Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Μύτικα.


Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στην κεντρική πλατεία του Μύτικα. Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, μαθητές του Γυμνασίου Κανδήλας και του Λυκείου Μύτικα παρουσίασαν το θεατρικό «Ο Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Φιλολογίας κ. Κυριάκου Χήνα και την Κυριακή 9 Αυγούστου είχαμε παραδοσιακούς χορούς, από χορευτικό τμήμα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ. Σπύρου Καϋμενάκη.
Η προσωπική μας γνώμη είναι ότι η πολιτιστική ξηρασία των προηγουμένων πολλών χρόνων στον Μύτικα, πρέπει σιγά σιγά να λάβει τέλος με την κινητοποίηση πολλών οι οποίοι θα συνεισφέρουν λίγο και όχι λίγων που αναγκάζονται να συνεισφέρουν πολύ, κάτι που είναι πολύ δύσκολο τις σημερινές εποχές που ζούμε.
Ο Μύτικας, από όλα τα χωριά του Ξηρομέρου, ανέκαθεν ήταν πρωτοπόρος στην διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων την περίοδο του καλοκαιριού. Όλοι θυμόμαστε την δεκαετία του '80 αλλά και του '90, τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις του Π.Ο.Μ. (Προοδευτικός Όμιλος Μύτικα). Κινηματογράφος, θέατρο, τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, δρόμοι αντοχής, ποδηλασία, τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, μουσικές βραδιές κ.α.
Καιρός λοιπόν η τοπική κοινωνία να ξαναδεί το συγκεκριμένο κομμάτι πιο ζεστά και προπάντων με μεγαλύτερη συμμετοχή.











2 σχόλια:

  1. πουθενά δεν γράφει για το δήμο και την κοινοτήτα την πρόεδρο. η εμπαθειά σε ολο της το μεγαλείο. ο κόσμος σε έχει παρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιβανιστε και δοξαστε τον δημο. Εγω παντως μαθητες ειδα να παιζουν θεατρο, δημοτες να χορευουν, δημοτες να ζωγραφιζουν και να φωτογραφιζουν, δημοτες να ετοιμαζουν την παιδικη ταινια.
    Απο το δημο μονο την προεδρο να βοηθα ειδα που ειναι υποχρεωση της για το χωριο της. Οι αλλοι που βοηθαγαν ηταν απλοι δημοτες απο συλλογους κυριως.
    Γαλουνηδες μουρκουσηδες και σια δεν ειδα.
    Τωρα αμα θελουν λεζαντες μαλλον επεσαν σε λαθος ανθρωπο. Αλλοι ξεκιναν με το ονομα τους παντα πρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.