Παρέμβαση του Δήμου στην παιδική χαρά του οικισμού Παναγούλας στον Μύτικα.


Μετά την δημοσίευση που κάναμε στις 23 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ), όπου αναδεικνύονταν η απαράδεκτη κατάσταση της παιδικής χαράς στον οικισμό της Παναγούλας στον Μύτικα, η δημοτική αρχή αποφάσισε να παρέμβει κουρεύοντας τα χόρτα και καθαρίζοντας τον χώρο. Πραγματικά η εικόνα που παρουσιάζει η παιδική χαρά σήμερα είναι τελείως διαφορετική.
Εμείς θα προτείνουμε στην δημοτική αρχή να ολοκληρώσει την παρέμβαση της, καταρχήν προσθέτοντας την περίφραξη που μας χρωστά η προηγούμενη δημοτική αρχή, να βάλει 4 παγκάκια και 2 μικρούς κάδους σκουπιδιών. Επίσης να επισκευάσει το αυτόματο σύστημα ποτίσματος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να φροντίζει να κουρεύει το χόρτο.
Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες παιδικές χαρές του Δήμου με μεγάλη επισκεψιμότητα και στην τελική μιλάμε για περιουσία του Δήμου και των δημοτών, η οποία δεν πρέπει εξ αιτίας αμέλειας να μένει προκλητικά ασυντήρητη για μήνες.

2 σχόλια:

  1. Εαν δεν φωναζε ο κοσμος ! Θα γινοταν η παρεμβαση απο τον δημο ?
    Γι' αυτο θα πρεπει συσσωμη κοινωνια μας ! ν'αντισταθει και να διεκδικησει τα δικαια της !
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.