Πληροφορούμαστε ότι επισκευάστηκαν τα φώτα στο λιμάνι του Μύτικα. Μακάρι...


Πληροφορηθήκαμε ότι πριν λίγες ημέρες, τελικά επισκευάστηκαν τα φώτα στο λιμάνι του Μύτικα για τα οποία το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου έκδωσε ένταλμα πληρωμής 4.950 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής).
Με σχετική μας ανάρτηση στις 3 Οκτωβρίου (δείτε εδώ) αναδείξαμε το θέμα, και καυτηριάσαμε το απαράδεκτο, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα πληρωμής για την επισκευή τους, τα φώτα τελικά να μην έχουν επισκευαστεί. Δηλαδή μία καθαρή κοροϊδία των δημοτών.
Εν τω μεταξύ μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο επαρκεί και για την επισκευή των βλαβών (αλλαγή ντουί και καλωδίωσης όπου απαιτούνται) και για την αλλαγή λαμπτήρων. Ελπίζουμε όλα αυτά να έχουν γίνει και να μην αλλάξαμε απλώς τους λαμπτήρες, κάτι το οποίο είχαν κάνει και ιδιώτες με εθελοντική πρωτοβουλία στο παρελθόν. Αλλάχθηκαν τότε όλοι οι λαμπτήρες και άναψαν οι 14 από τις 17 κολώνες. Όλη αυτή η εργασία στοίχισε 350 € και τα χρήματα μαζεύτηκαν όπως προείπαμε με προσφορές ιδιωτών (δείτε εδώ).
Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, εκεί υπάρχει βλάβη (βραχυκυκλωμένα ντουί και καλωδίωση), επίσης και ο πίνακας που τροφοδοτεί το κύκλωμα θέλει συντήρηση. Άρα πρέπει να γίνουν εργασίες επιδιόρθωσης και δεν είναι θέμα αλλαγής λαμπτήρων. Αν έχει γίνει μόνο αλλαγή λαμπτήρων, σε λίγο καιρό θα έχουμε πάλι συσκότιση στο λιμάνι του Μύτικα.


4 σχόλια:

 1. Μηπως ηρθε η ωρα της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ; και του ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ;......ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ;ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ......ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ;Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με τετοιο φιρμανι ...
  αλλαζαμε τα φωτα στο πασα-λιμανι !
  αλυζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε μπλογκερ, οτ τοχε να το καν'. Απλά τσ' προλαβες. Σιγά......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τρεχατε ποδαρακια μου μπλοκερ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.