Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανέλκυση του βυθιζόμενου κατασχεμένου σκάφους από το λιμάνι του Αστακού.



Ύστερα από απόφαση του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανέλκυση του βυθιζόμενου σκάφους το οποίο δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στο λιμάνι του Αστακού.
Η ανέλκυση έγινε από την εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. που με δικά της έξοδα έφερε σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν και συνεργάστηκαν ώστε να ολοκληρωθεί η ανέλκυση του σκάφους αυτού.
Το σκάφος, εντός ολίγων ημερών, θα απομακρυνθεί από το λιμάνι του Αστακού και θα μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος που θα υποδείξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.