Νηπιαγωγείο Μύτικα: Ένας ζωγραφιστός μικρόκοσμος.


Ανοίγοντας τα σχολεία μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε. Η μία αίθουσα του Νηπιαγωγείου μας εξωτερικά ήταν πανέμορφη, με υπέροχη ζωγραφική, χαρούμενα χρώματα και φανταστικά σχέδια. Ένας μαγευτικός εξωτερικός ζωγραφιστός παράδεισος!!!!
Απεικονίζονται πολύχρωμα λουλούδια, πεταλούδες, τυχερές πασχαλίτσες. Ένα ψηλό καταπράσινο, καρποφόρο δένδρο που στα κλαδιά του φωλιάζουν τα πουλιά, σ΄ ένα πολύχρωμο κυματιστό εντυπωσιακό φόντο. Τα χρώματα, φωτεινά, ζωηρά πλημμυρίζουν το θεατή χαρά αισιοδοξία τον μαγεύουν και τον ταξιδεύουν σε άλλο τόπο, σε κήπο της Εδέμ.
Όλο αυτό το όμορφο πρωτότυπο ζωντανό εικαστικό έργο το δημιούργησε ο κος Ε. Καϊμάκης εκπαιδευτικός εικαστικών εθελοντικά (και την εργασία και τα υλικά).
Θερμά συγχαρητήρια, πάντα εθελοντής της χαράς της αισιοδοξίας του όμορφου και του ωραίου.
Ευχαριστούμε τον κο Ε Καϊμάκη για την ωραία δημιουργία που μας ταξιδεύει σε κόσμους και χώρους ονειρικούς, σε παιδικούς παραδείσους!!!!














6 σχόλια:

  1. Αριάδνη Θεοχαρίδη5 Οκτωβρίου 2015 στις 12:49 μ.μ.

    Μπράβο Μανώλη!Συγχαρητήρια για την εθελοντική πρωτοβουλία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια!!!΄πολύ όμορφη δουλειά.!Μπράβο στον εκπαιδευτικό για τον εθελοντισμό του.Παράδειγμα προς μίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περάστε και μια βόλτα από τον κλειστό πλέον παιδικό σταθμό Καραισκάκη.. να δείτε και να αναφέρετε και το έργο της Ελένης Μακρή..είναι ευκαιρία να ανανεώσετε και το φωτογραφικό αρχείο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξεχνω !
    Το λουκετο στον παιδικο σταθμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδανικο !
    Μιας πολιτισμενης και δημοκρατικης κοινωνιας ! ειναι :
    η δωρεαν προσχολικη αγωγη και παιδεια ! για ολα τα μικρα παιδια !
    και σε ολες τις κοινοτητες του Ξηρομερου ! και τα χωρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε και στο Νηπιαγωγείο Κανδήλας,ζωγραφίσαν ένα μικρό μέρος, αλλά τι καλά που θα ήταν να γίνει όλο ζωγραφιστό όπως του Μύτικα (με ζωντανά-ζωηρά χρώματα).Κάποιος αρμόδιος να το κανονήσει, σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.