Καλώς ήρθατε λοιπόν...


Κινούμενος ο οδηγός από Αετό προς Αρχοντοχώρι, στα όρια μεταξύ των Δήμων Ακτίου - Βόνιτσας και Ξηρομέρου θα συναντήσει αυτή την πινακίδα «καλωσορίσματος» στον Δήμο Ξηρομέρου.
Καλώς ήρθατε λοιπόν...

5 σχόλια:

  1. καλως να ερθει. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιες στιγμές βλέπαμε αντίστοιχες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ. Επίσης έχουμε δεί σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ κλπ. Τι ακριβώς ενοχλεί φίλτατε η συγκεκριμένη? Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αν τούς χαλάει τη μαγιά, ας συνεργαστούν οι υπόλοιποι προοδευτικοί και αριστεροί φασίστες για να διώξουνε τούς συντηρητικούς και δεξιούς φασίστες. Χάσανε οι λέξεις το νόημά τους και ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται αλλά και βαφτίζει, όπως θέλει κι όπως γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι αναγνώστες που σχολιάσατε, το νόημα της ανάρτησης δεν είναι πολιτικό.
    Αυτό που θίγουμε είναι ότι η πινακίδα που καλωσορίζει τον επισκέπτη στον Δήμο μας είναι σε αυτήν την κατάσταση. Σβησμένη, πυροβολημένη και γραμμένη.
    Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν γραμμένη με σύμβολο κάποιας ομάδας ή άλλου κόμματος όπως κατά κόρον συμβαίνει κοιτώντας γύρω μας.
    Αυτό θέλουμε να αναδείξουμε και όχι το πολιτικό.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα έτσι ήταν φίλτατε μπλόγκερ. Δεν είναι καθόλου σαφής η ανάρτησή σου ως προς τις προθέσεις σου. Πάντως το ότι πάντα έτσι ήταν, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αλλάξει. Απλά δεν θα αλλάξει.

      Διαγραφή
  4. Ανέκαθεν υπήρχε πρόβλημα με τα σκουπίδια στο ΞΗΡΌΜΕΡΟ ... Αψευδής μάρτυρας η foto ... Παντού ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.