Καρναβάλι Μύτικα 2015.


Δικές μας φωτογραφίες, αλλά και την δική μας γνώμη και άποψη για το Μυτικιώτικο Καρναβάλι 2015 θα την καταθέσουμε αύριο. Καλή Σαρακοστή σε όλους.

17 σχόλια:

  1. Επειδή παρακολούθησα και γω το καρναβάλι από κοντά πρέπει να σας πω ότι οι φωτογραφίες που βάλατε δεν δείχνουν καθόλου την πραγματικότητα και τα άρματα που ηταν πραγματικα παρα πολυ ωραία.Εκτος από την μικρότερη συμμετοχή του κόσμου σε σχέση με άλλες χρονιες δεν ειχε να ζηλέψει σε τίποτα τα παλιοτερα καρναβάλια που φτιαχνονταν πάντοτε σε περισσότερο χρόνο.Καλο λοιπόν θα ηταν αν εσείς δεν θέλατε να τραβήξετε ωραίες φωτογραφίες να δανειζοσασταν τις φωτογραφίες του xiromero newsπου τραβήχτηκαν από την Β.Παππα που ηταν πραγματικα ωραίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τις εχει βαλει τις φωτο της παππα
      ολες οι φωτογραφιες δειχνουν πραγματικοτητα. φωτογραφια που να φωτογραφιζει αλλο απο αυτο που υπαρχει μπροστα στο φακο δεν εχει ανακαλυφθει. ωχ σορρυ της ανακαλυψες εσυ σημερα.
      καποιοι μαλλον ειναι

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν.
    Αν και είχαν λίγο χρόνο προετοιμασίας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.
    Κρίμα μόνο για κάποιους που δεν συμμετείχαν εσκεμμένα πιστεύοντας ότι επειδή δεν παίρνουν μέρος το φετινό καρναβάλι δεν θα είχε επιτυχία.
    Όταν υπάρχει μεράκι όλα γίνονται.
    Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά, η αγορά γέμισε , όλοι γλέντησαν, χόρεψαν και γεύτηκαν τα γλυκίσματα που μοίραζαν δωρεάν τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής, σουβλάκια - κρασί κ.α.

    Μπράβο ....... και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη κανουμε τη τριχα τριχια.
    Φτωχια, φτωχια, κακη διαθεση, απογοητευση.20 με 25 λεπτα κρατησε και 12.30 ειχαν φυγει ουλοι για τα σπιτιατους.
    Τα αρματα χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλους άρεσε και γέμισε η αγορά κόσμο και τα μαγαζιά σας επίσης. Μόνο σε σένα δεν άρεσε που κρίνεις κακοπροαίρετα.

      Διαγραφή
  4. 12:14 πόση ώρα ήθελες να κρατήσει ένα καρναβάλι με 4 άρματα και τα σύννεφα από πάνω έτοιμα για βροχη.Δεν λες πάλι καλα που ξεκινήσανε χωρίς καθυστέρηση και πρόλαβανε την βροχη στο παραπέντε.Αν καθυστερούσαν λίγο τοτε θα βλεπες που θα πήγαιναν ούλοι όπως λες και συ!!Άλλωστε με την βροχη που έπιασε αμέσως μετά τι ήθελες εσύ,να κάθεται ο κόσμος να βρεχετε?Αν ειχε καλη μέρα θα τους έβλεπες ουλους έξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσους μας στέλνουν σχόλια για τις φωτογραφίες μας, χωρίς να τις έχουμε βάλει ακόμα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γαρ της θλιψης γεννα παραφροσυνη
      κουραγιο

      Διαγραφή
  6. Αλέξης Παπαναστάσης. Η ΣΤΑΘΕΡΗ Αξία του καρναβαλιού στο Μύτικα. Και του χρόνου Αλέξη. Τα λοιπά είναι παρελθόν και όπως και λέει και ο Γεωργίου: Άκου, Κοίτα και προβληματίσου. Προς άπαντες και άπασες τούς αποδέκτες και τις αποδέκτριες. Ένας θεσμός που ΔΕΝ πρέπει να χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξης Παπαναστάσης23 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:30 μ.μ.

      Αγαπητέ,-ή
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Αντεύχομαι!
      Για τα υπόλοιπα γραφόμενά σου συμφωνώ απόλυτα!!!

      Διαγραφή
    2. Να ξέρεις ότι τα λόγια αυτά τα έγραψα με πολύ αγάπη και για σένα και για το θεσμό.

      Διαγραφή
  7. Αναψανε μαγκαλι και ψηνανε ...για τη νηστεια...σουβλακια!!!!!!!!!
    Ουαου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κριμα η βενζίνη που χαλάσαμε να ερθουμε απο το Αγρινιο... Περιμέναμε περισσότερα άρματα και χρώματα... Πάνω στο τέταρτο φύγαμε... Ούτε στολές δεν υπήρχαν... Σκεφτήκαμε σε μια στιγμη να μπούμε στην παρέλαση με τα ρούχα μας...σκέτη απογοήτευση.. Ελπίζουμε του χρόνου να δουμε κατι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα η βενζίνη κάψαμε και τα χιλιόμετρα που διανύσαμε να ρθουμε απο το αγρινιο ..το καρνάβαλΙ ήταν μια αποτυχία...πάνω στο τέταρτο φύγαμε απογοητευμένοι .ούτε γκρουπ με στολές δεν υπήρχαν...σκευτικαμε να παρελασουμε και εμείς με τα ρούχα μας...καμία διαφορά .περιμεναμε περισσότερα άρματα και χρώματα...απογοητευτικάμε και στεναχωρηθήκαμε απο το θέαμα αυτο γιατι πιστεύαμε ότι θα ειναι ένα καρναβάλι φανταχτερό σαν το περσινό.. Περιμένουμε του Χρόνου κατι περισσότερα γιατι κακά τα ψέματα αλλιώς μας είχατε συνηθίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμείς που ηρθαμε από Αθήνα και κάψαμε παραπάνω βενζινη μας άρεσε.Αν θέλαμε κάτι καλύτερο και στολές φανταχτρερες θα πηγαίναμε Πάτρα!!Γιατί δεν μπήκατε μέσα και σείς??Με μια μάσκα και θα περνουσατε τέλεια.Κριμα....!!!Αντε και του χρόνου να μαστε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανενας σε ηρτε απ την αθηνα. Ουτε καρναβαλιστης ουτες επισκεπτης.
    Καλυτερις πδεν ηρταν.δε τσι χρειαζομαστε.διορισμενοι απο πασοκ και ν, δ. Θα πουλαγαν και φουμαρα.
    Αλλα μη φαντασιωνομαστε και θριαμβους (σαν το τσιπρα-μπαρουφακη , πους φαγανε σφαλιαρες στις βρυξελες, και πουλανε στο ποπολο οτι τους κανανε τα μουτρα κιμα.και τους πιστευουν κιολας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.