Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Κάλεσμα σε θεατρική παράσταση.

Η φωτογραφία προέρχεται από την παράσταση στον Αστακό.
Η θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε, στην Αθήνα, την επιτυχημένη φετινή παράστασή της, με το έργο «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθετική επιμέλεια του κ. Λάμπρου Πιτσούλια.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ., στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (οδός Γ. Ζωγράφου & Αγ. Γεωργίου) με ελεύθερη είσοδο.
Το έργο παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στον Αστακό και στο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Αγρινίου. Βέβαια, δεν μας ξαφνιάζει η επιτυχία για άλλη μια φορά της θεατρικής ομάδας των παιδιών του Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού, αφού στη πλέον των 15 ετών πορεία της έχει ανεβάσει εξαιρετικές παραστάσεις και έχει κατ’ επανάληψη αποσπάσει πανελλήνιες και περιφερειακές διακρίσεις και βραβεία σε μαθητικούς διαγωνισμούς.
Τα παιδιά της ομάδας και ο Λάμπρος Πιτσούλιας έδωσαν το χρόνο τους και τη ψυχή τους. Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά τους. 
Τους καλωσορίζουμε στην Αθήνα και καλούμε συμπατριώτες και φίλους, να παραβρεθούμε στη παράσταση, να χαρούμε τα παιδιά μας και να ενθαρρύνουμε τέτοιες δραστηριότητες. Αποτελεί ταυτόχρονα για μας που ζούμε στην Αθήνα, ευκαιρία για μια όμορφη κοινωνική επαφή.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σας επισυνάπτουμε απόσπασμα από τους διαδραστικούς χάρτες Google για να μπορέσετε να δείτε πως θα πάτε στο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.