4.920 € για καθαρισμούς στους τρεις παιδικούς σταθμούς από το Νομικό Πρόσωπο.


Με την απόφαση 33/2015 με τίτλο ''ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ'', το Νομικό Πρόσωπο διαθέτει ποσό 4.920 € σε βάρος του Κ.Α. 15-7331.009, για την εκτέλεση της παραπάνω εργασίας στους τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Εμείς απλά εκφράζουμε την απορία μας, πως ενώ πλέον διαθέτουμε αρκετούς εργαζόμενους στην καθαριότητα (πεντάμηνα), επιλέγουμε να δίνουμε απ' ευθείας ανάθεση, το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 4.920 € για εργασίες καθαριότητας.
Δείτε εδώ την απόφαση 33/2015.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.