Έργα πνοής της μίας ημέρας στον Αστακό από την δημοτική αρχή.


Αναγνώστης μας από τον Αστακό μας έστειλε e-mail και μας γράφει:
Μάρτυρες έργων μία ημέρας γίναμε στον Αστακό. Ο δρόμος σκάφτηκε, τα καλώδια πέρασαν μέσα από τον δρόμο, τα φωτιστικά πήραν ρεύμα, το βράδυ όλοι τα θαυμάσαμε.
Αλλά την άλλη ημέρα ήρθε το συνεργείο της ΔΕΗ και αποσύνδεσε την ηλεκτρική παροχή. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Πιθανολογώ ότι ή δεν ήταν σωστή η εγκατάσταση ή την θεώρησε παράνομη και ρευματοκλοπή.
Έργα πνοής της μίας ημέρας...

2 σχόλια:

  1. Μιας ημερας και μιας νυχτας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εχθές το βράδυ που πέρασα απο αυτό το σημείο οι λάμπες ήταν αναμένες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να λέμε συνεχώς ψέματα και να κατηγορούμε χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.