Εκτός λειτουργίας και οι δύο αντλίες που διώχνουν τα βρόχινα νερά στον Μύτικα. Εφιστούμε την προσοχή γιατί προβλέπουμε να πλημμυρίζει μεγάλο κομμάτι του Μύτικα.


Στην περιοχή του Νηπιαγωγείου Μύτικα βρίσκονται δύο αντλίες οι οποίες διώχνουν τα βρόχινα νερά σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης. Ο πίνακας εκκίνησης των αντλιών βρίσκεται στο προκάτ κτίσμα του Νηπιαγωγείου. Τα μοτέρ αυτά έχουν χρόνια να συντηρηθούν με αποτέλεσμα στο τέλος της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής το ένα να βγει εκτός λειτουργίας και να δουλεύει μόνο το ένα από τα δύο.
Πληροφορούμαστε ότι αυτή την στιγμή και το δεύτερο μοτέρ έχει τεθεί εκτός λειτουργίας ή λειτουργεί όχι όπως πρέπει και σύντομα θα τεθεί και αυτό εκτός λειτουργίας. Επειδή λοιπόν έχουμε μπει στο Φθινόπωρο και φυσιολογικά από εδώ και πέρα αναμένουμε έντονες βροχοπτώσεις, είναι σίγουρο ότι με εκτός λειτουργίας και τις δύο αντλίες θα έχουμε με βεβαιότητα πλημμυρισμένα σπίτια στον Μύτικα στην συγκεκριμένη περιοχή.
Θυμίζουμε τι έγινε το Δεκέμβριο του 2014 όταν η μία αντλία, που τότε λειτουργούσε, άργησε να πάρει μπροστά (δείτε εδώ). Ας μεριμνήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι να αποκατασταθεί η βλάβη στις δύο αντλίες, γιατί αν δεν το κάνουν είναι σαν συνειδητά να επιλέγουν να πλημμυρίσουν σπίτια στον Μύτικα.

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ
    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΥΘΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν απόψε βρέξει όσο λένε, θα γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.