Ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού ευχαριστεί την Ένωση Αστακηνών Αθήνας για την ευγενική πρόσκληση της θεατρικής ομάδας των μαθητών του Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού υπό την καθοδήγηση του κ. Λάμπρου Πιτσούλια στο υπαίθριο θέατρο Ζωγράφου και συγχαίρει τον κ. Χρήστο Μάντζαρη και κ. Γρηγόρη Νικήτα για την άψογη οργάνωση.
Ευχαριστεί την Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη, τον γιατρό Χρήστο Κλαδευτήρα Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, τους υπαλλήλους του Δήμου και όλους όσους συντέλεσαν και παρευρέθησαν στην παρουσίαση της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα».
Τέλος ευχαριστεί το «Ξηρόμερο News» και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Τσέλιο για την φωτογραφική κάλυψη.

Το Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.