Προσφυγή στην δικαιοσύνη από τον κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα για την ανάπλαση της πλατείας Φυτειών.


Ανάπλαση πλατείας Φυτειών. Ακόμα και σήμερα αν υπάρχει η βούληση μπορεί το έργο να εκτελεστεί όπως σχεδιάστηκε, και να ολοκληρωθεί σε σύντομο διάστημα.
Θα ήταν απλά τα πράγματα και το έργο τελειωμένο εάν δεν βρίσκονταν επίδοξοι πατριοί να διεκδικούν την πατρότητά του.
Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 8 μήνες λέει η από 17/10/2013 σύμβαση. Τα χρήματα εξασφαλισμένα. 
Σε ότι με αφορά, παρακολουθώ τις εξελίξεις και παρεμβαίνω με τη θεσμική μου ιδιότητα εγκαίρως και κατ επανάληψη αλλά δυστυχώς συναντώ ανευθυνότητα, επιπολαιότητα και επικίνδυνη αλαζονεία.


Δεν ξέρω τι γνωρίζει ο κόσμος η τι θέλει να γνωρίζει. Εκείνο που ξέρω και με λυπεί αφάνταστα είναι πως στο μακρύ χρονικό διάστημα των δυο ετών συναντώ την κουφή αλλά λαλίστατη εξουσία να αγνοεί αυτό που 2500 χρόνια είχε πει ο αρχαίος τραγικός (Αγάθων, 450 - 400 π.Χ.) Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
Με λύπη μεγάλη αναγκάστηκα να υπενθυμίσω στον άρχοντα ότι κατά νόμους άρχει προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να τελειώσει επιτέλους η ασέλγεια των κάθε λογής πατριών πάνω στο σπάργανο.
Σας κοινοποιώ την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσα στον εισαγγελέα κι ας βρει η δικαιοσύνη αν υπάρχουν υπεύθυνοι και ποιοι είναι (Δείτε την μηνυτήρια αναφορά εδώ).
Όλα τα έγγραφα που αναφέρονται ως επισυναπτόμενα είναι στη διάθεση των αναγνωστών κι όποιος θέλει μπορεί να μου τα ζητήσει. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.