Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων με φορείς του Δήμου Ξηρομέρου για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.



Συνάντηση με εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών συλλόγων πραγματοποίησε ο Δήμος Ξηρομέρου με σκοπό τη συζήτηση για τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του καλοκαιριού.
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βασίλειος Μουρκούσης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Κωνσταντίνος Γωργούλας, παρευρέθηκαν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών στην Αθήνα (Πατησίων 5, 4ος όροφος) την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, για να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των συλλόγων και να κάνουν μία πρώτη συζήτηση για τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη σκεφτεί να υλοποιήσουν.
Οι ομιλητές τόνισαν ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τις εκδηλώσεις που θέλουν να διοργανώσουν αλλά και τις ημερομηνίες που επιθυμούν το συντομότερο. 
Επίσης τονίστηκε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και ότι για τους συλλόγους της Αθήνας που ανήκουν στη Κοινωφελή του Δήμου προβλέπετε το ποσό των 500 ευρώ και για τους τοπικούς συλλόγους που ανήκουν στο Ν.Π.Δ.Δ. το ποσό θα εξαρτηθεί από την δέσμευση των αποθεματικών. 
Μετά την ενημέρωση από πλευράς Δήμου ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους των συλλόγων, οι οποίοι έδωσαν μία πρώτη εικόνα για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και την Αυγουστιάτικη πολιτιστική πορεία του Δήμου.









25 σχόλια:

  1. Για μια πολιτισμενη κοινωνια !
    Ειναι προοδος και υγεια ! να καταδικαζει μια Ολοφανερη Αδικια.
    Καθε ανοχη στην Ολοφανερη Αδικια
    ειναι υπο-πολιτισμος και υποκρισια
    αληθινοι φιλοι !
    και τηλεθεατες
    του Μυτικαpress

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν καποιοι του πολιτιστικου στερεωμματος και γιγνεσθαι .......
    Θεωρουν και αντιλαμβανονται , οτι ο πραγματικος τους ρολος
    εξαντλειται , στο να συζητουν και να διαβουλευονται για
    χορους και πανηγυρια , μονο
    εγω παντως , κ. Μουρκουση !
    Δεν θελω τετοιο πολιτισμο .....
    Ευχαριστω !

    καμπο και βουνο !









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελει υπομονη και τολμη !
    Η καταπολεμηση του υπο-πολιτισμου και της υποκρισιας
    που εγκλωβιζει , παγιδευει και αποπροσανατολιζει
    απλους ανθρωπους κυριως εγκλωβιζει τη νεολαια.
    Γυριστε τις πλατες στους υποκριτες και την υποκρισια
    που χρονια ολοκληρα , δεκαετιες ολοκληρες ,
    πουλουσαν με το τσουβαλι και το σακι , πολιτισμο ...... και εξυψωση
    για να παιρνουν ψηφουλακια , λοιπον και δηλαδη.
    Προσοχη λοιπον , απο την υποκρισια στην Αλγζια.
    απο Αλυζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το καλοκαιρι !
    Μεγαλη πολιτιστικη ....αναπτυξη
    Θα φερει !
    Μη μελος της Ενωσης Αλυζιων
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχασα να πω
    οτι θα φερουν , αυτο το καλοκαιρι
    Και τον .... πνευματικο πολιτισμο
    αλυζιος Μη μελος της ....ενωσης Αλυζιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " Το καλο θεμελιωνεται και χτιζεται !
    μεσα και πανω στα συντριμια του κακου και της υποκρισιας "
    αλυζιος
    Μη μελος της .... ενωσης Αλυζιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. --Ποιά είναι η θέση της Ενωσης Αλυζίων
    για τιις Αδικες απολύσεις Συμπολιτών μας - Παιδαγωγών !
    στούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς σταθμούς , αγαπητέ Σπύρο , δεν είναι Παιδαγωγοί , όπως θέλεις - επίμονα να τους χαρακτηρίζεις. Παιδαγωγός προϋποθέτει πτυχίο ΑΕΙ (π. Παιδαγωγικών Ακαδημιών) . Αν η σύμβαση τους είχε υπογραφή με ημερομηνία λήξεως , προς τι ο τόσος θόρυβος ; π.χ υπογράφεις μια σύμβαση 8 μηνη ή 12 μηνη και , γνωρίζεις απ΄ την ώρα που υπέγραψες ότι κάποια στιγμή θα φύγεις απ΄ την εργασία αυτή και στη θέση σου θα έρθουν κάποιοι άλλοι κ.ο.κ Αν όμως ήταν αορίστου χρόνου ή μόνιμοι και απολύθηκαν , τότε ΚΑΚΩΣ !!! τι απ΄ τα δύο συμβαίνει ; Μπορείς να μας ενημερώσεις αγαπητέ Σπύρο ;

      Διαγραφή
    2. Φίλε, παρατηρώ ότι έχεις μείνει ακόμα στις Παιδαγωγικές Ακαδημίες. Ξέρεις, έπαψαν να υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα λέγονται Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Έχω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν 5 Παιδαγωγοί στο πρόγραμμα (3 ΠΕ και 2 ΤΕ). Ο θόρυβος για τον οποίο απορείς γίνεται γιατί είναι ομαδικές απολύσεις. Η προκήρυξη έγραφε 'ανανέωση σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος'. Το πρόγραμμα συνεχίζεται, αν δεν το γνωρίζεις. Οπότε αναιρούνται όσα λες. Επίσης, επαναπροσλήψεις δεν γίνονται μόνο για μονίμους ή αορίστου αλλά π.χ και για τις καθαρίστριες ή τους σχολικούς φύλακες που ήταν με συμβάσεις. Εσύ γιατί τόση εμμονή με τις απολύσεις;

      Διαγραφή
    3. αν εσείς δέχεστε ως παιδαγωγό π.χ την τραπεζοκόμα ε ή την καθαρίστρια ενός παιδικού σταθμού , εγώ δεν μπορώ να σας αλλάξω την γνώμη σας . Εγω ως πτυχιούχος Δάσκαλος (ΑΕΙ) δεν το δέχομαι . Όσο για τις Παιδαγωγικές Ακαδημίες είναι γνωστό τοις πάσι ότι από πολλά είναι ΑΕΙ . Όμως όχι και παιδαγωγοί π.χ οι μονοετούς ή οι διετούς φοιτήσεως σε ιδιωτικές σχολές Βρεφονηπιοκόμων . Κανένας Δάσκαλος (ΑΕΙ) δεν εργάζεται σήμερα σε Βρεφονηπιακούς σταθμούς. Φρονώ ότι το πιθανότερο ούτε και οι Νηπιαγωγοί (ΑΕΙ) δεν εργάζονται - σήμερα- σε τέτοιους σταθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ των απολύσεων φίλε 8.40μ.μ ! Σε καμία! Και γιαυτό έχω δώσει αγώνες και οικονομικές στερήσεις από την συμμετοχή μου σε απεργίες της ΔΟΕ. Όπως δεν δέχομαι εξυπνάδες , να ξέρεις όταν υπογράφεις σύμβαση ότι θα εργαστείς π.χ 12 ή 18 μηνες δηλαδή έχεις ημερομηνία λήξεως και , μετά να έχεις την απαίτηση να μονιμοποιηθείς ( παλιότερες τέχνες που με συμβάσεις 6 μηνες ή 8 μηνες , μετά μονιμοποιούνταν...). Σε κάθε πρόγραμμα που υπάρχει , υπάρχουν και κάποιες ρήτρες δεσμευτικές αν θα είναι ή δεν θα είναι ξανά τα ίδια άτομα . Με λίγα λόγια δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να είναι πάλι τα ίδια άτομα ; Δικαίωμα στην εργασία - με σύμβαση- έχουν ΟΛΟΙ , όπως δικαίωμα να κοιτούν τον ΄Ηλιο έχουν πάλι ΟΛΟΙ ! Και προ παντός να σεβόμαστε τους νόμους και τους συμβατικούς όρους που υπογράφουμε , όταν κάτι υπογράφουμε...Και σας ερωτω και εσας φίλε 8.40μ.μ είχαν ή δεν είχαν οι συμβάσεις ημερομηνία λήξεως ; Και αν συνεχίζετε- όπως λέτε- το πρόγραμμα , σίγουρα θα έχει κάποια στιγμή και ημερομηνία λήξης. Αν ξέρετε όμως υπεύθυνα , απαντήστε μας , γιατι οι αρμόδιοι λένε άλλα.... Πολύς κόσμος θα ήθελε να ξέρει αυτή την λεπτομέρεια του χρόνου που υπόγραψαν οι συμβαλλόμενοι και κυρίως αν στο πρόγραμμα που όπως λέτε θα συνεχιστεί επιτρέπεται ή όχι να συνεχίσουν τα ίδια άτομα ; ή μήπως πρέπει στο συνεχιζόμενο πρόγραμμα δύναται να τοποθετηθούν με νέες συμβάσεις άλλα άτομα ; Είναι ερωτήματα που θέλουν υπεύθυνη αποσαφήνιση. Όμως υπεύθυνη ! Τα άλλα είναι απλά , περικοκλάδες.... Καιρός είναι να πούμε " γιατρό" και τον οδηγό του ΕΚΑΒ ...

      Διαγραφή
    4. Οι απαντήσεις σου φαίνεται ότι απλά τίθενται για να προκαλούν τις εντυπώσεις. Μιλάς για ιδιωτικές σχολές Βρεφονηπιοκόμων στις οποίες κανείς δεν αναφέρθηκε και δε γνωρίζεις ότι οι Νηπιαγωγοι μπορούν να προσληφθούν και σε παιδικούς σταθμούς τη στιγμή που φοιτούν προνήπια. Με αυτή τη λογική και οι δάσκαλοι δε θα πρέπει να εργάζονται στα ΚΔΑΠ.Δε γνωρίζεις ότι δεν τίθεται θέμα μονιμοποίησης όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Εννοείται ότι όλοι έχουν δικαίωμα να κοιτούν τον ήλιο αλλά με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Επιτρέπεται να συνεχίσουν τα ίδια άτομα καθώς οι συμβάσεις γράφουν 'με δυνατότητα ανανέωσης'. Αν δεν επιτρεπόταν, στην απόφαση για τη νέα προκήρυξη δε θα αναφερόταν κάτι αντίστοιχο. Αφού μιλάς για εξυπνάδες, θα ήθελα να σου πω κι εγώ ότι η 'η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια'. Ψάξε να δεις στους δήμους της χώρας τι γίνεται. Για παράδειγμα, δες στο δήμο Ρόδου τις προγραμματικές προσλήψεις .http://www.rodiaki.gr/article/305313/proslhpseis-tha-pragmatopoihthoyn-sto-dhmo-rodoy . Ζητούν και ανανεώσεις και νέες προσλήψεις. Η εκδικητικότητα δεν οδηγεί πουθενά. Εντελώς φιλικά! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    5. άρα , συμφωνείτε αγαπητέ 1.29π.μ ότι μετά το πέρας του προγράμματος , υπάρχει και εργασιακή λύση . Δεν νομίζω όμως στους 13 εργαζόμενους που προαναφέρονται ότι δεν τους προσέλαβαν ... ότι ΟΛΟΙ τους είναι Νηπιαγωγοί ; Εξυπακούεται ότι οι Νηπιαγωγοί είναι , ΝΑΙ , παιδαγωγοί. ΟΧΙ όμως οι πιθανόν τραπεζοκόμες ή καθαρίστριες ή φύλακες ή άλλες παρεμφερείς εργασιακές ειδικότητες που θα υπάρχουν και υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς. Αντιπαρέρχομαι φίλε/η τους χαρακτηρισμούς σας περί ημιμάθειας κ.λπ... Δεν έχει νόημα. Έχουμε απλά διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Η ένσταση μου ήταν και είναι , ότι : ΟΛΟΙ και οι 13 εργαζόμενοι χαρακτηρίζονταν από τον κ. Σπύρο Γιαννέλη ως παιδαγωγοί ! Αν και σεις κ.1.29 έχετε την ιδία άποψη , εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι να σας αλλάξω την γνώμη σας. Και για να τελειώνουμε, στην δική μου συνείδηση παιδαγωγοί είναι οι έχοντες πτυχίο ΑΕΙ ( καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί). Και αυτό ήθελα να επισημάνω και τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα αφήνονται στην κρίση των αναγνωστών του καθ΄ όλα μεστού μπλόκς ΜΥΤΙΚΑSPRESS.

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ ότι δεν είναι όλοι παιδαγωγοί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά σίγουρα όλοι φροντίσουν για να έρθει εις πέρας το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών. Η εμμονή σας για την εργασιακή λύση είναι σεβαστή αλλά δε συμπεραίνεται από πουθενά ότι συμφωνώ κι εγώ ή ότι αυτή εφαρμόζεται σε όλους τους δήμους. Σας παρέθεσα link. Αφήνονται όλα στην κρίση των αναγνωστών όπως είπατε.

      Διαγραφή
    7. Αναντίρρητα και ο γιατρός που κουράρει στην Παθολογική κλινική ενός νοσοκομείου , έχει την αρωγή και του Νοσηλευτή και της Προϊσταμένης της Παθολογικής κλινικής , αλλά και του εργατοτεχνικού προσωπικού που συμβάλλει στο "τίμ" της κλινικής. Ο γιατρός όμως είναι γιατρός ... Και χαίρομαι που συμφωνείτε ότι , παιδαγωγός , δεν είναι όλοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και αν δείτε απ΄ την αφετηρία της παρέμβασής μου είναι , ότι : ΟΛΑ έμπαιναν σε ένα τσουβάλι ( παιδαγωγοί) απ΄ τον αρχικώς παρεμβαίνοντα , αγαπητό κ. Γιαννέλη. Μακριά από εμένα οι απολύσεις εργαζομένων , όπως και μακριά από κάποιους " πονηρούς " που : ενώ π.χ γνωρίζουν ότι η εργασιακή τους προσφορά , σύμφωνα με μία σύμβαση που θα έχουν υπογράψει, κάποια στιγμή αυτή θα έχει κι ένα τέλος , ξανα διεκδικούν στο όνομα της εμπειρίας να συνεχίσουν τα ίδια άτομα σε παρόμοιο πρόγραμμα . Σάμπως την δουλειά της καθαρίστριας ή τραπεζοκόμας ή φροντίδας ενός μικρού παιδιού δεν ημπορεί να την κάνει και κάποιος/α άλλο/η ; Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Απ΄ τη στιγμή που δεν υπάρχουν μόνιμες θέσεις , και με τη σημερινή ανεργία , δικαίωμα σε προγράμματα έχουν και άλλοι άνεργοι και να γίνεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ανακύκλωση προσφοράς εργασίας . Επαναλαμβάνω εφόσον δεν υπάρχουν μόνιμες θέσεις . Μήπως όμως αυτό το περιβόητο πρόγραμμα θα πρέπει να αναρτηθεί εξ ολοκλήρου να το διαβάσουμε και τότε θα δούμε την πραγματική αλήθεια ; Στο πρόγραμμα αυτό υπάρχει όντως η λέξη : αν συνεχίζεται το πρόγραμμα αυτό γίνεται με το ίδιο υφιστάμενο προσωπικό ; ή λέει ότι : δ ύ ν α τ α ι να συνεχιστεί με το ίδιο προσωπικό ; Επίσης οι καθ΄ όλα αγαπητοί συμπατριώτες ( 13 άτομα), εφόσον έχουν δίκιο και ειλικρινά το αποδέχομαι , αυτοί έχουν κάνει προσφυγή σε ανώτερα όργανα ; πρόκειται να κάνουν ; Και αν δεν έχουν κάνει προσφυγή π.χ στην Περιφέρεια ή στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου που υπάγεται ο Δήμος , Γιατί δεν το έχουν κάνει ; Υπάρχουν πολλά κενά που θα πρέπει να διαφωτισθούν ΟΧΙ από εμάς αλλά από τους αρμοδίους , ήτοι : 1. δημοτική αρχή , και 2. από τους 13 εργαζομένους δια εκπροσώπων τους.

      Διαγραφή
    8. Φίλε μου, εσύ που πίνεις νερό στο όνομα της αξιοκρατίας και της δημοκρατίας και θεωρείς ότι με την ανακύκλωση των ανέργων, καταπολεμείς την ανεργία, γιατί δεν εισηγείσαι την απόλυση των εργαζομένων στο πρόγραμμα ' Βοήθεια στο σπίτι'; Με δυνατότητα παράτασης ήταν οι συμβάσεις τους. Να δουλέψουν κι άλλοι βρε αδερφέ...

      Διαγραφή
  8. Αγαπητε φιλε ! και Συνδημοτη ! 2 , 38
    Η απαντηση στο ερωτημα ειναι απλη :
    Εαν ο Δημος μας !
    επραττε , αυτο που επραξαν 326 Δημοι της Ελλαδας - με μοναδικη και " φωτεινη " εξαιρεση τον Δημο Ξηρομερου - απαντησαν δηλαδη , ολοι οι Δημοι στο Υπουργειο Εσωτερικων θετικα και ανανεωθηκαν οι συμβασεις οι σχετικες ,για χιλιαδες εργαζομενους εκτος 13 του Δημου Ξηρομερου , σημερα δεν θα υπηρχε κανενα θεμα.
    Εδω λοιπον , εντοπιζεται η Αδικια
    --Οσο για το αλλο θεμα που θετεις
    Κατα την προσωπικη μου αποψη παιδαγωγοι ειναι οι ανθρωποι που ασχολουνται με την αγωγη των παιδιων !
    Και υπαρχουν και ανθρωποι εργαζομενοι , σε καθε παιδικο σταθμο , με ειδικοτητες γενικων καθηκοντων.
    Τελος , γιατι ο Δημος δεν ακολουθησε τον δρομο , που ακολουθησαν οι 325 Δημοι και διαλεξε τον δικο του δρομο
    εγω αυτο δεν το ξερω
    Να ρωτησεις τον Δημο !
    και οχι , τον σπυρο
    Καλο βραδυ ! Φιλε μου αγαπητε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως αν υπενίσεσθε ότι είμαι του Δήμου ; απατάσθε. Δεν τους ψήφισα ΠΟΤΕ . Απλά δεν ανέχομαι ως ενεργός πολίτης να γίνονται και σήμερα , αυτά που γίνονταν και χτές με τις λογιών -λογιών πολλές αμαρτωλές εργασιακές συμβάσεις και φτάσαμε σήμερα εδώ που φτάσαμε. Αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ καλώς. Αν όχι ; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο. Εγω ομιλώ ΓΕΝΙΚΑ και σεις το πάτε στενά και προσωπικά κομματικά κατά της σημερινής δημοτικής αρχής την οποία σας επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Δεν πάει κανείς στενά κομματικά όπως λες. Σου μιλώ χρησιμοποιώντας απτά παραδείγματα καθώς σου παρέθεσα τι γίνεται στη Ρόδο και πόσο υπερ του πολίτη είναι οι διαδικασίες. Δεν ενδιαφέρει τι ψήφισε ο καθένας και κανείς δεν πρέπει να κατηγορείται γι' αυτό. Αμαρτωλές είναι οι συμβάσεις που έγιναν μόνιμες υπό άλλα καθεστώτα κι όχι αυτές. Εδώ που φτάσαμε πάντως, δε φτάσαμε από συμβασιούχους και είίναι λάθος να καλλιεργείται αυτό. Δηλαδή του χρόνου θα φταίνε οι επόμενοι; Κανείς δεν ξεσηκώθηκε για άλλες περιπτώσεις...! Εντελώς φιλικά και πάλι.

      Διαγραφή
  9. Θελω να πω στους 13 αγαπημενους μας -Συμπολιτες στους παιδικους σταθμους του Δημου μας !
    Να επιδιωξουν συναντηση με το ιδιο τον Υπουργο Εσωτερικων !
    Και να θεσουν το θεμα ευθεως ως εξης :
    Κυριε Υπουργε νιωθουμε αδικημενοι , διοτι στο συγκεκριμενο προγραμμα του ΕΣΠΑ και το οποιο προγραμμα τρεχει σε ολη την Ελλαδα και την επομενη σχολικη χρονια - με δικη σας αποφαση κ. Υπουργε - εμεις οι Δεκατρεις εργζομενοι και επιτυχοντες με διαδικασιες ΑΣΕΠ ,
    Δεν ανανεωθηκαν οι συμβασεις εργασιας μας , οπως ανανεωθηκαν στους 325 Δημους της Χωρας , για χιλιαδες συναδελφους μας , πλην εμας των Δεκατριων Ελληνων πολιτων !
    Υπαρχει - αραγε - συνετος και σωφρον Ελληνας πολιτικος ,
    που να μην δει μια τετοια καταφωρη και ολοφανερη αδικια ;
    Δεν νομιζω
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 3 , 29
    Αν πραγματικα σε ενδιαφερει η αρση μιας Αδικιας
    Να μας πεις αν θελεις το ονομα σου , και να συζητησουμε τους τροπους , εδω ολοι μαζι ,
    πως θα αποκατασταθει το Δικαιο που ειναι και το ζητουμενο.
    Διαφορετικα 3 , 29
    καλο μεσημερι να εχεις και να εισαι παντα και παντοτε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν απ΄ όλα αυτά , καταλάβατε ότι δεν επιθυμώ το σωστό ; τότε δεν μπορώ να σας πείσω για τ΄ άλλα. για την άρση της όποιας αδικίας ή όχι , υπάρχουν απ΄ τον νόμο εντεταλμένα όργανα και ΟΧΙ τα " Λαϊκά δικαστήρια" που λειτουργούσαν σε άλλες εποχές....Θα περιμένουμε να δούμε ποιο είναι ή όχι , το δίκιο . Είναι θέμα χρόνου εκτιμώ. Και , όταν ζητάτε όνομα από τον άλλον , πρώτα πρέπει ν΄ αναφέρεστε , εσείς , επωνύμως και μετά , οι άλλοι από τους οποίους το ζητάτε . Αυτό δεν πρεσβεύει η δημοκρατία μας ;

      Διαγραφή
  11. Φιλε ! 5, 05
    Λεμε ολοι μας ελευθερα την γνωμη μας και αυτονοητο ειναι , ο Σεβασμος της διαφορετικης αποψης !
    Δεν ειμαστε αυτο που ανεφερες
    Ειναι καλο να ειμαστε δυσπιστοι !
    Αυτο που Δεν ειναι και τοσο καλο ,
    ειναι να ειμαστε καχυποπτοι .
    Η καχυποψια - εαν εχουμε - δεν βοηθαει τη συζητηση !
    Σπ. Γιαννελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάτε , όμως αγαπητέ κ. Γιαννέλη , οτι : όλη η συζήτηση έχει ως αφορμή την ατυχή σας επισήμανση στην αρχική- αρχική τοποθέτησή σας οτι οι περί ου ο λόγος εργαζόμενοι είναι π α ι δ α γ ω γ ο ί !!! καλημέρα αγαπητέ κ. Σπύρο Γιαννέλη

      Διαγραφή
  12. Αποσο γνωριζω, η συνεχιση των συγκεκριμενων συμβασεων ειναι δεδομενη , σε περιπτωση βεβαια που θα συνεχιστει το προγραμμα εσπα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει συγχυση, με το θεμα της μονιμοποιησης ή με το θεμα του ορισμενου χρονου συμβασεων. Δεν τιθεται θεμα μονιμοποιησης (αφου ειναι ευρωπαικο προγραμμα) και απο την στιγμη που συνεχιζεται το προγραμμα, εννοειται οτι γινεται με τα ιδια ατομα,στην προκυρηξη ασεπ αυτο αναφεροτανε, οπως κ στις συμβασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε ! 8 , 41
    Ολοι συμφωνουμε !
    Οτι στους παιδικους σταθμους ! υπαρχουν εργαζομενοι διαφορων ειδικοτητων.
    Το θεμα ειναι να συμφωνησουμε ολοι μας !
    οτι δεν ειναι σωστο ! να βρεθουν σε
    αδιεξοδο , συμπολιτες μας !
    Κι' εαν καμια φορα συμβαινει αυτο , να το λυνουμε , να το διορθωνουμε ενα θεμα.
    καλο απογευμα !
    Σπ. Γιαννελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.