνουμε οπως το κλειστό του Αστακου που απο προδιαγραφή 1.200.000 ευρώ έφτασε αισίως τα 1.800.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ. ΜΗΔΕΝ ΕΔΩ Κ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ. ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ''

    Εμείς μόνο από το να εισπράττουμε δεν δηλώνουμε αδυναμία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει καμία σχέση το 1 με το 2 κύριέ μου. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Αυτά να τα λέτε σε αυτούς στούς οποίους παίρνουνε 50ρια για να ψηφίσουν (και 500ρικα μερικοί βεβαίως βεβαίως). Όταν μιλάτε δημοσίως να μας σέβεστε, γιατί οφείλετε να το κάνετε λόγω της θέσης σας. Εάν λοιπόν η βλάβη είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να την καλύψει ο Δήμος αυτή τη στιγμή, να ζητήσετε από κάποιον να βάλει τα λεφτά και του τα δίνετε πίσω. Εννοώ τον κύριο Πανταζή. Δεν νομίζω να μην θελήσει ο άνθρωπος να το πράξει. Δίνει για πολλά, δεν νομίζω να αρνηθεί γι αυτό. Όσο για το δεύτερο σχετικά με το χώρο είναι εκ του πονηρού και μάλλον έχει να κάνει με χέρι που έχει μπεί από κάπου. Μπορούμε να μάθουμε κι εμείς? Και ποιά είναι η πρόθεσή σας αλλά και ποιά η προεκλογική σας πρόβλεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού. Αλήθεια τα αστακιώτικα σκατά, που τα θάβετε "υγειονομικά"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ola ta xronia htan paranomo to bytio ayto to xseran oloi k den milage kanenas .....distixws arxisan kapoioi na milane k gia ayto k malon stamataei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας θαυμάζουμε για τον θαυμάσιο τρόπο που μας λύνεται άπαξ τα προβλήματα της καθημερινότητας μας.

    Μας το είχατε υποσχεθεί προεκλογικά και κρατάτε τον λόγο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις με το βοθρατζιδικο ασχολειστε, εδω σε λιγο δε θαχουμε νερο να πιουμε και να πλυθουμε.
    Αρα σωστος ο δημος . Αφου νερο δε θαχουμε να χρησιμοποιουμε οι βοθροι δε θα γεμιζουν, αρα τι χρριαζεται το βυτιο;
    Γλουπ...γλουπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ στον βόθρο φόρο !
    αμάν πια ! έλεος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Μουρκούση εκλεχθήκατε με την υπόσχεση να λύνεται τα προβλήματα που μας απασχολούν και όχι να μας δημιουργείται και άλλα επιπλέον. Επίσης δεν είναι λύση να τα δώσουμε όλα στους ιδιώτες. Εμείς πληρώνουμε στον Δήμο και περιμένουμε από αυτόν ανταπόδοση υπηρεσιών.

    Η ανακοίνωση σας είναι προκλητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για νέο το γράφεις ρε Στάθη αυτό το τελευταίο?

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.