Υπέκυψε και ηττήθηκε στο τέλος ο Αλυζιακός με 1 - 3 από την Α.Ε. Βάλτου. Μπορούσε την ισοπαλία.


Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας και ο Αλυζιακός γνώρισε την ήττα με 1 - 3, από την πολύ δυνατή ομάδα (από τα φαβορί για άνοδο) της Α.Ε Βάλτου εκτός έδρας. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στις λεπτομέρειες έχασε το θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας, που έως το 88ο λεπτό το κρατούσε.
Παρότι από τα αποδυτήρια, στο 3ο μόλις λεπτό, δεχτήκαμε γκολ αυτό δεν πτόησε την συμπαγή ομάδα που διαθέτουμε να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο και να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Άρη Αποστολάκη, στο 21ο λεπτό περίπου και να ισορροπήσει πλήρως το παιχνίδι.
Στο 2ο ημίχρονο, με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία, η ομάδα μας έπαιξε το παιχνίδι, του σου δίνω γήπεδο, σε περιμένω και σε χτυπώ στην αντεπίθεση και πραγματικά στο 80ο λεπτό χάθηκε ανεπανάληπτο τετ α τετ από τον Βασίλη Γεωργαλή, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα πάρε - βάλε του Ζαφείρη Μπουλιέρη, που θύμισε τον Φορτούνη του Ολυμπιακού.
Τελικά η ομάδα μας γνώρισε την ήττα όταν κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και ενώ δεν δεχόταν ευκαιρίες από την ομάδα της Α.Ε. Βάλτου, δέχτηκε δύο γκολ στο 88ο και στο 90ο λεπτό και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1 - 3.
Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα της ομάδας μας από την διαιτησία στον πειθαρχικό έλεγχο, όπου η αλήθεια είναι ότι στο 2ο ημίχρονο το έχασε λίγο εκεί που οι γηπεδούχοι, στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν είχαν εκνευρισθεί. Άλλωστε και η διοίκηση της Α.Ε. Βάλτου έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη για κάποιες συμπεριφορές. Επίσης η ομάδα μας διαμαρτύρεται για ένα καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Βασίλη Γεωργαλή στο 76ο λεπτό.
Στο 90ο λεπτό όπου υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός στον αγώνα είχαμε αποβολή του παίκτη μας Σωτήρη Αποστολάκη.
Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι εκτός έδρας, την Κυριακή 11.10 και ώρα 04:00 μ.μ., με την έτερη ομάδα του Δήμου μας, τον ιστορικό Ηρακλή Αστακού στο γήπεδο του Αστακού.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.