Δυναμική κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων στην Αιτωλοακαρνανία.


Δυναμική κινητοποίηση στον κόμβο Κουβαρά πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της περιοχής ενάντια στο μνημόνιο και τα μέτρα εξόντωσής τους.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στον κόμβο και προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του για λίγη ώρα. Στο πλευρό τους βρέθηκε αντιπροσωπεία από τη Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.
Στην ομιλία του ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, σημείωσε ότι αυτά που ζουν οι αγρότες είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, του μνημονίου διαρκείας, της συμμετοχής στην ΕΕ και των οδηγιών της ΚΑΠ που έχουν οδηγήσει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε βίαιο ξεκλήρισμα και έχουν συγκεντρώσει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια. Κάλεσε τους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα και ανανέωσαν το ραντεβού στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη.
Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Θόδωρος Γρίνος, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου, ο Πάνος Καλογιάννης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας και ο Δημήτρης Μολώνης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν κυρίως στα χαράτσια και τα βάρβαρα μέτρα που φέρνει σε αγρότες και κτηνοτρόφους το τρίτο μνημόνιο.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.