Νομιμοποίηση αυθαιρέτου κτίσματος του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα με 1000 € από την νυν δημοτική αρχή.


Επειδή ασχολούμαστε και γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τα θέματα του Μύτικα, θυμόμασταν ότι η νυν δημοτική αρχή ξεκίνησε τις διαδικασίες για την νομιμοποίηση του αυθαιρέτου κτίσματος του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα. Πρόκειται για το μεγάλο κτίριο στην κεντρική πλατεία του Μύτικα, το οποίο προοριζόταν για να στεγάσει διοικητικές υπηρεσίες, αλλά στεγάζει εδώ και χρόνια το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα. Αυτό το κτίριο όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυθαίρετο.
Με αφορμή το θέμα που προέκυψε, της νομιμοποίησης του αυθαιρέτου κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου στον Αστακό αντί 15000 € (δείτε εδώ), ψάξαμε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και βρήκαμε την σχετική απόφαση της νυν δημοτικής αρχής για το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα. Η απόφαση πάρθηκε 3.4.2015 και το τίμημα είναι στα 1000 € με ΦΠΑ. Δείτε την απόφαση εδώ.

5 σχόλια:

  1. Τεράστια διαφορά 15000 με 1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο ιδιες περιπτωσεις, ο ιδιος δημος και διαφορα 1500%.
    Αντε τωρα να εξηγησεις τα ανεξηγητα.
    Κανενας εισαγγελεας υπαρχει???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Ασχολείται με τον Άκη και τη Σταμάτη. Να το θυμηθείς ότι το σύστημα καθάρισε με τον Άκη και τον Παπαγεωργόπουλο. Αυτοί φταίνε για όλα. Οι λοιποί δεν ξέρουν (και δεν έκαναν) τίποτα. Γι αυτό σου λέω, ο επόμενος που θα σου πεί μα και μου για το δήμαρχο και για το δήμο ρώτησέ τον απλά πόσα πήρε. Και συνέχισε την πορεία σου και τη δουλειά σου. όχι να απέχεις από τα κοινά. Αλλά συνέχισε χωρίς αυτούς. Αδιαφορώντας για τον καημό και τον πόνο τους. και την επόμενη φορά για ένα πενηντάρι θα πουληθούν. Άσε που μπορεί να πέσει το κασέ. χαχαχαχαχαχα. Σκέφτεσαι να πρέπει να ψηφίσουν αυτοί οι τύποι κατά συνείδηση? Θα είναι το σκάνδαλο της ζωής τους. Θα ντρέπονται να το πούν στα παιδιά τους.

      Διαγραφή
  3. Τοσα χρονια αυθαιρετο, και παρανομο. Τοσοι προεδροι και δημαρχοι περασαν!
    Πεφτω απ τσ συνεφα. Και μετσ λενε οτι παμε να γινουμε Ζαμπια.
    Κατι χειροτερο σε ορισμενα θεματα ειμαστε ηδη εκει, ενω παριστανουμε τουςευρωπαιους.
    Εξυπνάκηδες παντως ειμαστε, γιατι κατι τετοιο πηγε να γινει και με το βουλιαγμενο λιμανι.
    Ξερει καποιος να μας πει ποτε εγινε αυτο το κτιριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.