Πληροφορηθήκαμε ότι έγινε επισκευή τους ενός μοτέρ άντλησης βρόχινων νερών στον Μύτικα.


Πληροφορηθήκαμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Ξηρομέρου μερίμνησε για την επισκευή του ενός μοτέρ (λειτουργούσε προβληματικά) από τα δύο που υπάρχουν (το άλλο μοτέρ είναι εκτός λειτουργίας) και αντλούν τα βρόχινα νερά στον Μύτικα.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αναδείξαμε με σχετική μας ανάρτηση πριν ημέρες (δείτε εδώ). Θυμίζουμε ότι αυτά τα δύο μοτέρ είναι ασυντήρητα για πολλά χρόνια, όπως και ο πίνακας εκκίνησης τους.
Σε κάθε μεγάλη νεροποντή είναι απαραίτητο να μπαίνουν εγκαίρως σε λειτουργία, γιατί ειδάλλως θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στο κομμάτι του οικισμού του Μύτικα, από το μαγαζί του Τσίνα, μαγαζί Συργιάννη έως τα Χατζαρέϊκα.

1 σχόλιο:

  1. Περισέψανε κάτι ρέστα από τα φώτα στο λιμάνι και φτιάξανε και το μοτέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.