Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία από τον OΑΕΔ.


Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τους υποψήφιους για την κοινωφελή εργασία στους Δήμους. Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 08:00 (πρωινή) μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.
Οι εργαζόμενοι που είναι επιτυχόντες στον Δήμο Ξηρομέρου είναι 58 αντί 61 που ζητούνταν στην προκήρυξη. Δεν ξέρουμε τον λόγο.
Δείτε εδώ το αρχείο excel για το Δήμο Ξηρομέρου και δείτε εδώ το αρχείο excel των αποκλειομένων. Ονόματα δεν αναφέρονται, αλλά υπάρχει ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης.
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ελπίζουμε ο Δήμος Ξηρομέρου να έχει κάνει την σχετική προεργασία ώστε να υποδεχτεί και να κατανείμει σωστά το νέο εργατικό δυναμικό. Έτσι θα μεγιστοποιήσει το όφελος για τον Δήμο και τους Δημότες.

7 σχόλια:

  1. τι συγχαρητηρια ? αυτα ειναι τα προσωρινα. ξερεις τι γράφεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις εκει του δημου αντι να την λετε στον ανθρωπο που μας εδειξε πρωτος ποιοι ειναι προσωρινως επιτυχοντες και απο εκει τα πηρατε ετοιμα και μας τα βαλατε και εσεις στην ιστοσελιδα του δημου καλυτερα ειναι στρωσετε κωλο να δουλεψετε. Και στην ιστοσελιδα να βαλετε προσωρινα αποτελεσματα και οχι σκετο αποτελεσματα.

      Διαγραφή
  2. Προσωρινοί πίνακες αναφέρουμε και γράφουμε και για τις ενστάσεις. Τα συγχαρητήρια είναι δικοί μας τρόποι συμπεριφοράς και δεν καθορίζονται από νόμους και εγκυκλίους.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τροποι συμπεριφορας του καθε ανθρωπου !
    Ειναι οι λεγομενοι Αγραφοι κανονες και νομοι , μιας κοινωνιας !
    Ειναι με δυο λεξεις : πολιτισμος της κοινωνιας !
    Παραδειγμα
    Το εαν θα πουμε το πρωι μια καλημερα στην δουλεια μας , αυτο ειναι ενας Αγραφος νομος της κοινωνιας μας.
    Δεν μας υποχρεωνει κανενας να λεμε η να μην λεμε καλημερα !
    Το σωστο ομως ειναι , να λεμε μια καλημερα !
    Τετοιοι αγραφοι νομοι υπαρχουν πολλοι και σε ολες τις κοινωνιες σε ολο τον κοσμο και παρατηρουμε και ομοιοτητες αναμεσα σε κοινωνιες και παρατηρουμε και διαφορες.
    Στην δικη μας κοινωνια !
    Οι νομοθετες που φτιαχνουν τους νομους , που ψηφιζονται καθε φορα στη βουλη των Ελληνων !
    λαμβανουν υποψιν , οι νομοι του κρατους , να ειναι εναρμονισμενοι οι Γραπτοι νομοι με τους Αγραφους νομους της κοινωνιας μας !
    Και συμφωνα με κοινωνιολογους και νομικους , καποιες φορες , αν οχι ολες τις φορες , οι Αγραφοι νομοι μπορει να ειναι και ισχυροτεροι των Γραπτων νομων.
    Ειναι περιπου το θεμα των ημερων που απασχολει ολους μας , οι απολυσεις στους παιδικους σταθμους.
    Δεν ειναι σωστο , λεει η κοινη λογικη και οι αγραφοι νομοι της κοινωνιας του Ξηρομερου ! να απολυονται γειτονες μας , χωριαανοι μας , συμπολιτες μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. --Εδω το προγραμμα του ΟΑΕΔ τι λεει ;
    λεει συγκεκριμενη χρονικη διαρκεια : 5 Μηνες
    --Το προγραμμα του ΕΣΠΑ για τους πσιδικους σταθμους ! τι λεει ;
    λεει 5 μηνες ; ΟΧΙ
    λεει 6 μη ες ; ΟΧΙ
    λειι 12 μηνες ; ΟΧΙ
    λεει 24 .μηνες ; ΟΧΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια στο δημο!!!! Για 5 ολοκληρους μηνες θα λυσει τα προβληματα του!!!!! Κ μετα τι;;;; Θα φυγει το "μπαλωμα" και η τρυπα θα εχει γινει μεγαλυτερη!!!! Αντι να εκμεταλευεστε προγραμματα που εχουν την μεγιστη χρονικη διαρκεια(οπως του ΕΣΠΑ για τους παιδικους που εχει δυνατοτητα ανανεωσης μεχρι το 2020)..... τα διακοπτετε,δημιουργειτε καινουρια κενα κ προβληματα κ μετα παρακαλατε το υπουργειο να σας εγκρινει νεες θεσεις με το παλιο προγραμμα για να καλυψετε τα κενα που οι ιδιοι δημιουργησατε!!!!!! Ανωμαλα πραγματα!!!!! Λιγη λογικη και ΑΝΘΡΩΠΙΑ δεν βλαπτει!!!!!! Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.