50χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Ξηρόμερο.Με πυροβόλο όλο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χθες 50χρονος από χωριό του Ξηρομέρου και συγκεκριμένα την Παναγούλα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα και ο 50χρονος αυτοπυροβολήθηκε με περίστροφο που ανήκε στον θανόντα πατέρα του. Η απόπειρα έγινε αντιληπτή από τους οικείους του 50χρονου, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε πως ήταν ελαφρά τραυματισμένος στο τριχωτό της κεφαλής.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρολίγον αυτόχειρας αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Μάλιστα κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο, αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού εκτός από το περίστροφο στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα 28 εκατοστών, ένας κάλυκας και 22 φυσίγγια, αλλά με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.