Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών" του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.


Θέμα: Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών" του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.

Σε άριστους συκοφάντες και ψεύτες έχουν εξελιχτεί όλοι τους στον "Ανοιχτό Δήμο", καθώς τώρα εξέδωσαν ανακοίνωση με επικεφαλίδα "35000 τόνοι σκουπιδιών από την Λευκάδα κάθε χρόνο στο Χυτά Παλαίρου", κάτι που είναι ολοκληρωτικό ψέμα και έχει μοναδικό σκοπό την παραπληροφόρηση. Βέβαια στο εσωτερικό της ανακοίνωσης αναφέρονται σε υπολείμματα των 35000 τόνων προσπαθώντας όμως και πάλι να δημιουργήσουν εντυπώσεις διασκεδάζοντας τις λέξεις.
Οι ανακοινώσεις της μείζονος αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα μας έχουν προβληματίσει για το εάν χρειάζονται γιατρό ή είναι σκόπιμη αυτή η παραφιλολογία χωρίς τέλος. Δεν είναι μόνο τα ψέματα και οι συκοφαντίες που μας αναγκάζουν να ζητήσουμε την βοήθεια της επιστήμης για την μείζονος αντιπολίτευση, αλλά και το ότι δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα κοινό συμπέρασμα στον ίδιο χώρο.
Μετά από τέσσερα δημοτικά συμβούλια, πολλές ώρες ανάλυσης αλλά και ενημέρωσης ο ένας δημοτικός σύμβουλος μας είπε ότι εξαντλήσαμε το θέμα, ενώ ο άλλος μας είπε πως χρειάζεται περαιτέρω διαβούλευση. Πάντως από ότι καταλάβαμε κανένας από τους δυο αλλά και κανένας άλλος από την μείζονα αντιπολίτευση δεν κατάλαβε ότι δεν συζητάμε για τα σκουπίδια της Λευκάδας ή του Αγρινίου αλλά για τα δικά μας.
Επομένως δεν θα φέρει η Λευκάδα τα σκουπίδια της, αλλά εμείς θα τα πάμε εκεί. Αυτό που τελικά θα έρθει πίσω είναι το υπόλειμμα της επεξεργασίας και δεν είναι 35000 τόνοι, αλλά 10000. Αφορά λοιπόν ένα τονάζ που θάβεται αυτή την στιγμή στο Χυτά Παλαίρου από ανεπεξέργαστα σκουπίδια του Δήμου Ξηρόμερου και του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.
Σε ένα τόσο σοβαρό και σημαντικό πρόβλημα θα περίμεναν οι πολίτες μια ομόφωνη λύση που δεν θα τους δίχαζε αλλά θα οδηγούσε σε συγκεκριμένη αντιμετώπιση του ζητηματος. Για να συνέβαινε αυτό όμως χρειαζόταν από κάποιους να σταθούν υπεύθυνα στο ύψος των περιστάσεων και να μην κρυφτούν πάλι πίσω από τις μαύρες σημαίες και τις ψεύτικες ανακοινώσεις του παρελθόντος.
Η δημοτική παράταξη "Δύναμη Πολιτών" έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και πλέον γνωρίζουν οι πολίτες ότι κάθε απόφαση που λαμβάνει χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και μελέτη, με μόνο γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των δημοτών.
Υ.Γ. 1: Ευτυχώς που σε αυτήν την ανακοίνωση η μείζονος αντιπολίτευση μας ενημέρωσε ποιος είναι ο επικεφαλής της, για να γνωρίζουμε που να απευθυνόμαστε.
Υ.Γ. 2: Εφόσον τελικός επικεφαλής τους κατέληξε ο κ.κ. Φερεντίνος, ας τους μάθει μαθηματικά ή έστω αριθμητική για να μην μπερδεύουν στα δημοτικά συμβούλια και στις ανακοινώσεις τους, τους αριθμούς.

Δημοτική παράταξη "Δύναμη Πολιτών"
του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Θυμίζουμε ότι στο συστημένο Φορέα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) συμμετέχουν ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και ο Δήμος Ξηρομέρου. Ο φορέας διοικείται από συμβούλιο, του οποίου τα μέλη, είναι δημοτικοί σύμβουλοι των δύο Δήμων και έχουν αρμοδιότητα την λειτουργία του ΧΥΤΑ στα Σκλάβαινα. Ο συγκεκριμένος ΧΥΤΑ δέχεται το 100% των σκουπιδιών του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας και περίπου το 75% των σκουπιδιών του Δήμου Ξηρομέρου.

5 σχόλια:

  1. Το αλλο 25 % των σκουπιδιων που πανε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Επεσε τετοια φτωχεια και δυστυχια στο ζητημα το οικονομικο
    Γι' αυτο και δεν εχουμε δικο μας σκουπιδοτο εδω. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δημος Ξηρομερου !
    Απειχε τοτε απο την ψηφοφορια
    απεδρασε για μια ακομα φορα. Λιποτακτησε
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Φ.Ο.Σ.Δ.Α εχει 5 μελη
    3 μελη απο δημο Ακτιου-Βονιτσας
    2 μελη απο δημο Ξηρμερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ητανε τοσο δυνατοι ...
    γι' αυτο κι' απεδρασαν
    απο τη χωματερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.