Χάλκινο μετάλλιο για την συμπατριώτισσα μας Μελίνα Καϋμενάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF.


Νέα επιτυχία για την Καϋμενάκη Μελίνα, αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα και της Νίκης Παλαίρου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF Νέων Αντρών - Γυναικών κάτω των 21 ετών, στην κατηγορία των -67 κιλών που διεξήχθη στο Βόλο στις 3-4/10/2015.
Η νεαρή αθλήτρια από το Αρχοντοχώρι ξεπέρασε το γεγονός ότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια των αγώνων (σ.σ. στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 1995 έως το 1999) και απέδειξε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ότι βρίσκεται στην ελίτ των αθλητριών του Tae Kwon Do και ότι δικαιωματικά το μέλλον της ανήκει.
Είχε να συναγωνιστεί τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της και κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά. Λεπτομέρειες δεν της επέτρεψαν -μια ποινή στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα- να αγωνιστεί στον τελικό και να διεκδικήσει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό με σκορ 5 - 4.
Με τη νίκη της αυτή η Μελίνα εξασφάλισε και τα μόρια για τις σχολές επιλογής της στα Α.Ε.Ι. κάτι που βεβαίως είχε εξασφαλίσει και με τις προηγούμενες νίκες της.
Η Μελίνα δήλωσε «Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, προετοιμάστηκα πολύ σκληρά, έχασα δέκα κιλά κατέβηκα δυο κατηγορίες από αυτή που συνήθως αγωνίζομαι, καθώς με τον προπονητή μου αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα που έχουμε προσθέσει στην προπόνηση μας. Όλα πήγαν καλά με βοήθησαν πολύ και οι συναθλητές μου από το Μύτικα και την Πάλαιρο, τους οποίους ευχαριστώ όλους. Δυσάρεστη στιγμή των αγώνων ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της πρωταθλήτριας Ελλάδος Μητσοπούλου Αθανασίας, στην οποία εύχομαι καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».
Η διάρκεια είναι το ζητούμενο στην πορεία ενός αθλητή και η Μελίνα επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες καθώς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πλασάρεται στο βάθρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
«Αυτή είναι μια επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις τόσες προηγούμενες που έχει καταφέρει ο Σύλλογος. Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και θα τους καταφέρουμε. Έχουμε αθλητές που έχουν διακριθεί τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα ετοιμάζουμε τους αυριανούς πρωταθλητές στην Νίκη Παλαίρου. Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτά τα παιδιά είναι ο χαραχτήρας τους, η δίψα τους για διάκριση, το αγωνιστικό τους πνεύμα, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την νίκη και την ήττα και αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι θα ανεβούμε ακόμα πιο ψηλά….
Ξέρω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί, χρειαζόμαστε μόνο λίγο αγωνιστικό χρόνο για να βγάλουμε στους αγώνες αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα με νέους πολύ καλούς αθλητές που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει πολλές διακρίσεις στο μέλλον. Ο σωστός προγραμματισμός, η ποιοτική προπόνηση, η αγωνιστική δράση και το ταλέντο των αθλητών μας είναι τα μυστικά της επιτυχίας μας, συνεχίζουμε…», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Καϋμενάκης Σπύρος.

Το όμορφο στάδιο της Νέας Ιωνίας Βόλου που έγιναν οι αγώνες.
Η απονομή της κατηγορίας -67 νέων γυναικών.


Οι νικήτριες της κατηγορίας -67 νέων γυναικών στο βάθρο.
Οι νικήτριες με τους προπονητές τους.
ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Μελίνα Καϋμενάκη και ευχόμαστε υγεία, τα καλύτερα και ευόδωση όλων των στόχων. Συγχαρητήρια στους γονείς και στους προπονητές της και φυσικά να εξάρουμε το πολύχρονο έργο του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα, αλλά και του νέου Συλλόγου Νίκη Παλαίρου, γιατί για όσους δεν γνωρίζουν, με πολύ δουλειά, αθόρυβα και ταπεινά, μη έχοντας την προβολή που έχουν τα άλλα αθλήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έχουν προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, έχοντας βγάλει αθλητές και αθλήτριες με Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.